Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Külföldi diákok nem tanulhatnak tovább olyan amerikai egyetemen, ahol csak online oktatás folyik

Az Egyesült Államokban a legtöbb egyetem távoktatást tervez legalább az első félévre.

Hogyan befolyásolja a légszennyezettség az alvásunkat?

Női NetCafe
-
  Ma 08:09 Egészség

Egy friss kutatásból kiderül, hogy a légszennyezettség számos egyéb negatív hatása mellett az alvásminőséget is negatívan befolyásolja.

"Itt az idő, hogy felhagyjon azzal, hogy mások dolgába avatkozik"

Kvon Dzsong Gun "időszerűtlen pletykának" nevezte egy újabb csúcstalálkozó lehetőségét Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető között.

Nem okozott nagy meglepetéseket az új francia kormánynévsor

A jobbközép Gérarld Darmanin volt költségvetési miniszter váltja a szocialista Christophe Castanert a belügyminiszteri tisztségben a hétfő este kinevezett új francia kormányban, amelynek legtöbb tagja már az előző kabinetben is szerepet vállalt.

Létezik olyan, hogy szép szülés – és nem is kell hozzá sok!

WMN
-
  Ma 08:00 Életmód

Ha egy nő biztonságban érzi magát a szülőszobában, megkapja a szükséges információkat, és hozhat saját döntéseket, akkor igenis tud jó élmény lenni a szülés, akkor is, ha fáj, vagy vannak kevésbé kellemes pillanatai. Íme, egy (vagyis inkább kettő) szép szülés története.

Szívtelen üzenettel tették utcára az idős kutyát

24.hu
-
  Ma 07:56 Színes

A szívtelen gazdi azt írta, visszavitte a kutyát oda, ahol tíz éve rátalált.

Egymillió forint hiányzik Évának ahhoz, hogy 21. századi műlába legyen

Városi Kurír
-
  Ma 07:55 Belföld

A közelmúltban megismerkedtem egy vidéki városban élő édesanya kálváriájával. Megdöbbentő a történet, könnyek nélkül nehéz végigolvasni. Nagyné Rucz Éva sorsában benne van minden, ami napjaink Magyarországára jellemző. Éva egyike azoknak a magyar embereknek, akiket meg kellene védenie az Orbán-kormánynak, de mégsem teszik…

Több, mint 2 milliárd dollárnyi környezeti kárt okozott a norilszki olajömlés

Csaknem 148,2 milliárd rubelben (több, mint 2 milliárd dollárban) nevezte meg hétfőn az orosz környezetvédelmi felügyelet (Roszprirodnadzor) a norilszki gázolaj-ömlés okozta környezeti kárt.

Angus Forbes: Bolygónk globális hatósága – Hogyan védhetjük meg a bioszférát?

Tényekkel, adatokkal és változatos statisztikákkal átitatott, szemléletes könyvében Forbes lebilincselő érvelést kínál a bolygó megmentésére, különös tekintettel az adóztatás és az egyéb gazdaságszabályozási lépések nyújtotta lehetőségekre.

Boldog István azt javasolja a Fidesznek, hogy nyilvánítsák terrorszervezetté az Antifát

A vesztegetéssel gyanúsított képviselő Donald Trumptól vette az ötletet.

Majdnem tömegbalesetet okozott a Blahán egy piroson áthajtó autós

Nem sokon múlt, hogy tömegbalesetet okozott egy kisautó a Blaha Lujza téren. A sofőrje nem vette észre, hogy pirosra váltott a lámpája és továbbment a Nagykörúton akkor, amikor megindultak a Rákóczin az autók. Csak pár centin és egy kis szerencsén múlt, hogy nem történt baleset a Blaha Lujza téren, amikor egy autós piros jelzésnél hajtott

Ez a leggyakoribb oka Szlovákiában, hogy koronavírustesztet végeznek valakin

A COVID-19-vizsgálat leggyakoribb oka, hogy a tesztalany külföldön járt, vagy pedig igazolt koronavírus-fertőzöttel érintkezett. Erről Mária Avdičová, a Besztercebányai Regionális Közegészségügyi Hivatal (RÚZV) epidemiológiai osztályának vezetője tájékoztatott hétfőn. A legtöbb új esetet, 19-et Zsolna megyében vették nyilvántartásba,…

Orbán veje „nem szeretne tulajdonos lenni olyan cégben, amely közpénzeket nyer”

Érdekes gondolatokat osztott meg magával kapcsolatban az Elios-ügy egyik főszereplője. Interjút közölt a Portfólió Tiborcz Istvánnal, Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozójával, aki döntően azután szerezte milliárdos vagyonát, hogy feleségül vette Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lányát, Ráhelt. „(…) nem szeretnék egy olyan…