Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Brit külügyminiszter: az AUKUS-partnerség célja a szabadságjogok megvédése

A brit külügyminiszter szerint az Egyesült Államokkal és Ausztráliával létrehozott új háromoldalú védelmi és biztonsági partnerség célja a kivívott szabadságjogok védelme és e jogok globális érvényesülésének előmozdítása. Liz Truss a The Sunday Telegraph című konzervatív vasárnapi brit lapban megjelent írásában leszögezte: Nagy-Britannia…

Egy fogadás, ami megannyi házasságot tesz tönkre...

She
-
 Ma 04:35Életmód

A szokásos, éves céges buli kezdett a tetőfokára hágni. A felkapott szórakozóhelyet egész éjszakára kibérelte a vállalat, ahol a cég szinte mind a háromszáz alkalmazottja megjelent. Már elhangzottak a köszöntők, kiosztották a dolgozóknak a jutalmakat, volt show műsor. A büféasztalos vacsora elfogyott, a hosszú, fehér abrosszal leterített…

Dolgozni nehéz, hát még zajban

Közel hatvan éve terjedtek el a világon a nagytermes irodák, ahol az informatikusok többsége is kénytelen dolgozni. Akkoriban úgy gondolták, hogy az egyterű iroda a kollégák közötti együttműködést, kommunikációt javítani, a munkahelyi közösséget fejleszteni fogja, ami a kreatív ötletek megszületését segíti majd elő. Aki kénytelen ilyen irodában dol

A micsodája is tisztán kivehető, a mellbimbói szabadon, mégsem tiltja le az Insta a bögyös modellt - 18+

BorsOnline
-
 Ma 04:30Szex

Egyszerűen nem találunk más magyarázatot a látottakra: a csinos modell számtalan képen teszi közszemlére mellbimbóit, az Instagram pedig szabadon hagyja garázdálkodni a szemérmetlen hölgyet.

Kilincsek, ajtócímek és a megfelelő biztonság

zene.hu
-
 Ma 04:27Zene

A ház körül és a házon belül mindig akad valamilyen teendő, ezt biztosan sokan tapasztalták már, és az is lehet, hogy nem mindig örömmel. A különböző feladatok eltérő eszközöket igényelnek, például másra van szükség egy kerítés megjavításánál, mint egy ajtó szerelésénél. Van azonban ezeknek egy közös pontja, mégpedig a…

Megkezdte legújabb akkugyárának építését a Hyundai

A Hyundai Motor Csoport és az LG Energy Solutions Indonéziában építenek gyárat.

Rusvai Miklós virológus szerint még 2-3 járványhullámra kell számítani

Rusvai Miklós szerint a jövő év végéig, de legkésőbb 2023 végéig véget ér a koronavírus-járvány, ugyanis addigra immunizálódik át a hazai lakosság.

Közúton teszteli ezeket a fogyasztáscsökkentő megoldásokat a Volvo Trucks

17,5 centivel megnyújtották az orrpanelt, hogy csökkentsék a légellenállást.

Megszűnt a forgalomkorlátozás Dunaújváros belterületén

Megszűnt a forgalomkorlátozás Dunaújváros belterületén Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 09. 20., h - 04:00 A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését.

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Borbély Zoltán

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

A restaurálás után megnyílt Dzsószer fáraó sírja

Másfél évtizedig tartó restaurálás után újra megnyitották a látogatók előtt Szakkarában a lépcsős piramisáról híres Dzsószer fáraó úgynevezett Déli sírját.

Notre-Dame: megkezdődnek a tényleges helyreállítási munkálatok

“A párizsi Notre-Dame-székesegyházban a szerkezeti biztosítási munkálatok –, amelyek a tűzvész másnapján, 2019. április 16-án kezdődtek –, a megjelölt határidőre

Survivor: Zsófi megosztott valamit, de csak erősebb idegzetűek nézzék!

Liner
-
 Ma 03:11Bulvár

Azok, akik nem bírják a vért és a sebek látványát, semmiképpen nyissák meg a cikket, mert nem a legszebb látvány.

Bíróságra megy Korda György és Balázs Klári: ezt már nem bírják tovább

Két éve működik egy csoport, melynek tagjai videóra rögzítik az énekes házaspár majd minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Klárikáék szerint szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni.

Merénylet Budapesten: Pablo Escobar nálunk akarta megöletni az ellenfelét – Egy magyar exnyomozó vallomásai

Eddig nem ismert, hihetetlen gyilkossági kísérletről számolt be lapunknak egy exnyomozó, Kátai Elek, aki korábban is osztott meg már lapunkkal érdekes régi bűnügyet. Nem más akarta eltenni láb alól több mint harmincévvel ezelőtt Kolumbia magyarországi nagykövetét, mint a hírhedt drogbáró.