Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Rendkívüli parlamenti ülést akarnak a köztársaságpárti erők

Elégtelen Orbán Viktor és a Fidesz járványkezelése. Ezért kezdeményezik a köztársaságpárti erők Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását.

Magyarországon nem akarnak foglalkozni Szájer József kábítószer-birtoklásáról szóló feljelentéssel

Mindenhonnan visszapattan Szájer kábítószer-ügye. Magyarországon egyszerűen nem foglalkoznak a bíróságok Szájer József kábítószer-birtoklásról szóló feljelentésével. A Legfőbb Ügyészség még tavaly decemberben továbbította a Központi Nyomozó Főügyészségre Tényi István Drog volt Szájer József hátizsákjában címmel megjelent…

A magyar dolgozók még nem aggódnak: ha akarnak, simán találnak munkát

Általánosságban elmondható, hogy bizonytalanul érzik magukat a magyar dolgozók, ugyanakkor némi optimizmusra adhat okot, hogy az elmúlt hónapokban komolyabb romlás nem tapasztalható a saját egzisztenciális helyzetük megítélésével kapcsolatban.

„Harcolni akartam a félelmem ellen”

A szabadkai Népszínház Magyar Társulata nemrég három új taggal bővült, mindhárman a

Sokan elrontják, és te is gyűlölöd

A gyorsítósáv nem az ördög műve, csak tudni kell használni. Ja, hogy az mindenkinek megy? A forgalomban nem így látjuk.

Tíz évvel az arab tavasz után még mindig sokan emigrálnának az arab országokból

Tíz évvel az arab tavasz után még mindig sokan emigrálnának az arab országokból, legtöbben Libanonból szeretnének elmenni – derül ki a német Konrad Adenauer Alapítvány (KAS) kedden közzétett felméréséből.

Kuponkóddal osztogatott bukó tippet Hajdú Péter, Berki és L.L. Junior, sokan bedőltek nekik

Mindhárom celeb ugyanazt a szerencsejáték-oldalt reklámozta, és olyan, 100 százalékosnak mondott, tuti tippet adtak követőiknek, ami végül nem jött be.

Nadal szerint sokan segítenek társaiknak, csak nem mindenki hozza ezt nyilvánosságra

Eurosport
-
 Ma 11:15Sport

A 20-szoros GS-győztes spanyol visszautasította, hogy csendben élvezi a státuszával járó előnyöket, miközben a többiek szenvednek.

Ennek sokan örülnek: a minimálbér emelkedése miatt ezek a támogatások is nőnek

A minimálbér február 1-jei emelkedésének köszönhetően nő a gyermekgondozási díj (GYED), a diplomás GYED, a gyermekek otthongondozási díja (GYOD) és az első sikeres nyelvvizsga megszerzéséhez nyújtott állami támogatás összege is - olvasható a Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter közleményében.

Szerbiában annyian akarnak kínai vakcinát kapni, hogy korlátozni kellett a regisztrációt

A szerb kormány keddtől megszüntette a lehetőséget, hogy bárki soron kívül beadathassa magának a kínai Sinopharm cég koronavírus elleni oltását, miután az utóbbi néhány napban a rendkívüli érdeklődés miatt óriási sorállás és többórás várakozás alakult ki a szerbiai oltópontokon.

Erre a segítségre sokan lecsaptak a cégek közül

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint a kormány jó döntést hozott, amikor kilenc hónapra és automatikusan minden hitelre meghirdette a hiteltörlesztési moratóriumot.

Ez minden idők legjobb Columbo epizódja a rajongók szerint, sokan most meg fognak lepődni

Persze lehet vitatkozni az eredményen, hiszen ez egy olyan verseny, ahol akármelyik rész simán felkerülhetne az első helyre.

Sokan meghaltak egy brazil buszbalesetben

Legalább 24 ember életét vesztette és 33 utas sérült meg. Az autóbusz a Paraná államban található Guaratuba településnél a szentek kanyaraként ismert fordulóban letért az úttestről, és egy árokba hajtott. A busz 54 utassal és két sofőrrel az északi Pará állam Ananindeua nevű településéről indult el a 3500 kilométerre lévő Balneário Camboriú…

Bíró Attila: lesz még lehetőség komolyabb érmekért harcolni

A nemzetközi mezőny most újra meggyőződhetett arról, hogy a magyar női vízilabda-válogatottal mindig számolni kell - hangsúlyozta Bíró Attila szövetségi kapitány, miután a csapat a trieszti selejtező győzteseként jutott ki a tokiói olimpiára.