Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Túl sok területet erodálnak a napelemek?

Az EU Közös Kutatóközpontja (Joint Research Center) összefüggő adatsorokat hozott létre, hogy leírhassák a blokk 28 tagállamának napenergia potenciálját. Az adatok tanúsága szerint még akkor is csak korlátozott területre lenne szükség, ha 100-szorosára nőne is a jelenlegi napenergia kapacitás – sokkal kevesebbet, mint a szélenergia.…

382 millió dolláros hitelkeretet ad a magyar Eximbank a Türk Tanács tagországainak

Index
-
  Ma 13:21 Külföld

Ez a tizede tagországok és Magyarország közötti teljes áruforgalomnak.

Szétszedi az internet a magyar lányt - valami olyasmit tett, ami sokaknak nem tetszik

Blikk
-
  Ma 13:17 Külföld

Rengeteg kritikát kapott az Instagramon megosztott képe miatt egy magyar lány.

A legjobb fiatalnak járó Golden Boy 2019 díj – a 20 jelölt

Keresztlabda
-
  Ma 13:11 Foci

Nyilvánosságra hozták a legjobb fiatalnak járó Golden Boy 2019 díj 20 jelöltjét, olyan játékosok vannak a listán, mint Joao Felix, Matthijs de Ligt, Ansu Fati és Nicolo Zaniolo. Nemzetközi újságírók fogják megszavazni azt a 21 év alatti játékost, akinek a legjobban sikerült ez a naptári év. Tavaly, még az Ajaxban játszó De Ligt kapta a

Szijjártó Péter: az amerikai szankció nem magyar ügy

A magyar nemzeti érdek az, hogy a törökök Szíria irányába oldják meg a bevándorlási kérdést, és ne Európa irányába - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának Bakuban, ahová az Orbán Viktor miniszterelnök vezette delegáció tagjaként érkezett a Türk Tanács soron következő ülésére.

Magyar cég hozhatja forgalomba az okospoharakat

2021-től betiltaná az EU az egyszer használatos éttermi eszközök, köztük a műanyag étkészlet és az elviteles poharak használatát is. Erre a helyzetre elsőre elég meghökkentő koncepcióval állt elő a magyar Clevercup: műanyag okospoharakat kínál a kávézóknak.

Itt az első banki gyorsjelentés, jobb lett a vártnál

Portfolio
-
  Ma 13:10 Gazdaság

A várt 2,45 dollárnál magasabb, 2,68 dolláros egy részre jutó eredményt ért el a harmadik negyedévben a JP Morgan. A bevételek a várt 28,49 milliárd dollár helyett 30,06 milliárd dollárra emelkedtek. A befektetők a nyitás előtti kereskedésben 1,8%-os árfolyam-emelkedéssel díjazták eddig a várakozásokat felülmúló gyorsjelentést.

Orbán Viktor: Magyarország azért harcol, hogy közel hozza az EU-hoz Azerbajdzsánt és Törökországot

Ehhez az Európai Bizottságban a bővítés- és szomszédságpolitika portfólióját kellene megszereznünk, fejtette ki a miniszterelnök a Türk Tanács ülésén.

Margot Robbie és Nicole Kidman legjobb barátnők lettek

Többször is egymáshoz öltözve, egymást ölelgetve jelentek meg a vörös szőnyegen.

A nagy Gatsby új magyar tehetsége

marie claire
-
  Ma 13:00 Zene

Hízelgő small talkok, piros rúzsos ajkak, csábító szemek, fényűző, éjszakák, csillámporos levegő: A nagy Gatsby-ben nincs olyan jelmez, díszlet, zene vagy tánc, aminek láttán ne maradva tátva a szánk. Nick Carraway szerepét Ertl Zsombor alakítja, a Színház- és Filmművészeti egyetem végzős hallgatója. Az előadás után beszélgettünk.

25 évesen örökös bajnok lett a négyszeres vb-győztes kajakos

M4 Sport
-
  Ma 13:00 Vizes sport

Bodonyi Dóra neve mellett Csernák Károly mesteredzőé is felkerült a márványtáblára.

Elindult Magyarország történetek egyik legnagyobb beruházása: 1 milliárd eurós kertészetet építenek Bezenyén

Magro
-
  Ma 13:00 Gazdaság

Október 2-án adták át a bezenyei Ipari Park területét, amelyre több év alatt 1 milliárd eurót költenek majd a tervek megvalósítására. Mindez erősen érinti a hazai hajtatásos termesztés jövőjét is. Az eredeti tervek szerint a 30 hektárosra tervezett üvegházi felületet 20 hektár fóliás és 30 hektár szabadföldi kertészet, valamint egy 5 hektáros verti

Orbán Viktor: Magyarország azért harcol, hogy közel hozza az EU-hoz Azerbajdzsánt és Törökországot

Ehhez az Európai Bizottságban a bővítés- és szomszédságpolitika portfólióját kellene megszereznünk, fejtette ki a miniszterelnök a Türk Tanács ülésén.

Sokkoló videót tett közzé a Rendőrség! (Csak erős idegzetűeknek!)

Lezárták a nyomozást a májusi, dunai hajóbaleset ügyében. Ennek a bejelentésére összehívott keddi sajtótájékoztatón egy felvételt is levetítettek az újságíróknak, amin a baleset előtti pillanatoktól kezdve a az utolsó áldozat utáni kutatás is látható. Mutatjuk. A háttérben futó film annak a biztonsági kamerának a felvételével kezdődött, amin látni,