Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trianon 100: egy perces budapesti leállás

A trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából Budapest minden tömegközlekedési járműve megállt egy percre 16:30-kor.

Vásárhelyi Mária: mégis milyen ország az, ahol az emberek miután kiforgatták az egyik zsebüket, odatartják a másikat?

Őszintén szólva én megértem a “négy fukart” (Ausztria, Dánia, Hollandia, Svédország), hogy nem támogatják, hogy a COVID utáni helyreállítási alapból úgy kapjanak jelentős hitelt, és vissza nem térítendő támogatást a tagországok, hogy a pénz célnak megfelelő felhasználását semmi nem garantálja. Magyarország pl. ebből az alapból 8 milliárd…

a kapus a hajrában egyenlített, továbbment a csapat

NSO
-
  Ma 19:54 Foci

Nem akármilyen gól született a Costa Rica-i másodosztályú labdarúgó-bajnokság rájátszásában. Az elődöntő második mérkőzésén az Escazucena kapusa, Minor Álvarez a 85. percben szabadrúgásból egyenlített az FC Desamparados ellen.

Tizenhárom kérdés szerepel a nemzeti konzultációban

hirado.hu
-
  Ma 19:51 Belföld

Többek között az örök kötvényről, a migrációról és gazdasági kérdésekről mondhatnak véleményt az emberek.

A halottak száma egymás utáni harmadik napja emelkedik Olaszországban

Ismét fogad betegeket a lombardiai Codogno kórházának sürgősségi osztálya, amelyet február 20. éjszakáján zártak le az első olaszországi fertőzött azonosítását követően. A polgári védelmi hatóság csütörtök esti adatai szerint a halottak száma egymás utáni harmadik napja emelkedik. Eddig 33 689-en vesztették életüket. A gócpontként ismertté…

Kotleba ismét hoppon maradt. Nem lett bizottsági elnök

Körkép
-
  Ma 19:50 Határtalan

Nyitókép: TASR/Jaroslav Novák   A parlament képviselői csütörtöki ülésük alkalmával sem választották meg Marian Kotlebát (ĽSNS) a katonai hírszerzés tevékenységét felügyelő különleges bizottság elnökének.   A titkos szavazáson most sem sikerült megszereznie AZ érvényes szavazatok többségét. A 126 képviselőből 55-en szavaztak…

Soltész: Egyszerre gyászolunk és ünnepeljük a csodát, hogy megmaradtunk

A Kárpát-medence magyarsága „egyben van, trükkök százaival sem tudtak minket elpusztítani”.

Megemlékezés a nemzeti összetartozás napján

TelePaks
-
  Ma 19:46 Megyei

A tudat és a hit megmaradt, hogy nemzetünk nyelvi, kulturális, szellemi és lelki összetartozását senki és semmi nem veheti el tőlünk – mondta a nemzeti összetartozás napján tartott beszédében Szabó Péter polgármester. Az emlékműsorban közreműködött Kovács Aliz, Tábori Emese, Weller P. Hanna, Szabó Dávid és a PistiEst zenekar tagjai...

Kárpát-medencei nemzetpolitikai rendszerváltásra van szükség

Magyar Nemzet
-
  Ma 19:45 Belföld

A magyarellenesség általános román nemzetstratégiai ideológiává lépett elő Romániában.

Nemzeti Összetartozás Napja: Jászberényben is megemlékeztek

Szoljon
-
  Ma 19:45 Belföld

Jászberényben az Apponyi téren található Trianon emlékműnél tartottak megemlékezést csütörtökön délután.

Nem kell messze menni: ezeken az útvonalakon túrázhatsz biciklivel Budapesten

Noizz
-
  Ma 19:45 Bulvár

A bringatúráról valószínűleg mindenkinek valami erdős, távoli helyszín jut eszébe, ami akár nagyobb előkészületet is megkívánhat. Csakhogy Budapesten belül is van számos olyan útvonal, ami kiváló lehet egy nagyobb túrához. Mutatjuk a város legjobb bringaútvonalait!

Hugh Jackman egyfolytában a gyermekeiért aggódik

Life
-
  Ma 19:44 Életmód

Hugh Jackman egyfolytában a gyermekeiért aggódik

Törökország fokozatosan indítja nemzetközi járatait

Törökország június 10-től fokozatosan tervezi újraindítani a nemzetközi légi járatokat - írta közleményében Adil Karaismailoglu török közlekedésügyi miniszter.

Nem ért egyet a Kúriával az ügyészség a Fenyő-gyilkosság ügyében

Polt Péterék szerint törvénysértő volt a Fővárosi Törvényszék döntése, amelyben Gyárfás Tamás és Portik Tamás büntetőügyét egyesítette.

Potápi: nemcsak a gyásszal, a jövőbe tekintéssel is törődni kell

A trianoni trauma arra figyelmeztet, hogy nemcsak a gyásszal, hanem a jövőbe tekintéssel is törődni kell - hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Tolna megyei Alsónánán.