Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Ismert DJ-t kaptak el a zuglói rendőrök

Drogosan vezetett és lebukott az egyik ismert DJ, akit a zuglói rendőrök füleltek le. A zenésztől úgy tudjuk vettek vért is, és úgy tűnik búcsút inthet a jogsijának.   Lebukott egy ismert Dj Zuglóban, akit a rendőrök füleltek le egy közúti ellenőrzés során. A zenészt a kerületi rendőrök előállították és miután a drogteszt elszíneződött, vért...

Újabb alagutat találtak a rendőrök a határnál

A korábbi nyílástól 15 méterre találták meg az újabb alagutat a rendőrök.

A soproni rendőrök nem értékelték, hogy előttük driftelt a Bmw-s

Player
-
  Tegnap 19:17 Autó-motor

Nagyon belejött a rendőrség a videózásba, amit a civil autóból készülő felvételek közül a legújabb is bizonyít. A soproni rendőröknek nem tetszett, hogy a Bmw-s előttük driftelt a körforgalomban.

Bedrogozva ült volán mögé egy szlovák férfi, elkapták a győri rendőrök

A győri rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 32 éves szlovák férfit – írja a police.hu.

Nemzetközi akcióban csaptak le a magyar rendőrök, durva, amit találtak

Ripost
-
  Tegnap 16:15 Belföld

Az akció fő célja az volt, hogy csökkentsék a bizonytalan eredetű és veszélyes doppingszerek, hamis gyógyszerek, étrend-kiegészítők és gyógyhatású anyagok mennyiségét a piacon.

Végre tetten érték az alsóvadászi betörőt - így ütöttek rajta a rendőrök

Többször is betört különböző melléképületekbe az az alsóvadászi betörő, akit végül egy tetthelyen kaptak el a rendőrök.

Életet mentettek a fehérvári rendőrök

A rendőrök lélekjelenléte és szakszerűsége mentette meg egy nő életét Székesfehérváron.

Életet mentettek a fehérvári rendőrök

fmc
-
  Tegnap 14:15 Megyei

A rendőrök lélekjelenléte és szakszerűsége mentette meg egy nő életét Székesfehérváron.

Razzia Európa-szerte: közel 900 millió forintnyi gyógyszerkészítményt foglaltak le a rendőrök

Csaknem 900 millió forint értékben kapcsoltak le a rendőrök bizonytalan eredetű gyógyszerkészítményeket Európa-szerte – olvasható a police.hu-n. Az akcióban a magyar rendőrség is részt vett. Itthon több, mint 5 millió forintnyi pirulára csapott le a rendőrség, miközben három személyt őrizetbe is vettek.

Három orvhalász akadt egyszerre a rendőrök hálójába

Hétfőn, 2020. január 20-án 15 órakor Siófokon két helyi és egy sárbogárdi lakos tiltott módon, merítőhálóval halászott. A rendőrök tetten érték a férfiakat. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást – a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint. (Fotó: police.hu) Az orvhalászokat elfog

Verekedés volt egy pécsi rendelőben, közbeléptek a rendőrök

A pécsi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a biztonsági őrre támadt egy rendelőintézetben.        Egy férfi tett bejelentést hétfőn kora este azért, mert Pécsett, az egyik rendelőintézetben rátámadtak.    A bejelentő elmondta, hogy biztonsági őrként dolgozik az egészségügyi intézményben, ahol egy férfi zavarta a betegellátást. Próbálta…

Életet mentettek a fehérvári rendőrök

Életet mentettek a fehérvári rendőrök Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 21., k - 11:56 A rendőrök lélekjelenléte és szakszerűsége mentette meg egy nő életét Székesfehérváron.

Orvhalászok a rendőrök hálójában

Orvhalászok a rendőrök hálójábanSomogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 21., k - 11:37 A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást.

Baleset Mezőkovácsházán, Gádoroson eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök

Békés megyében, 2020. január 20-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőkovácsházán, a Szabadság utca és a Vásárhelyi Sándor utca kereszteződésében, 15 óra 30 perc körül egy személyautó összeütközött egy kerékpárral közlekedő férfival, aki könnyebben megsérült. A baleset okát…

Egy magyar férfi kihívta a rendőröket, mert szüksége volt egy fuvarra

Egészen egyedi módját választotta a fuvarkeresésnek egy nyárándi férfi.