Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tiodorović: A járványhelyzet már nem rendkívüli, de több gyerek is lélegeztetőgépre került

A járványhelyzet már nem rendkívülinek, inkább kedvezőtlennek mondható, de ez nem vonatkozik az egész országra, mondta Branislav Tiodorović epidemiológus a Szerbiai RTV-nek. Hozzátette, hogy a fertőzöttek között gyerekek is vannak, akiknek állapota súlyos.

Nem a járvánnyal, hanem a kezelésével van bajuk

Ismét több ezren követelték a járványügyi korlátozások feloldását Európa-szerte.

Több mint háromezer újabb beteg – Nem gyengül a harmadik hullám

Minden harmadik magyar kapott már oltást, legalább egyet.

Kokó: „Nem azért leszek főtitkár, hogy a magyarok javára csaljanak a bírók”

Komoly veszélyben van az amatőr ökölvívás olimpia részvétele, Kovács Kokó István azonban tettre készen várja, hogy a nemzetközi szövetség újonnan kinevezett főtitkáraként megmentse azt a sportágat, amelyben versenyzőként mindent megnyert. Olimpiai bajnokunk a DIGI Sport híradójának elárulta: igyekszik a magyar bokszon is segíteni, de…

Még nem tetőzött a harmadik hullám: újabb 3706 fertőzött itthon

3706 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 750 508 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma - közölte a kormányzati koronavírus oldal. Elhunyt 205 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 25 184 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 455 029 fő, az aktív fertőzöttek száma…

Julien Pinot: „A jó edző tudja, nem gépekkel, hanem érző emberekkel dolgozik”

Eurosport
-
 Ma 10:16Sport

Az edzők feladata korántsem csak az edzések megtervezéséről és azok végrehajtatásáról szól. A szerepük ennél jóval összetettebb.

Követők milliót veszítették el a twitches streamelők

Origo
-
 Ma 10:07Infotech

Kihajította a botok által használt felhasználói fiókok javát a szolgáltatás.

Gyönyörű virágok a kertből, amelyről nem gondolná, hogy mérgező

Gyönyörűek, illatosak, a kertünk díszei, de esetükben is igaz a mondás: mindent a szemnek semmit a kéznek!

Divat trükk - így gombold be a nadrágod, és többé nem kell rá öv

Femcafe
-
 Ma 10:03Divat

Bizonyára te is jártál úgy, hogy hiába volt hosszban és szárban tökéletes egy nadrág, derékban elállt - ismerjük az érzést. Létezik egy zseniális trükk a probléma megoldására, hogy többé az övhöz se kelljen nyúlnod.

Minden vakcina után sok antitest termelődik, a Sinopharmnál a legalacsonyabb a szint egy szerb mérés szerint

Szerbiában 10 ezer fős mintán végeztek kutatást arról, milyen védettséget ad a Sinopharm, a Szputnyik V. és a Pfizer koronavírus-elleni vakcinája.

Tanszüneti menetrend: Nem fog járni az 5-ös busz Lillafüredre. Ezek mennek

Tanszüneti menetrend: Nem fog járni az 5-ös busz Lillafüredre Az Mvk Zrt. új alapokra helyezett menetrendje április 17-én, szombaton lép életbe. Ez a menetrend tartalmazza a tanulmányi időszakban és a tanszünetben érvényes menetrendet is. Egyelőre Lillafüredre sem fog járni az 5-ös járat, azonban a járattal vonalpárt alkotó viszonylatot lehet…

Fogyatékkal élőket és időseket rabolt ki a magyar férfi, Németországban fogták el

Németországban fogtak el egy szökésben lévő rablót, a 35 éves férfit többrendbeli minősített rablás bűntette miatt kereste a Budai Központi Kerületi Bíróság és a Nyíregyházi Törvényszék.

Ügynökök a nemzet ellen

A magyar fővárost vakvágányra navigáló Karácsony makacsul ragaszkodik a beteges ideológia vezérelte szellemi-erkölcsi tótágashoz.