Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pm: Magyarország még az idén részesedhet az uniós munkahelymegőrző hitelből

A szükséghelyzeti munkanélküliségi kockázatokat mérséklő ideiglenes támogatás működéséhez szükséges tőke biztosítása az Európai Unió általi kötvénykibocsátáson keresztül valósul meg. Az Európai Bizottság első lépésben október 20-án 17 milliárd euró összegben bocsátott ki kötvényt, amelyre hatalmas érdeklődés mutatkozott. A tervek…

IKEA: elméletben egyre környezettudatosabbak a magyar háztartások

A termékek kiválasztásánál ugyanakkor a környezetvédelem önmagában nem elég erős hívószó a magyaroknak, mivel az is fontos számukra, hogy a környezettudatos termékek használatával pénzt is megtakarítsanak.

Elméletben már egyre környezettudatosabbak a magyar háztartások

A magyar vásárlók fele hasznosnak tartja a fogyasztás csökkentését szolgáló termékeket, de a hagyományosakhoz képest drágábbnak érzik ezeket.

Koronavírus: Több mint 42 millióan fertőződtek meg a világban, a halottak száma 1,14 millió

A világon már 42 148 875 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 143 495, a meggyógyultaké pedig 28 484 306 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 41 640 295 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 1 136 495,…

Annyira “kalandvágyból” költöztek ki a magyarok külföldre, hogy döntő többségüknek esze ágában sincs hazajönni

Bár Orbán Viktor korábbi jövendölése szerint már évek óta végeláthatatlan tömegben kellene hazaérkezniük a külföldre költözött honfitársainknak, egyelőre ennek nyoma sincs, sőt, a Nyugat-Európából érkező keresztény menekültáradatot sem látjuk egyelőre. A magyarok elsősorban nem kalandvágyból, hanem a jobb megélhetés miatt távoztak…

Magyar-e a magyar kártya?

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:21 Kultúra

Tévhiteket és legendákat oszlat el Jánoska Antal kártyagyűjtő, kártyatörténész.

Koronavírus: Magyarország még az idén gigahitelt kap Brüsszeltől

Az Európai Unió Tanácsa is jóváhagyta Magyarországnak a munkahelyvédelmi program (SURE) keretében benyújtott 504 millió eurós hitelkérelmét. Ezzel Magyarország is csatlakozott ahhoz a 16 uniós tagállamhoz, amelyeknek kérelmét elfogadta a Tanács - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) az MTI-vel szombaton.

Most jött: Letartóztatták a szörnyű október 23-i baleset okozóját, két ember halt meg

Két motorossal ütközött össze, miután eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba az 51-esen. Egyik motoros sem élte túl.

Koronavírus: Magyarország még az idén támogatást kap Brüsszeltől, de Szlovákia is többet kaphat

Az Európai Unió Tanácsa is jóváhagyta Magyarországnak a munkahelyvédelmi program (SURE) keretében benyújtott 504 millió eurós hitelkérelmét. Ezzel Magyarország is csatlakozott ahhoz a 16 uniós tagállamhoz, amelyeknek kérelmét elfogadta a Tanács - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) az MTI-vel szombaton.

„Elsőként érinthetünk meg több száz éves kincseket” – Nézzen be velünk a régészek titokzatos világába

Blikk
-
  Ma 08:19 Belföld

A régészkedés, egy lelet feltárása számomra azt jelenti, hogy több száz év után újra részese lehetek a múltnak, az első lehetek, aki megérint egy kincset, amely a történelmi időkről beszél – vezeti be bemutatkozását Szabó László (56) szigethalmi vállalkozó, aki egy évtizede, az alapítás óta tagja a szentendrei Ferenczy Múzeum köré szerveződő…

Kötelező biztosítás: több mint egymillió autóst érintő változás jön

A november elején kezdődő év végi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány még az idén is több mint egymillió gépjárművet érint, közülük akár 120 ezren is váltanak majd kgfb-szerződést a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) várakozása szerint.

Több, mint 42 millió - Koronavírus hírek külföldről

Alon
-
  Ma 08:09 Megyei

Itt vannak a szombat reggeli koronavírus adatok.

Hidvéghi: A magyar baloldal sportot űz a hazája elleni aknamunkából

A magyar gazdák Brüsszelben is csak a Fidesz-KDNP képviselőire számíthatnak.

Magyarországnak is jut uniós munkahelymegőrző hitel

Zöld lámpát kapott a magyar kérelem, 500 millió euró hitelhez jut hazánk a munkahelyvédő programok refinanszírozására.