Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Járvány: Kínában egyre jobb a helyzet

Peking - Az országban tovább csökkent a napi új fertőzöttek száma, a fertőzés már túlnyomó részt a közép-kínai Vuhanra korlátozódik.

Támaszai felé zuhan az OTP

TőzsdeFórum
-
  Ma 08:00 Gazdaság

A mindenkori csúcs közeléből lefordulva néhány nap leforgása alatt esett nagyot a negatív piaci hangulatban a bankpapír.

„Egy ilyen nagy művésznek kell valaki, aki törődik vele” – Psota Irén két férfit engedett magához közel pályája végén

Négy éve nincs köztünk a legendás színésznő, akire a legközelebbi kollégái emlékeztek a Borsnak. Nehéz volt a barátjának lenni, ezt mindannyian elismerik, de megérte küzdeni érte. Szeredney Béla volt, aki látogathatta otthonában, Szirtes Tamás volt, aki rendezhette.

Újabb kilépés a Jobbikból

HírTV
-
  Ma 07:51 Vélemény

Kilép a Jobbikból Lokody Levente, a párt Nemzetpolitikai Kabinetjének tagja. Erdélyben nem maradt alapszervezete a Jobbiknak.

Fecsó még mindig szereti Vasvári Vivient

Hamarosan kimondják Vasvári Vivien (29) és Szegedi Fecsó (40) válását, s bár már tavaly nyár vége óta nem alkotnak egy párt, mert a kapcsolatuk zátonyra...

Matovič szívesen lenne miniszterelnök

Ezt a TASR-nek mondta Matovič, és egy, a közösségi hálón közzétett videóban is beszélt erről az ambíciójáról. A sajtónak adott nyilatkozataiban is tett utalásokat erre. Matovič azt mondta, ha az emberek úgy döntenek, hogy a demokratikus ellenzék alakíthat kormányt, és az OĽaNO lesz a legerősebb párt, vállalná a miniszterelnöki posztot. „Kinek ne…

Elizabeth Warren: „Én jobb elnök lennék, mint Bernie”

A Cbs televízió által rendezett Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó politikusok tizedik országos tévévitáján heten vettek részt. Sok ígéret hangzott el a kisvárosokban élő amerikaiak egészségügyi ellátási költségeinek csökkentéséről és a megfizethető lakásokhoz jutást segítő kormányzati politika bővítéséről.

Jordán Tamás a nemzet színésze lett: „Először 101 éves anyukámat hívtam fel”

Lokál
-
  Ma 07:00 Bulvár

Jordán Tamás lett a Nemzet Színésze. A 77 éves művész meghatódott a hír hallatán. Először 101 éves anyukáját hívta fel a jó hírrel, aki mérhetetlenü büszke fiára. 

A rescEu – Európa katasztrófavédelmi egysége, amelyre mindig számíthatsz

BDPST24
-
  Ma 06:59 Életmód

A klímaváltozás az emberiséget érintő egyik legnagyobb kihívás, amelynek pusztító hatásai ma már mindannyiunk számára nyilvánvalók. Az erdőkben és a városokban tűzvészek pusztítanak, katasztrofális erősségű viharok és súlyos áradások rombolják a lakott területeket, elűzve az embereket az otthonaikból, és minden évben ezrek életét követelve. Az…

Jordán Tamás a Nemzet Színésze

Kedden délután közel egy órás tanácskozás után hozták meg döntésüket a Nemzet Színészei: Andorai Péter helyére Jordán Tamás választották meg. Február 25-én, kedden délután három órakor a Nemzeti Színházban találkoztak a Nemzet Színészei: Almási Éva, Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Csomós Mari, Haumann Péter, Király Levente,…

Bernie Sanders elmondta, mit jelent számára zsidónak lenni

Neokohn
-
  Ma 06:25 Külföld

Nagyon fiatalon megtanulta, mi az a fehér nacionalizmus, amelynek szélsősége a nácizmus, és hogy mindent meg kell tenni ennek megállítása érdekében.

Jordán Tamás lett a nemzet színésze

A színművészt a februárban elhunyt Andorai Péter helyére választották meg.

Nagy csapás lenne Budapestnek a koronavírus

Már a Magyarországgal határos országokban is megjelent a koronavírus, amely egészségügyi vészhelyzet mellett súlyos gazdasági csapást is jelenthet. Budapest turizmusa megsínylené az olaszok hiányát. A szállodai adatszolgáltatás miatt a kormány tudja, hogy hol szállnak meg a külföldiek.

Pár egyszerű gyakorlat, amitől ezerszer jobbak lesznek az orgazmusok

Bien
-
  Ma 05:02 Szex

Sokan úgy tartják, a jó szex a tartós és boldog párkapcsolat egyik alappillére. Az, hogy kinek mitől lesz jó az együttlét, egyénfüggő, viszont...