Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar sztárok, akiket nem sokkal az esküvő előtt hagyott el a párjuk

Origo
-
  Ma 22:02 Bulvár

Voltak, akik a járvány miatt először csak elhalasztották, végül szakítottak. Más egy harmadik ember miatt nem férjhez.

Több mint két hónapot volt börtönben egy értelmi sérült 20 éves fiú

Apró szabálysértésekből szedett össze több mint egymillió forint büntetést. Többször is azért kapott pénzbírságot, mert nem volt nála személyi igazolvány.

Az EA Sports játékokban mostantól sokkal jobban odafigyelnek a toxikus, rasszista viselkedésre

GameStar
-
  Ma 21:40 Gaming

Az Egyesült Államokban zajló tüntetéssorozat kapcsán döntött úgy a cég, hogy ideje bekeményíteni, és komoly erőket csoportosítanak át, hogy távol tartsák a káros elemeket a játéktértől.

Figyelem! Országos figyelmeztetést adtak ki zivararveszély miatt, 2 centis jég is jöhet!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzése szerint zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. Felhőszakadás miatt Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Baranya,…

Több mint két hónapra börtönbe zártak egy értelmi sérült 20 éves fiút

24.hu
-
  Ma 20:18 Belföld

Többször is azért büntették pénzbírságra, mert nem volt nála személyi igazolvány. Csakhogy nem fizetett, ezért szigorított a bíróság.

Több mint száz új taggal bővülhet a Dia

Kulter
-
  Ma 20:15 Kultúra

Duplájára nőhet a következő években a Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) jelenleg százfős adatbázisa, miután a testület tagjainak többsége jóváhagyta száztizenhárom, 1949 után elhunyt magyarországi, határon túli és emigráns író, költő, irodalomtudós akadémiai taggá jelölését. A Petőfi Irodalmi Múzeum által működtetett DIA posztumusz…

Hamarosan jöhet a nagy visszatérés

Újra számíthat Suárezre az FC Barcelona.

Végre jöhetnek az évszaknak megfelelő ruhák

24.hu
-
  Ma 20:02 Színes

A koronavírus okozta leállás a divatiparra is hatott, de úgy tűnik, pozitívan, mert átgondolták az eddigi rendszerüket, és nemcsak, hogy kevesebb bemutatóra kell majd tervezni új ruhákat, valószínűleg a feleslegesen legyártott kollekciók száma is csökken.

Több mint 2,7 millió ügyfél élt a hiteltörlesztési moratóriummal

ATV
-
  Ma 19:11 Belföld

Több mint 2,7 millió ügyfél élt a hiteltörlesztési moratóriummal - közölte a Magyar Nemzeti Bank. A lakossági ügyfelek kétharmada, míg a vállalati adósok négyötöde vette igénybe ezt a lehetőséget június elejéig. A szakértő a törlesztés folytatására biztat mindenkit. Az MNB szóvivője viszont azt mondta: sokaknak célszerű igénybe venni a…

„Útnak indulhatnék úgy, mint rég”

Boon
-
  Ma 19:00 Megyei

Megjelent a New Level Empire és Majka legújabb közös száma, ami az Újra úton címet kapta.

Amerika fővárosában eddig nem látott tüntetés jöhet

Szombaton várhatóan hatalmas tüntetés zajlik majd az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban, a George Floyd afroamerikai férfi meggyilkolása miatt kirobbant tüntetéshullám 12. napján – számol be a Reuters.

Börtönben volt több mint 2 hónapot egy értelmi sérült 20 éves fiú

Börtönben volt több mint 2 hónapot egy értelmi sérült 20 éves fiú, pedig fogyatékkal élőt nem lehet szabálysértés miatt elzárni. Többször is azért büntették pénzbírságra, mert nem volt nála személyi igazolvány. Csakhogy nem fizetett, ezért szigorított a bíróság. A szabadon engedését a Helsinki Bizottság érte el, szerintük az arctalan rendszer miatt

Több mint 300 Xbox-játékot áraztak le a Microsoft Store-ban

IGN
-
  Ma 18:00 Gaming

Most érdemes bevásárolni. Ha már nyár, akkor nyári akciók, és ebből a Microsoft / Xbox sem marad ki: rengeteg friss Xbox One-játékot szerezhetünk be igen kedvező árakon!

A pöttyös minta a nyári szezon nagy befutója: így viseld, hogy nőies legyen!

Retikül
-
  Ma 18:00 Divat

A retró trendek hullámain a pöttyös minta is visszaszörfözött a divatba, sőt, úgy tűnik, átveszi az uralmat a kockás és csíkos anyagmintáktól.

Édesebb, mint a neve: Haboska

egy.hu
-
  Ma 18:00 Recept

Egyszerű, mégis mutatós desszert!