Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyurcsány: Orbán elveszítette a kontrollját

Mandiner
-
  Ma 13:32 Belföld

A volt kormányfő szerint a Jobbiknak még ma sem a kedvenc politikusa, de ha ők mondják, hogy alatta demokratikusabb kormányzás volt, az jelzésértékű.

Donáth Anna: Orbánt nem érdekli az Európai Bizottság demokratikus működése

Klubrádió
-
  Ma 13:25 Vélemény

Orbán Viktor a Türk Tanácsban megígérte, hogy az új biztos segíti a török és azeri törekvéseket – Donáth Anna momentumos európai parlamenti képviselő szerint ez azt mutatja, hogy a miniszterelnök nem érti az EU demokratikus kiválasztási mechanizmusát.

Orbán: A klímaváltozás nem egy kommunista trükk

Klímasemleges energiatermelés tekintetében már most jobban teljesít Magyarország, mint az Unió legtöbb országa – mondta el a miniszterelnök.

Nagy a botrány: kiderült, hogy Orbán haverjának a cégét miért függeszthették fel a tőzsdén

A felcsúti gázszerelőből lett milliárdos Orbán haver, Mészáros Lőrinc egyik cégének, a CIG Pannónia biztosító kereskedése fel van függesztve a tőzsdén. Most az Index utána járt, hogy ennek mi lehet az oka. Kiderült, hogy Mészáros Lőrinc megszerezett pénzei az olasz szerencsejáték bizniszbe tűntek el. A Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jelenleg nem…

Ujhelyi István: Orbán miatt Magyarországot ki dobhatják az Európai Unióból!

„Magyarországnak meg kell tanulnia csapatban játszani. Magyarországnak el kell döntenie, hogy az Eu valódi tagja akar-e lenni, és nem csak az Eu pénzügyi támogatását akarja elfogadni, és hozzájárul-e ahhoz, hogy az Eu erős legyen” – ezt mondta az index tájékoztatása szerint Johann Wadephul, a Német Kereszténydemokrata Unió (Cdu)…

Orbán Ukrajna ellen igyekezett hangolni Trumpot

Donald Trump amerikai elnök felkérése, hogy az ukrán államfő nyomozzon politikai ellenfelei ellen, egybeesett azzal, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök Ukrajna ellen igyekezett hangolni Trumpot - írta a The Washington Post hétfőn. A lap cikke csak előfizetők számára olvasható a neten, de számos…

Batka Zoltán: Nincs béke Orbánnal

Mandiner
-
  Ma 12:00 Vélemény

A lidércnyomásnak nincs vége, a kormányfő ütést kapott, de messze nem végzeteset, sőt.

Putyinnal összhangban Orbán is fúrta Ukrajnát Trumpnál

Orbán Viktor is befolyásolta az amerikai elnököt Ukrajna ellen – miután a Fehér Ház vezető emberei sikertelenül próbálták megakadályozni, hogy ott fogadják – írja a New York Times.

"Orbán politikája egyre veszélyesebb az országnak"

Hírklikk
-
  Ma 11:33 KülföldCDU

„Magyarországnak meg kell tanulnia csapatban játszani. Magyarországnak el kell döntenie, hogy az EU valódi tagja akar-e lenni, és nem csak az EU pénzügyi támogatását akarja elfogadni, és hozzájárul-e ahhoz, hogy az EU erős legyen” - ezt mondta az index tájékoztatása szerint Johann Wadephul, a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU)…

Orbán egy Budapest-minisztert ültethet Karácsony nyakába

Népszava
-
  Ma 11:14 Belföld

A tárca nélküli miniszter dolga vélhetően a sportcsarnoképítések és a Városliget beépítésének biztosítása lenne, melyek leállítását ígérte kampányában Karácsony.

Nem nagyon van rá magyarázat, hogy Magyarországnak miért éri meg az Orbán-Erdogan barátság

444
-
  Ma 11:07 Belföld

Törökország jó piac lehetne, de messze nem teljesültek a meghirdetett gazdasági célok. Politikailag pedig teljesen érthetetlen, miért támogatja Orbán Erdogan minden lépését. De van, aki anyagilag nagyon jól jár.

Jakab Péter ízekre szedte a papírt szorongató Orbánt

Nem Orbán napja volt a tegnapi (sem). A jobbikos politikus ezúttal narancsos buktával és persze szokásához híven ütős mondatokkal kínálta meg a miniszterelnököt, aki nem is tudott mit kezdeni a számára láthatóan igencsak kényelmetlen helyzettel.

Amerikai lapok szerint Orbán és Putyin is Ukrajna ellen hangolhatta Trumpot

A Washington Post és a New York Times is arról írt kedden, hogy Vlagyimir Putyin mellett Orbán Viktor is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Donald Trump rosszabb véleménnyel legyen Ukrajnáról, és egy reménytelenül korrupt országnak tekintse azt. A New York Times és a Washington Post kedd reggeli vezető anyaga egyaránt a májusi…