Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Életveszélyes ugrásra készül egy amerikai tornász

Simone Biles amerikai tornász folyton újabb és újabb elemekkel bővíti repertoárját, most azonban egy életveszélyes ugrásra készül, amivel korábban még egy nő sem próbálkozott.

„A családfő a személyük felett is rendelkezett” – így éltek a háztartási cselédek

Az előző századfordulón az úriasszonyok életének egyik legfontosabb kérdése a cselédmizéria volt: képtelenség rendes, tiszta, erkölcsös, szorgalmas cselédet találni. De vajon, hogy nézett ki ez a kérdés a cselédek oldaláról?

80 éves lett Dr. Kmetykó Lajos, örökös bajnok

Promenad
-
  Ma 10:20 Megyei

Ma köszöntjük 80. születésnapján Dr. Kmetykó Lajost Hódmezővásárhely Vízilabdasportjának Örökös Bajnokát.

Autószállító trélernek ütközött egy teherautó az M1-es autópályán

Ráfutásos balesetet szenvedett egy autószállító tréler és egy teherautó kedd délelőtt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 19-es kilométernél. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Autószállító trélernek ütközött egy teherautó az M1-es autópályán

Ráfutásos balesetet szenvedett egy autószállító tréler és egy teherautó kedd délelőtt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 19-es kilométernél. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Elhunyt a 35 éves Disney-sztár: édesanyja talált rá a holttestére

Life
-
  Ma 10:15 Bulvár

Elhunyt a 35 éves Disney-sztár: édesanyja talált rá a holttestére

Hatékonyabbá tehetik a leukémia kezelését egy magyar kutatócsoport eredményei

A krónikus limfocitás leukémia (CLL) az egyik leggyakoribb felnőttkori leukémiatípus a nyugati országokban mintegy 3-4000 embert érint. Az elmúlt években számos új gyógyszer jelent meg a betegség kezelésére, melyek jelentős javulást hoztak, az esetek egy részében azonban a kezdeti kedvező válaszok ellenére a daganatsejtek…

Párba zárva – Miben hasonlít egymásra a szabadulószoba és a házasság?

Délmagyar
-
  Ma 10:09 Belföld

Érdekes próba elé állította a párokat a Házasság hete alkalmából a Vitalitásért és Fiatalokért Egyesület Csongrádon: a házastársaknak egy szabadulószobából kellett együttes erővel kijutniuk. A szervezők célja az volt, hogy a közös élményszerzésen túl a párok a saját kapcsolatukat is mélyebben megismerjék, ezért egy közös beszélgetésen is…

Celebek magánéletét védő petíciókat írt alá több mint egymillió brit

Alig egy nap alatt több mint egymillióan írták alá azt a két nagy-britanniai petíciót, amelyek kezdeményezői egy televíziós személyiség öngyilkossága nyomán a celebek magánéletének törvényi védelmét követelik - írja az MTI.

Hány éves korban dönthet önállóan a gyerek?

Napidoktor
-
  Ma 10:06 Egészség

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hány éves kortól engedjük gyermekünknek, hogy maga dönthesse el, mit vegyen fel. Keveházi Kriszta kisfiának már 3 évesen határozott véleménye volt erről, míg Konkoly Ági választás elé állítja kislányát. A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Leégett egy Porsche Taycan

Egyelőre nem tudni, hogy az autó volt-e a tűz forrása. A teljes anyag Leégett egy Porsche Taycan címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Reggeli elemzés: RC – Küzdelem. Így jellemezhető a MOL teljesítménye

Essen szó a forintról is. A portfolio.hu értékelése alapján szigorításként értelmezhető az MNB utóbbi napokban, hetekben tanúsított “viselkedése”. Bárhogy értékeljük is, az bizonyos, hogy a tegnapi 3 hónapos Bubor 0,58 százalékra emelkedett, ami többszöröse az elmúlt időszakban általános 0,1-0,2 százalék közötti értéknek. Ez lehet az út a…

Szendehelynél borult fel autójával egy 19 éves női sofőr

Az elmúlt 24 órában Nógrád megyében két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy ujjlenyomatból megállapítható, ha valaki akár csak hozzányúlt kokainhoz

Rakéta
-
  Ma 10:00 Tudomány

Egy új teszt használatával az ujjlenyomat is elegendő annak megállapításához, hogy valaki fogyasztott-e kokaint. Egyetlen ujjlenyomat arról is árulkodik majd, hogy valaki nemrégiben pusztán hozzáért-e kokainhoz, vagy ténylegesen a szervezetébe is juttatta azt.