Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint 10 százalékkal csökkent az amerikai bankszektor nyeresége

Több mint 10 százalékkal csökkent az amerikai bankszektor teljes nyeresége a harmadik negyedévben éves összehasonlításban. A Szövetségi Betétbiztosítási Vállalat (FDIC) közölte, hogy a felügyelete alá tartozó 5033 kereskedelmi bank és takarékpénztár 51,2 milliárd dollár nettó nyereséget ért el a harmadik negyedévben, 10,7 százalékkal, 6,2…

Tőzsde – Csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek

Csökkenéssel nyitottak szerdán az irányadó New York-i tőzsdemutatók, a befektetőket elkedvetlenítették a vártnál gyengébb amerikai munkaerőpiaci adatok. A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,43 százalékos, az S&P 500-as mutató 0,24 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,56 százalékos mínuszban…

Csokit, plüssjátékot rejtenek el egymásnak a győri gyerekek – Máris támadják őket!

Csodaszép kezdeményezés indult pár nappal ezelőtt a megyeszékhelyen, amellyel kicsik arcára szeretnének mosolyt csalni. Persze most is vannak, akiknek ez nem tetszik.

Édes ajándék: most is gyűjtöttek csokit a Loki kézisei az állami gondozottaknak

Dehir
-
 Ma 16:59Megyei

Debrecen - A DVSC Schaeffler női kézilabda csapata idén is csatlakozott a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete Karácsonyi Csokigyűjtő Akciójához.

Koronavírus: sokan örülhetnek az enyhítésnek a szomszédunkban

Tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, szerdára megint több mint 13 ezer új beteget jegyeztek fel egy nap alatt, viszont hosszú idő után most először ismét többen gyógyultak meg, mint ahányan megfertőződtek. A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy megszünteti a hétvégi zárlatot.

Faluhelyen még sokan fűtenek fával

Elsősorban a halmozottan hátrányos helyzetű személyek, illetve az alacsony összegű nyugdíjjal rendelkező, egyedül élő idős korú lakók számára jelent segítséget a szociális tűzifa, hiszen jellemzően ők azok, akik fával fűtik lakásaikat.

Októberben csökkent a munkanélküliségi ráta az euróövezetben

Októberben az EU-ban stagnált, az euróövezetben pedig csökkent a munkanélküliségi ráta, de mindkét régióban egy százalékponttal haladja még meg az egy évvel korábbit az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdai jelentése alapján.

Budapesten a következő két napban a légszennyező anyagok szintjének csökkenése várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb előrejelzése szerint ma a légszennyező anyagok (PM10) szintjének stagnálása valószínű, ami napi átlagban várhatóan az egészségügyi határérték alatt vagy annak közelében alakul. A következő két napban a PM10 koncentrációjának csökkenése valószínű.

Az EU üvegházhatásúgáz-kibocsátása az elmúlt három évtizedben mért legalacsonyabb szintre csökkent 2019-ben

A kibocsátások 24 százalékkal csökkentek az 1990-es szinthez képest – derült ki az Európai Bizottság hétfőn közzétett éves uniós éghajlat-politikai eredményjelentéséből.

Egy hét alatt 10 százalékkal csökkent az új fertőzések száma Németországban

A halálos áldozatok száma viszont nem volt még ilyen magas az országban a járvány kezdete óta.

Sokan, sokféleképpen írnak Szájerről

Nem minden lap olvasója kap ugyanolyan mélyreható betekintést az ügybe. Egy nappal a Szájer-ügy kirobbanása után a Hvg fellapozta a magyar sajtótermékeket, hogy megtudják, mely lapok, milyen minőségben írnak az ügyről. Mint a Hvg írja, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap első oldalán Soros György újabb akciójáról lehet olvasni,…

Árutőzsde - Csökkent a repce ára

A Budapesti Értéktőzsde árupiaci szekciójában a termények jegyzése továbbra is szünetel. A piaci szereplők a nemzetközi árutőzsdéken tájékozódhatnak a gabonafélék és az olajmagok különböző lejáratokra szóló jegyzéséről.

Videó: "biztos, hogy nem fogunk a szociális kiadásokon csökkenteni" – az alpolgármester a Covid okozta bevételkiesé…

A Covid-járvány erősen befolyásolja a kerületi költségvetést is. Arról, hogy mik a pontos számok, Reiner Roland alpolgármester beszélt a 9.tv-nek. Összesen mintegy 3-3,5 milliárdos bevételkieséssel számolnak, amiből a gépjárműadóból 210, a parkolásból 600, a reklámhordozók adója miatt 36, az iparűzési adóból 800, az idegenforgalmi…

Jelzőrendszer működik az ellátórendszer terhelésének csökkentése érdekében

Az ellátórendszer terhelésének csökkentése érdekében jelzőrendszert működtetnek, amely naponta mutatja az egyes egészségügyi intézményekben a betegek és a személyzet létszámát, közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Csökkenő fizetések, tömeges elbocsátások a szolgáltató szektorban

A szolgáltató szektort viselte meg leginkább a járványhelyzet – ez derül ki a CIB Bank friss kutatásából, amely a koronavírus hatásait vizsgálja a hazai vállalatok körében. Az összes megkérdezett vállalat egytizedéről viszont elmondható, hogy minden tekintetben megúszta a járványt, sőt minden ötödik vállalkozásnak az árbevétele is nőni fog.