Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 176 hír

Csaknem 900 millió forintot ajánlottak a csopaki kikötőért

Csopak független polgármestere értelmezhetetlenül magasnak nevezte a liciten kialakult végösszeget.

Csillagjegyed elárulja mennyire vagy jó barát. Vigyázz, mert sokan belepirultak

Az ember társas lény, és tény, hogy jó barátok nélkül sivárabb lenne az életünk. Jó tudni, hogy van, akire mindig számíthatunk, de vajon te milyen vagy barátnak? És egyáltalán, mennyire könnyen barátkozol? Horoszkópod erről is árulkodhat.

Várhatóan sokan költöznek a közeljövőben a Balatonhoz

LikeBalaton
-
  Ma 17:00 Megyei

Fel kell készülni arra, hogy a Covid-járvány lecsengése után a Balaton régió lakossága nőni fog a következő tíz évben, legalábbis ezt mondják a szakemberek. Mutatjuk, hogy miért.

Ennek sokan nem fognak örülni: csúnya meglepetéseket tartogat az időjárás a hétvégére

Felhősebb, borúsabb idő várható a hosszú hétvégén. Október 23-án, pénteken még több lesz a napsütés, utána viszont több helyen esőre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (Omsz) országos, középtávú előrejelzéséből.

Milyen nyugdíjemelés? A legtöbben 1700 forintot sem kapnak havonta

Pénzcentrum
-
  Ma 16:47 Gazdaság

Több mint 2 millió magyar nyugdíjas még 1700 forint emelést sem kap a megjelent kormányrendelet értelmében, és több mint 70 ezer olyan idős van, akinek az ellátása még 800 forinttal sem fog emelkedni. Az 1,2 százalékos nyugdíjemelés

Sokan jelentkeztek az előrehozott érettségire

Kanizsa Újság
-
  Ma 15:23 Megyei

A diákoknak a tavaszi időszakban, a járvány miatt nem állt módjukban levizsgázni.

Csopak kikötőjéért csaknem 900 millió forintot ajánlottak

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) által meghirdetett, szerda éjjel zárult elektronikus árverésen 889,87 millió forintért kelt el Csopak közforgalmú kikötője Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója az MTI megkeresésére elmondta, az MNV Zrt. zárt rendszerében zajló licit lezárása után leghamarabb jövő hét elején derülhet ki, ki a ny

Hiába a veszélyek, sokan mobiloznak közlekedés közben

Nemcsak autót vezetve, hanem gyalogos közlekedés, biciklizés vagy rollerezés közben is hajlamosak mobilozni az emberek - állapította meg egy friss kutatás.

Most rengetegen vesznek fel erre hitelt: mégis sokan nem is gondolnak a lehetőségre

2020 nemvárt változásokat hozott mindenki életében. Szinte egyik napról a másikra fordult a feje tetejére az a világ, amit ismertünk. Sokakat anyagilag is érzékenyen érintett a koronavírus, teljes szektorok bénultak meg, elvesztették

Tizenhetedik alkalommal lehet az ötöslottón több mint 2 milliárd forintot nyerni

Origo
-
  Ma 11:14 Gazdaság

Akik most ikszelnek, még részt vehetnek az október 25-ig tartó különsorsolásos akcióban is.

Közlekedés közben is sokan mobiloznak

Sokan kerékpározás, rollerezés, gördeszkázás közben sem mondanak le a mobilozásról, ugyanakkor viszonylag kevesen használnak headsetet – többek között ez derült ki az Aegon Biztosító megbízásából az Opinio által készített felmérésből. A biztosító és az ORFK-OBB közös figyelemfelhívó kampányt indít. Telefonálás, zenehallgatás, navigáció,…

4000 forintos büntetést vezet be Magyarországon a Paypal

Blikk
-
  Ma 11:02 Belföld

Minden olyan számla vezetésnél díjat fog felszámítani a PayPal decembertől, amelyen van pénz, de nem használják aktívan.

Sokan feladták, ő sosem

Police
-
  Ma 10:57 Belföld

Sokan feladták, ő sosem Zsaru Magazin2020. 10. 22., cs - 10:57 Hat éven át nyomozott két olyan gyilkossági ügyben, amiket korábban már több rend­őri szerv is megoldhatatlannak tartott.

Egy felmérés szerint sokan mobiloznak közlekedés közben

A nők és a fiatalabbak óvatosabbak, és a nem Budapesten élőket is fokozottabb odafigyelés jellemzi.