Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nindzsa akadémia: A legügyetlenebb emberekből is válhat kiváló ninja! Vagy mégsem?

Mafab
-
  Ma 06:35 Film

A film igen erősen hajaz a Rendőrakadémiára, mivel itt is egy akadémia szerepel, csupán annyi a különbség, hogy ebben nindzsákat nevelnek ki. Chiba mester (Gerald Okamura) a legkevésbé rátermett ember...

A PayPal megelégelte a szexmunkásokat, jó okkal

A PornHub tartalomgyártóinak mostantól nem lehet PayPallal fizetni.

Roger Penske tagadja, hogy megvenné a Mercedes F1-es csapatát

A sikergyáros istálló eladásáról pletykálnak, de az anyacégnek bőven megéri a szereplés.

Pár napig még marad az enyhe az idő

Origo
-
  Ma 06:05 Belföld

A hét második felétől lesz hűvösebb a november.

Lopott autóalkatrészeket találtak a szerelőnél

Lopott autóalkatrészeket találtak a szerelőnél Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 11. 17., v - 06:03 A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói orgazdasággal gyanúsítják a budakalászi autószerelőt.

Tavaszias időnk lesz, a 20 fokot is megközelíti a hőmérséklet

Ripost
-
  Ma 06:00 Belföld

Az ilyen enyhe idő november közepén szokatlan, de most még napokig kitart.

A Joker megcsinálta, megvan az 1 milliárd!

Mafab
-
  Ma 05:46 Film

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy Todd Phillips filmje el fog jutni ehhez a mérföldkőhöz. A Joker minden idők első korhatáros filmje, melynek bevételei átlépték az 1 milliárd dollárt. Megtörtént, ...

Félpercenként meghal egy gyerek emiatt

HáziPatika
-
  Ma 05:32 Egészség

Minden 39. másodpercben meghal egy gyerek tüdőgyulladásban. Az elmúlt évben több mint 800 ezer csecsemő és kisgyerek halt meg a betegségben annak ellenére, hogy az gyógyítható és többnyire megelőzhető - derült ki egy friss jelentésből.

Emma Thompson ezért írta meg a Múlt karácsony forgatókönyvét

Női NetCafe
-
  Ma 05:17 Bulvár

Az idei év ünnepi romantikus vígjátéka a Múlt karácsony, amely George Michael és a Wham! Last Christmas című dalától kölcsönzi a címét. Az egyik forgatókönyvíró a kétszeres Oscar-díjas Emma Thompson, aki szerepel is a filmben.

Michelisz vezeti a bajnokságot az utolsó versenyhétvége előtt, Muller megérkezett

Egy nagyon izgalmas finálé várhat ránk Sepangban, és miután Yvan Muller két futamot is nyert a hétvégén, ő is favoritok között szerepel a bajnoki címért. A listát azonban továbbra is Michelisz Norbert vezeti 315 egységgel Esteban Guerrieri előtt, akinek 307 pontja van. Azzal, hogy Muller ilyen eredményes tudott lenni Makaóban, 303 ponttal…

Pénzért nem lehet mindent megkapni, azonban mindent meg tudok vásárolni

Cafeblog
-
  Ma 05:15 Szex

Nyomorúságos, didergő kis rikkancs voltam valaha. Emlékszem, akkoriban mennyire sóvárogtam mindaz után, amit most a magaménak mondhatok, a pénz nyújtotta kényelemért és luxusért, de sohasem a hatalomért. Pénzt akartam, de nem azért, hogy hatalmat szerezzek magamnak, hanem azért, hogy pazarlóan elköltsem – mégpedig…

Még mindig nagyon alacsony a pénzügyi tudatosság itthon

Növekedés
-
  Ma 05:01 Gazdaság

Nemzetközi összehasonlításban is kedvezőtlen a lakosság pénzügyi tudatossága. A magyarok nem ismernek elegendő megtakarítási terméket, és a válságot követően sem gondolkodnak elég hosszú távon pénzügyeikről és befektetéseikről.

Lázár János megkoszorúzta Horthy Miklós sírját, szerinte a kormányzó egy hős volt

A fideszes parlamenti képviselő, volt Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Facebookra feltett videóban adta hírül, hogy koszorút helyezett el Horthy Miklós kenderesi sírján a kormányzó budapesti bevonulásának a 100. évfordulóján. Szerinte Horthy Miklós a bajtársaival megmentette Magyarországot.

Megviselte Zentét a kezelés

HáziPatika
-
  Ma 04:32 Egészség

Nehezen indult az izomsorvadásban szenvedő kisfiú, Zente kezelése, aki a gyógyszer hatására kilenc kilóra fogyott. A családja szerint azonban már sokkal jobban van.