Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen az első koronavírus okozta sokszervi gyulladást gyermeknél

A kétéves kisfiú nyolcnapos kórházi kezelést követően gyógyultan távozhatott otthonába.

Orbán: A kórházakban nem látok biztató jeleket

SzMo
-
 Ma 08:54Belföld

A miniszterelnök péntek reggeli interjújában az uniós vétóval kapcsolatban megismételte eddigi álláspontját: Soros, migráns, Soros.

Az SzFE új intézetvezetője nem hiszi, hogy alapítványi ügyekkel kellene foglalkoznia

Bodolay Géza színházi rendező a PIM-ből érkezett az egyetemre.

Az SzFE új intézetvezetője szerint gyávaság lett volna, ha nem fogadja el a felkérést

Bodolay Géza színházi rendező a PIM-ből érkezett az egyetemre. Élete legnehezebb döntése volt, és tisztában van vele, hogy a jelenlegi helyzet kétségkívül több idegerőt kíván, mint amire szükség lenne, mondta el Bodolay Géza színházi rendező, érdemes művész a Klubrádió adásában.  A rendező, aki eddig a Petőfi Irodalmi Múzeum…

"Jankovská taktikázik, még nem tálalt ki mindenről"

A beszélgetés során szóba került Monika Jankovská korábbi smeres igazságügyi államtitkár vallomása is, ám abban Kovařík és Hamran is megegyeztek, hogy Jankovská bizonyára nem árult még el mindent, amit tud. "Számomra nem tűnik túl korrektnek, hogy valaki megegyezést kíván kötni, de úgy csepegteti az információkat, ahogy…

“Nem kétszáz, hanem sokkal több ember gondolatait szeretnénk képviselni”

Az Ecommerce Hungary Közhasznú Egyesület november 30-án tartja tisztújító taggyűlését. Bognár Ákos elnökjelölttel beszélgettünk.

Orbán: nem akarok kompromisszumot kötni

ma.hu
-
 Ma 08:41Belföld

A miniszterelnök megismételte, hogy az európai válságkezelő alap és az EU-s költségvetés létrejöttéhez nélkülözhetetlen a magyar és a lengyel szavazat.

Orbán Viktor: Sorosnak semmilyen befolyása nem lehet Európára

Hiába akarják az EP-képviselők és a Soros-hálózat politikai kérdésekkel összekötni a válságkezelést, Magyarország és Lengyelország kitart a vétó mellett – szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott pénteki interjújában.

Orbán: nem biztató a helyzet a kórházakban

A járványhelyzet, a karácsonyi ünnepek ideje és persze az uniós vétó és Soros György is előkerült, utóbbi kapcsán mondta azt a miniszterelnök, hogy a legjobb lenne, ha hazamenne Amerikába. Ismét megtartotta szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós interjúját Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó, címlapkép: Illusztráció – Facebook/Orbán…

Elárulta Navracsics Tibor, miért nem akarja a jogállamisági mechanizmust a magyar kormány

Azért utasítja el a magyar kormány az EU-s pénzek jogállamisági mechanizmushoz kötését és így azért helyezte kilátásba a költségvetési vétóját, mert az új mechanizmusban a jogállamiság definíciója nincs benne pontosan, márpedig annak pontosnak kellene lennie, különben kettős mércére ad okot és ettől tart a kormány – nyilatkozta az…

Sokkoló látvány: több ezer lemészárolt nyérc teste bukkant elő a föld alól

Nemrégiben több millió nyércet öltek meg Dániában azért, mert mutálódott koronavírussal fertőződtek meg. Most azonban több ezer test újra a felszínre került.

Nem erősítik eleget az izmaikat az európaiak

Beol
-
 Ma 08:35Életmód

A felnőtteknek legalább heti két napon izomerősítő testmozgást is kellene végezniük.

Nem erősítik eleget az izmaikat az európaiak

A felnőtteknek legalább heti két napon izomerősítő testmozgást is kellene végezniük.