Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 480 hír

Sokat fáj a fejed? Jógázz, és biztos, hogy búcsút inthetsz a rémes migréneknek

Joy
-
  Tegnap 23:06 Egészség

Még ha sokszor annyira kínoz is a fájdalom, hogy pirulákat kell bevenend, akkor is hasznos bevezetni a jógát a mindennapjaidba. A fejfájás, sőt, a migrén ellen ugyanis nagyon hatékony, ezt pedig kutatások is bizonyítják! A Runner's World magazin írása.

NS határok nélkül: „Sokan nincsenek tisztában vele, mit veszítettünk el”

NSO
-
  Tegnap 21:30 Sport

A mai napon 100 éves a trianoni döntés. A tragikus emléknap miatt kerestük fel a Csíkszeredában született Sofron Istvánt, a magyar válogatott jégkorongozóját, aki megosztotta velünk gondolatait.

Véresen, az udvaron kávézva várta a rendőröket, miután lánya előtt mészárolta le ivócimboráját – sokkoló fotók

BorsOnline
-
  Tegnap 21:30 Baleset-bűnügy

A rendőrök érkezésekor még vérben fürödve, nyugodtan élvezte a reggeli kávéját

„Sok mindenre megtanított minket Trianon”

Székelyhon
-
  Tegnap 21:18 Határtalan

Népes tömeg gyűlt össze csütörtök délután a csíksomlyói Fodor-ház udvarán a trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából. A résztvevők székely népviseletben és fekete szalaggal átkötött nemzeti lobogókkal emlékeztek.

Keressétek a szivárványt: a sok esőt sok napsütés váltja a hétvégén!

fmc
-
  Tegnap 20:51 Időjárás

Pénteken ismét zivataros lesz az idő, de a hétvége további részében több lesz a napsütés. Emellett melegszik is az idő, a hétvégén néhol akár 28 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Sokkoló részletek: ördögnek hitte áldozatát a kaposvári remete

Blikk
-
  Tegnap 20:00 BelföldKaposvár

Kamerák előtt beszélt az őt ért sérelmekről Viktória, a „kaposvári remeteként” elhíresült férfi áldozata. A fiatal nő azután döntött úgy, hogy megtöri a csendet, miután egykori párja márciusi szabadulása után megkereste őt.

Sok rákos beteg életesélyei romolhattak a járvány alatt a szűrések elmaradása miatt

Mérce
-
  Tegnap 18:33 Vélemény

A daganatos betegek esetében sokat számít, ha időben megfelelő ellátáshoz jutnak.

Sokan féltik az állásukat

Hírklikk
-
  Tegnap 18:30 Gazdaság

A negyven év felettiek több mint kétharmada veszélyben érzi állását, írja az azenpenzem.hu a K&H kutatása alapján. Főképp az ország keleti részén élők aggódnak a legjobban, de a magasabb végzettségűek biztosabbnak érzik a jelenlegi pozíciójukat.

Mit tudunk Trianonról? – Nem sokat, de nagyon fáj

Mit tud az anyaországi magyar társadalom a száz évvel ezelőtt megkötött trianoni békeszerződésről, annak vélt vagy valós előzményeiről, illetve következményeiről? Milyen ismeretei vannak a határon túli magyar közösségekről? Ezt vizsgálták egy országos reprezentatív felmérés során, telefonos közvélemény-kutatás  keretében, amelynek egyik…

Horrorkaraván: Nem húzták sokáig

Enyhült a korlátozás, visszatértek a horror karavánok. Rövid idő alatt három túlsúlyos és veszélyes járműszerelvényt állítottak meg a rendőrök Csongrád-Csanád megyében – a román és bolgár sofőrök több szabályt is megszegtek, helyszíni bírságot szabtak ki rájuk.

Így üzenjünk hadat, ha nagy a káosz és sok az adat!

Az adatok a legtöbb szervezetnél szétszórtan találhatók a különféle rendszerekben és alkalmazásokban. A cégeknek így már az is kihívást okoz, hogy átlássák, mi hol található. Annak meghatározása pedig még nagyobb nehézséget jelent, hogy az információk közül mi számít érzékeny adatnak, így mi az, ami komolyabb védelemre szorulna. A Micro…

Zivatarokkal indul a hétvége, de sok napsütés is várható

Pénteken ismét zivataros lesz az idő, de a hétvége további részében több lesz a napsütés, emellett melegszik is az idő, a hétvégén néhol akár 28 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Pénteken alapvetően erősen felhős lesz az ég, csak rövid napos időszakok lehetnek. Sokfelé várható…

Csányiék főzőshow-jában sokan fakanalat ragadtak

Szoljon
-
  Tegnap 17:30 Belföld

Nem sokkal a koronavírusos korszak és a vele járó korlátozási intézkedések kihirdetése után elindult a Karanténkukták nevű mozgóképes sütő-főző show.

Sokan fotózásra, videózásra használják a drónokat

Bama
-
  Tegnap 17:30 Belföld

A pilóta nélküli légi járművek használata számos kérdést felvet, szükséges a szabályozás.