Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Még érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást

Még decemberben is érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást, így a járvány kezdetéig biztosan van elegendő idő a védettség kialakulásához.

Végre megérkezett a Netflixes You – Te második évados előzetese!

Sorok között
-
  Ma 14:56 Film

2019. december 26-án debütál a Netflixen a You második évada, amiben Joe immáron Los Angelesben próbál érvényesülni. A stílus szerintem változatlan, Joe belső monológjait imádom, a premiert pedig alig várom már! ???? Alább meg is nézhetitek a magyar feliratos trailert, és ne felejtsétek, a második évad alapjául szolgált Elrejtett…

Átadták a Békés megyében elfogott három határsértőt a román hatóságnak

Átadták a Békés megyében elfogott három határsértőt a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 07., szo - 14:48 A magukat indiainak valló külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt Békés megyében.

A bitcoin még 2020 elején eléri a 13000 dollárt, az elemző biztos benne

Kriptoworld
-
  Ma 14:45 Gazdaság

Philip Swift, ismert kriptoelemző megosztotta az előrejelzését, amely alapján a közelgő felezés hamarosan megváltoztatja a piaci hangulatot, és rövid időn belül ismét öt számjegyű árfolyamot generál. Bikafutam, nemsokára A BTC

Még nem késtél el az influenza elleni védőoltással

Még decemberben is érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást, így a járvány kezdetéig biztosan van elegendő idő a védettség kialakulásához.

Ambiciózus klímacélokban állapodtak meg a dán pártok

A megalkotandó törvény minden jövőbeni kormányt kötelezni fog a megállapodás szerint. Ambiciózus klímacélokban állapodott meg péntek este a kisebbségben kormányzó dán kormánypárt és hét másik parlamenti párt: az országnak 2030-ra az 1990-es év szintjének 30 százalékára kell csökkentenie az üvegházhatást okozó gázok…

Hátba szúrta fiát egy férfi Pécsett

Összevitatkozott apa és fia péntek este fél hét körül Pécsett otthonukban, mely odáig fajult, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint a 78 éves férfi hátba szúrta gyermekét.

Hátba szúrta a fiát egy idős pécsi férfi

Súlyos testi sértést okozott egy idős pécsi, Pécs-Vasason élő férfi a saját fiának pénteken este. Hirtelen felindulásból követhette el bűnét – a tettes legalábbis ezt állítja. Több olyan bűncselekmény is történt Pécsett pénteken este, amelyeket (bár semmilyen bűnt, bűncselekményt sem, ez is igaz) semmiképpen sem tudunk Miklós napjához kötni. Az…

Előkerülhettek az NDK egyik legnagyobb műtárgy-lopásakor eltűnt festmények

Az értékes festményeket 1979. december 14. viharos éjszakáján lopták el.

Mikulásváró és adventi rendezvények Kassa megyében – ajánló

Körkép
-
  Ma 14:32 Határtalan

Ünnepi hangulat várja a Kassa megyében élőket és az ide látogatókat. Mutatjuk a részleteket!

A csend a leghangosabb sikoly, halld meg!

Teol
-
  Ma 14:30 Baleset-bűnügy

A csend a leghangosabb sikoly, halld meg! elnevezésű országos kampány keretében a bűnmegelőzési szakemberek Tolnában is több helyszínen tartanak előadást.

Nevezd meg azokat a PL-menedzsereket, akik legalább 50 győzelemig jutottak!

Jürgen Klopp már a százasok klubjához csatlakozott, de meg tudod-e nevezni azokat a trénereket, akik legalább 50 győzelmet értek el az angol élvonalban?

Száz orosz fejlesztésű repülőgépet rendeltek meg a pécsi repülőgépgyártól

HVG
-
  Ma 14:24 Gazdaság

A pécsi repülőgépgyár a jövő év elejétől teljes kapacitással üzemel, és már megrendelték az első száz darabot a létesítményben készülő típusok egyikéből – közölte a Pécs-Pogányban korábban összeszerelő üzemet és kompozitgyárat építő, magyar tulajdonú Magnus Aircraft Zrt.

Két kezével építette meg a saját bőrdíszműhelyét ez az ír férfi

Player
-
  Ma 14:23 Otthon

Egy gyönyörű faházikó, ahol még gyönyörűbb táskák készülnek.

Sokkoló: ezért szúrta hátba saját fiát egy pécsi férfi

Saját fiát szúrta meg a pécsi férfi, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.