Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 235 hír

A korlátozások újabb enyhítésére készülnek a franciák

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 23:32 Külföld

Az újabb, de még mindig csak részleges lazításokat csütörtök délután jelenti be a miniszterelnök.

Franciaország a korlátozások újabb enyhítésére készül

Miután Franciaországban a koronavírus-járvány miatti általános karantén több mint két héttel ezelőtti fokozatos feloldásának kezdete óta továbbra is fokozatosan csökken a kórházi kezelésre szorulók száma, a kormány jövő héttől a kijárási korlátozások további enyhítését tervezi – jelezték szerda este kormányzati források. Az újabb, de még…

Franciaország enyhítésekre készül

Miután Franciaországban a koronavírus-járvány miatti általános karantén több mint két héttel ezelőtti fokozatos feloldásának kezdete óta továbbra is fokozatosan csökken a kórházi kezelésre szorulók száma, a kormány jövő héttől a kijárási korlátozások további enyhítését tervezi - jelezték szerda este kormányzati források.

Újabb illetékmentesség újabb enyhítés

Esti újság
-
  Tegnap 22:13 Gazdaság

A jövőben a testvérek is illetékmentesen ajándékozhatnának egymás között, illetve örökölhetnének egymástól – egy erről szóló törvényjavaslatot terjeszt Kósa Lajos és Novák Katalin, a Fidesz-alelnökei az Országgyűlés elé.   Kósa Lajos elmondta, hogy már 2010 augusztusában ennek jegyében lehetővé tették az egyenes ági öröklés és…

Franciaország a korlátozások újabb enyhítésére készül

Miután Franciaországban a koronavírus-járvány miatti általános karantén több mint két héttel ezelőtti fokozatos feloldásának kezdete óta továbbra is fokozatosan csökken a kórházi kezelésre szorulók száma, a kormány jövő héttől a kijárási korlátozások további enyhítését tervezi – jelezték szerda este kormányzati források. Az újabb, de még…

Koronavírus – Tovább enyhítenek az intézkedéseken a nyugat-balkáni országok

Észak-Macedóniában megszűnt a kijárási tilalom, Koszovóban pedig enyhítettek a kijárási

Rendhagyó értekezletet tartott a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság

hírbalaton
-
  Tegnap 18:35 BelföldBalaton

A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság a turisztikai idényben megnövekedett rendőri feladatok eredményes végrehajtása érdekében jött létre, amely Somogy, Zala és Veszprém megyében a Balaton-parti, Fejér megyében pedig a Velencei-tó térségében működő rendőrkapitányságok tevékenységét egyezteti össze. A feladatok koordinációját…

Újabb enyhítések Horvátországban és Szlovéniában

Horvátországban a kiváló járványügyi helyzetre hivatkozva feloldották a vasárnapi boltzárat, Szlovéniában a jövő héttől minden diák járhat iskolába - derült ki a válságstábok szerdai sajtótájékoztatóján.

Orvhalászokat fogtak a balatoni halőrök: volt, amelyik inkább menekülni próbált

Agrárszektor
-
  Tegnap 15:30 Állatvilág

Orvhalász duót csíptek fülön hétfő este a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. halőrei a Nyugati-övcsatorna balatonmáriafürdői szakaszán. A halőrök megjelenésére az egyik orvhalász a csatornába ugrott, és úszva próbált meg menekülni, de végül nem járt sikerrel.

Egymás után enyhítenek a környező országok a járványügyi intézkedéseken

Van, ahol a kijárási korlátozást lazítják, máshol az utcai maszkviseléstől tekintenek el. A határok is nyílnak.

Lengyelországban enyhítések jönnek, de a határzár marad

Tovább enyhítenek Lengyelországban a koronavírus-járvány kapcsán elrendelt korlátozásokon, szombattól megszüntetik a szájmaszk kötelező köztéri viselését, a boltokban nem lesz létszámkorlátozás, 150 főig megengedik a gyülekezést.

Megpróbálta enyhíteni a megosztottságot a Facebook, de katasztrófa lett belőle

HVG
-
  Tegnap 14:33 Infotech

A közösségi oldal által használt algoritmusok ahelyett, hogy csökkentették volna a megosztottságot az oldalon, még tovább mélyítették azt. Minderről a Facebook saját kutatói is megbizonyosodhattak.

A közösből osztott pénz több mint felét adták balatoni szállodafejlesztőknek

Soha ennyi pénzt még nem osztottak szét az ország közös kasszájából szállodák fejlesztésére, mint amennyit az a 35 szálláshely, illetve tulajdonosuk kapott, akik nyertesek lettek a "Nagy kapacitású meglévő szállodák fejlesztése és új szállodák létesítése" pályázaton.

Lengyelországban tovább enyhítenek a korlátozásokon: ez lesz a következő lépés

Tovább enyhítenek Lengyelországban a koronavírus-járvány kapcsán elrendelt korlátozásokon, szombattól megszüntetik a szájmaszk kötelező köztéri viselését, a boltokban nem lesz létszámkorlátozás, 150 főig megengedik a gyülekezést - jelentette be Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő.

Lengyelországban tovább enyhítenek a korlátozásokon

Origo
-
  Tegnap 13:54 Külföld

Az országban június elejétől rendezvényeket is lehet tartani, 150 főig.