Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

A világ több pontján katonáknak kell védeni az imádkozó keresztényeket

A válságkörzetekében katonai erők próbálják meg megteremteni a biztonságos környezetet.

Öröm látni, hogy sokan vannak, akik tisztelik a Szűzanyát, és hálásak a segítségéért”

Szeged-csanádi hívek máriaradnai zarándoklata Többéves hagyomány, hogy a Magyarok Nagyasszonya ünnepén megtartott zarándoklatra a Temesvári- és a  Szeged-Csanádi testvéregyházmegyékből egyaránt érkeznek a romániai máriaradnai kegytemplomba. Csanádapácáról, Újkígyósról, Gyoma­endrődről, Kunszentmártonból,…

Bőven van oltóanyag, de nem sokan kérik

Sonline
-
  Tegnap 21:00 Belföld

Az utóbbi napokban egyre többen fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz, főként a kaposvári és a marcali járásban. Már október elejétől kérhetők az influenza elleni védőoltások, de két-három hét kell, mire kialakul a védettség.

Anna Porter: Sokan nem maradtak volna életben nélküle

Mandiner
-
  Tegnap 19:08 Vélemény

Soros megdöbbent, hogy ennyire ki lett pécézve. (Interjú!)

Ennek sokan örülni fognak: új kisvasút épül a Balatonnál!

Jövőre elkezdődik a Balatonfenyvesi kisvasút csisztafürdői ágának újjáépítése 2,1 milliárd forintból, a munkával a tervek szerint év végéig végeznek - mondta Homolya Róbert, a MÁV elnök-vezérigazgatója Balatonfenyvesen a kisvasút somogyszentpáli ágán befejezett pályafelújításról tartott sajtótájékoztatón.

Eperjesi gázrobbanás: Eddig kilenc sérültet láttak el a helyi kórházban, öten életüket vesztették

A TASR hírügynökséget Renáta Cenková, a kórház szóvivője tájékoztatta pénteken. Cenková elmondása szerint két pácienst a baleseti sebészeten kezelnek, ők mellkasi, fej- és bokasérüléseket szenvedtek. Egy édesanyát a gyermekével a pediátriai osztályon helyeztek el. Egyik sebesült sincs életveszélyben. A sürgős orvosi ellátásban részesített…

Öten vesztették az életüket Eperjesen egy gázrobbanásban

Félő volt, hogy összedől a gázrobbanás után a 12 emeletes panelház a szlovákiai Eperjesen.

A keresztények békéjéért dolgozik Szudán

vasárnap.hu
-
  Tegnap 15:33 Külföld

Nasreldin Mofreh, Szudán vallásügyi minisztere – és nem mellesleg az országos átmeneti haditanács tagja – nyilatkozott úgy a napokban, hogy...

Túl sokan kérték az autós pénzt, csúszik a kifizetés

Index
-
  Tegnap 14:45 Gazdaság

Az államkincstárnak mintha nem menne túl jól a nagycsaládosok autós támogatásnak utalása.

Ezt a Mikulás-ajándékot várják sokan

160 napja halmozódnak az ötös és hatos lottó főnyereményei, így ezen a héten összesen közel 5 milliárd forintért lehet játszani a két lottójátékkal. Az ötös lottó várható főnyereménye 2,74 milliárd, a hatos lottóé pedig 1,97 milliárd forint.

Idén is sokan utálják a Youtube visszatekintő videóját

Marketing Morzsák
-
  Tegnap 09:54 Média

2019-et foglalja össze a Youtube Rewind videója, ami az idei év legnépszerűbb trendjeit és legnagyobb tartalomelőállítóit idézi fel. Néhány óra több milliós nézettséget ért el, és bár vannak, akik szerint határozottan értékelendő, hogy nemzetközi kitekintés is került a videóba, és a feltörekvő csatornákkal is foglalkoznak, a többség utálja.  A vide

Szent Miklós püspököt ünneplik a keresztények Mikulás napján

A 3. században született Szent Miklós kultusza nem sokkal halála után kezdődött, már a 6. században templomot emelt neki Konstantinápolyban I. Justinianus bizánci császár.

Tokió 2020: sokan visszakapják a belépőjük árát

NSO
-
  19.12.05 16:18 SportOlimpiaJapán

Mindenki visszakapja a belépője árát, aki még azelőtt váltott jegyet a jövő nyári tokiói olimpia férfi maratoni versenyére, hogy azt Szapporóba helyezték át.

Sokan várták: negyedszázada először lép fel a Pearl Jam Magyarországon

Szeretlek Magyarország
-
  19.12.05 12:46 Zene

24 évvel ezelőtt adott koncertet utoljára a grunge egyetlen állva maradt gigazenekara Budapesten. 2019 júliusában útba ejtik ismét a magyar fővárost Eddie Vedderék.