Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha elolvassa, nehezen tér majd nyugovóra: dermesztően izgalmas magyar krimi kerül hamarosan a könyvesboltok polca…

Blikk
-
  Ma 14:36 Bulvár

A Revans és Az üldözött című könyvei után két évvel új krimivel jelentkezik Szántó Dániel. A kortárs magyar író őszre várható harmadik kötete egy kiábrándult papról és beteg kísérletéről szól.

Nógrádban már pályázniuk sem kell a Fideszes kegyenceknek

Ez a lényeg
-
  Ma 14:36 Vélemény

A Fidesz már a pályázati verseny látszatát sem tartja fenn.

Nem csak a szálloda, de a kamu-gát is a mi pénzükből épül

Ez a lényeg
-
  Ma 14:36 Vélemény

2,8 milliárdot kapott a Hernádi Zsolt érdekeltségébe tartozó Mária Valéria Hotel. És még az árvíz elől is megvédjük!

Idén nem lesz nyílt nap az elnöki palotában

Az épület belső tereit az érdeklődők virtuálisan tekinthetik meg. Erről Zuzana Čaputová köztársasági elnök tájékoztatott a közösségi hálón hétfőn. „Az elnöki palotába évről évre ezrek látogatnak el a nyílt napon. Idén a világjárvány miatt törölnünk kell ezt a programot. Akit érdekel, hogy néz ki a palota belülről, egy virtuális tárlatvezetés kereté

Vasárnap kezdődik a Nemzeti Vágta idei versenysorozata

Az első, gyenesdiási előfutammal vasárnap kezdődik meg a Nemzeti Vágta idei versenysorozata, a döntő a tervek szerint október 10-11-én lesz a budapesti Hősök terén.

Iskolakezdés: nagyon zsebbe kell nyúlnia az családoknak

Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott - közölte a Vatera online piactér 3203 válasz alapján 2020 júliusban saját felhasználói körében végzett online kérdőíves felmérésének megállapítását kedden az MTI-vel.

Már biztos, hogy nem jövő januárban érkezik a Digimon Survive

Game Channel
-
  Ma 14:31 Gaming

Elképesztően hányattatott sorsa van a Digimon Survive-nak a megjelenés tekintetében, hiszen a Bandai Namco már sokadik alkalommal tolja el a premiert, miközben pontos megjelenési dátumot soha nem is kaptunk még hozzá. A Digimon Survive európai licenceivel foglalkozó #link#https://www.toei-animation.com/catalog/digimon-adven...

Lóra fel! Vasárnap kezdődik a Nemzeti Vágta versenysorozata

A hétvégén veszi kezdetét a Nemzeti Vágta idei versenysorozata, amelynek október 10-11-én lesznek a döntői.

Végre a magyar gazdák mellé áll az időjárás: ezt a növények sem bánják majd

A múlt hét eleji jelentős esők után a hét második felében napos, jellemzően száraz, meleg időjárási körülmények segítették a talajok szikkadását. Az esők, záporok által bőven megöntözött kukorica és napraforgó állományok szem- és magfejlődésére ideális a jelenlegi meleg idő. A héten annyi változás várható időjárásunkban, hogy helyenként…

Másfél évet kell várni az új Ferrari SF90 Stradalera

A koronavírus járvány miatti korlátozások megérintették az autógyártókat is. A gyárak bezárása egyenesen vezetett a kiszállítások tolódásához is, volt olyan

Hollywood legszebbjeinek borzalmas szokásai - Ezekről soha nem tudnak leszokni

Femcafe
-
  Ma 14:26 Életmód

Ha azt gondoltad, hogy ők teljesen egészséges életet élnek, akkor nagyon tévedsz. Íme a legszebb színésznők és énekesnők rossz szokásai!

Nem fertőző az utakat elöntő víz

Hiros
-
  Ma 14:25 Megyei

Újraindul a csapadékvíz szabálytalan elvezetésének felderítése és szankcionálása Kecskeméten. A lakosság egy része ugyanis jogszabályellenesen a szennyvízcsatornába vezeti el a csapadékvizet. A szolgáltató szerint ennek ellenére a nagy esőzések idején a csatornákból felszínre kerülő víz nem fertőző.  

Vasárnap kezdődik a Nemzeti Vágta idei versenysorozata

Az első, gyenesdiási előfutammal vasárnap kezdődik meg a Nemzeti Vágta idei versenysorozata, a döntő a tervek szerint október 10-11-én lesz a budapesti Hősök terén.

Mitől kellene erős nőnek éreznem magam?

She
-
  Ma 14:23 Életmód

Mitől kellene erős nőnek éreznem magam?

„Nincs olyan, hogy csak kicsit szólnak bele az újságba. Előbb-utóbb elmennek a falig”

444.hu
-
  Ma 14:21 Belföld

Jelen volt a Kossuth Rádió és az Origo megszállásakor, testközelből élte át a VS, majd most az Index bukását. Interjú Rovó Attilával, az egyik legtapasztaltabb politikai szerkesztővel.