Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Megállapodást kötött a MÁV-START és a Kecskeméti Közlekedési Központ a helyi tömegközlekedés összehangolása érd…

Szerződést írt alá ma (péntek) délelőtt a városházán a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. valamint a MÁV-START Zrt. a helyi közösségi közlekedés összehangolása érdekében. Az aláírt megállapodás eredményeként 2020 decemberétől egységes bérletek jelenhetnek meg, összehangolják a járatok közlekedését, és az informatikai…

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-START és a Kecskeméti Közlekedési Központ

Pénteken a MÁV-START együttműködési megállapodást kötött a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.-vel, melynek célja – a kormányzati, önkormányzati és szolgáltatói célkitűzéseknek megfelelően – a Kecskemétet érintő közösségi közlekedés összehangolása.

Ezek a gondok a lakásépítésben

Miközben az építőipar 400 ezer forintból kihoz egy négyzetméternyi új lakást teljes felszereltséggel, mégis Budapesten egymillió forintos négyzetméterárakkal találkozni, aminek az okain érdemes elgondolkodni - fejtegeti a lakásépítési dilemmákat szakmai véleményében Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) elnöke.

Vezeték nélküli forgalmi jelzőlámpa fejlesztője kapta az első Közlekedési Innovációs Díjat

Növekedés
-
  Ma 10:52 Gazdaság

Dr. Tettamanti Tamás, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa nyerte el az egymillió forintos pénzjutalommal járó Közlekedési Innovációs Díjat. A győztes pályamunka olyan környezettudatos, gyorsan telepíthető és olcsón üzemeltethető jelzőlámparendszer lett, amely alternatívája lehet a hagyományos megoldásnak.

Emelkedik a balatoni horgászjegyek ára

Átlagosan tíz százalékot meghaladó mértékben emelkedik jövőre a balatoni horgászjegyek ára – közölte a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója csütörtökön Gyenesdiáson.

Emelkedik a balatoni horgászjegyek ára

Átlagosan tíz százalékot meghaladó mértékben emelkedik jövőre a balatoni horgászjegyek ára.

Segítettek a balatoni vízirendőrök

Meghibásodott egy vitorlás kishajó, a bajbajutottak segítség nélkül nem tudtak volna partot érni – számol be weboldalán a rendőrség. A keszthelyi vízirendőrök 2019. november 14-én 18 óra 19 perckor a Szigliget előtti vízterületre siettek, mert egy vitorlás vezetője kért segítséget. A férfi elmondta, hogy műszaki hiba miatt nem tudott visszatérni a

Drágul a balatoni horgászás, 2020-ban emelik a horgászjegyek árát

Tíz százalékot némileg meghaladó lesz az áremelés, de nem egységesen, lesznek ugyanis olyan horgászjegy típusok a Balatonnál, amelyek ára változatlan marad.

Segítettek a balatoni vízirendőrök

Segítettek a balatoni vízirendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 15., p - 08:45 Meghibásodott egy vitorlás kishajó, a bajbajutottak segítség nélkül nem tudtak volna partot érni.

Keményen oknyomoz a kormánysajtó Karácsony közlekedési szokásai után

Propeller
-
  Ma 08:10 Belföld

Többször látták már autóban ülni. Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere posztolta a Facebookon, hogy milyen megkeresést is kapott az egykor kiváló, ám mára alaposan kormánypártivá váló origo.hu újságírójától.  Fotó: Facebook/Karácsony Gergely A lap munkatársa ugyanis arról kérdezte, hogy az elmúlt hónapban hányszor…

Emelkedik a balatoni horgászjegyek ára

Lesznek olyan jegytípusok is, amelyek ára változatlan marad.

Így emelkedik a balatoni horgászjegyek ára

Átlagosan tíz százalékot meghaladó mértékben emelkedik jövőre a balatoni horgászjegyek ára - közölte a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója csütörtökön Gyenesdiáson.

Balatoni programok a 2019. november 15-december 12. közötti időszakra

A következő hétvégén több rendezvény a nyári pörgést idézi a Balatonnál. A tihanyi Garda Fesztiválra, a vonyarcvashegyi Kolbászolóra, a siófoki Libadalomra és a Badacsonyi Újbor Kóstolóra egyaránt sok érdeklődőt várnak, de találunk más programokat is november közepén.