Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

NB I: Sokat jelent ez a győzelem nekem és a fiúknak is – Horváth Ferenc

NSO
-
 Ma 19:46Foci

A Budapest Honvéd hátrányból 2–1-re legyőzte idegenben a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt. 

Miért hagyják ott a nők a pasijukat egy másik nőért?

Femcafe
-
 Ma 19:40Szex

Egyre több olyan történetet hallani, amelyben egy heteroszexuális kapcsolatban élő nő, szakítva korábbi identitásával, egy másik nőtársa mellett találja meg a boldogságot. A jelenség összetettségével egy szexuálpszichológus, Oprah és egy személyes történeten keresztül ismerkedünk.

Német egészségügyi miniszter: túl sok vakcina van a hűtőszekrényekben

168.hu
-
 Ma 19:10Külföld

Ez részben azért alakult így, mert egyesek nem kívánnak AstraZeneca-vakcinát beadatni maguknak.

Pilát Gábor - Egy Férfi és egy Nő: A királylányoknak akkor is térdelniük kellett, amikor nem vágytak rá

Life
-
 Ma 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Nyáry Luca: Bonszait csinált a járvány egy egész tinédzsergenerációból! – Milyen kamaszodni a négy fal között, egyed…

WMN
-
 Ma 19:00Életmód

„Míg öt-tíz évvel ezelőtt még az egyetemről való kibukás vagy az első szerelmünk elvesztése lett volna a legrosszabb dolog, amiről el tudunk volna képzelni, hogy megtörténhet velünk, a mostani gimnazisták már magán az életben maradáson aggódnak!” – írja fiatal szerzőnk, aki tizenévesekkel beszélgetett arról, milyen hatással volt rájuk az elmúlt…

Tóth Andit sokan megszólták pikáns fotói miatt, most új dallal vágott vissza a károgóknak

Blikk
-
 Ma 18:51Zene

Megjelent és mától látható, hallgatható Tóth Andi Ébressz fel című számához készült videóklip a Youtubon.

Okos és tehetséges: ő Gyufa, a tűzvizsgáló kutya, aki akár egy csepp benzint is kiszimatol

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mentőkutyás Szolgálatának legifjabb munkatársa Gyufa már 5 hónapja éli mindennapjait a csapattal. A mentőkutyás szolgálatnál dolgozó vizslák akár egy csepp benzint is kitudnak szimatolni egy bűncselekmény helyszínén. A legújabb ifjoncot, Gyufát, egy szuperszimat rangidős eb tanítja be. “A…

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy épület Debrecenben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, egyszintes épület égett Debrecenben, a Vágóhíd utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Sokan még mindig a háztartási szemét közé dobják az elromlott készülékeket

A nem használt, kidobásra szánt elektromos és elektronikus eszközök, háztartási gépek szakszerű begyűjtésére biztatja a lakosságot az Ecotic Egyesület a környezetvédelmi minisztériummal közösen.

Anglia legveszélyesebb, 600 éves gyalogútja sokak halálát okozta: rossz időben nagyon kockázatos átkelni rajta

Femina
-
 Ma 18:06Utazás

A Végzet útjának is becézik, és semmiképp sem szívbajosoknak való. Dagály idején a tenger visszahódítja a területet.

A nyakkendős mise az egyházi hűség szimbóluma lett

vasárnap.hu
-
 Ma 18:03Zene

A „nyakkendős mise” kifejezés egyben a magyar egyházi élet egy adott korszakát is jellemezi. A kommunista éra keresztényellenes offenzívája kívülről-belülről fenyegette a katolikusok életét. Ennek ellenére számos pap vállalta, hogy foglalkozik a felnövekvő ifjúsággal, amely a hívek közösségeinek jövőjét jelentette. Így került szembe az…

Robbanás egy covidos kórházban Ukrajnában, vannak áldozatok

Ukrajnában, az egyik covidos kórházban felrobbant az egyik oxigéncső, amelynek következtében egy ember meghalt és egy megsebesült. Csernyivciben az 1. számú városi kórházban felrobbant egy oxigéncső, amelynek következtében egy ember meghalt és egy megsebesült, írt al Natalia Huszak, a Csernyivci Megyei Államigazgatás…

Sokan gyászolják Snell György atyát, a madárdombi templomépítő papot

Olyan időkben tudott templomot építeni közadakozásból, amikor a térvesztés erejével küzdenek a keresztény egyházak Európában.

„Hány embert oltottak már be az utcámban?” - rendkívül részletes és átlátható a brit oltási terv

SzMo
-
 Ma 17:17Külföld

Minden részletre kiterjedő és rendkívül átlátható az oltási rendszer képe Nagy-Britanniában.