Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Országosan a legjobbak lettek fizikából a diákok

Baon
-
 Ma 17:30Belföld

A Katona József Gimnázium csapata a napokban megnyerte a Náboj nemzetközi fizika­versenyen a magyarországi megméretés juniorkategóriáját.

Hivatalos sportág lett a teqball

10perc.hu
-
 Ma 17:18Sport

A Nemzetközi Sportszövetségek Szövetsége (GAISF) közgyűlésén az olimpiai és nem olimpiai nemzetközi sportági szövetségek megszavazták a Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) teljes körű tagságát.

Új arculata lett a legnagyobb amerikai processzorgyártónak, az Intelnek

Tizenöt év után ismét logót és arculatot vált a legnagyobb amerikai processzorgyártó.

Meglepő eredmények: a nehézségek ellenére is jók lettek az idei termések

Az idei év kihívásai ellenére a szántóföldi növénytermesztés eredményei kifejezetten kedvezően alakultak, az 2020-as kukoricahozammal egy történelmi rekordunk is megdőlt, közölte Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkárra a Betakarítási Koordinációs Bizottság 2020. november 27-i ülését…

Maradona holttestével szelfizett három férfi, botrány lett belőle

ATV
-
 Ma 17:13Külföld

A BBC azt írja, a három férfi - akik a ravatalozásnál segédkeztek - közül az egyik hozzá is ért az elhunyt legenda testéhez.

Férfifaló stewardess lett az Agymenők szépségéből, és láthatóan nagyon élvezi

Blikk
-
 Ma 16:50Bulvár

Hollywood egyik kedvenc szőkesége, Kaley Cuoco sármos utasokra cserélte a kocka szomszédait, hiszen az Agymenők után stewardessnek állt új sorozatában a színésznő. A légikísérő bemutatja, milyen hektikus karrier ide-oda röpködni a levegőben, a törvény keze pedig arra is lecsap, aki a Föld legtávolabbi pontján követ el bűntényt.

Elhunyt Nagy József György

Hosszú évek óta azon dolgozott, hogy a hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású emberek érdekeit képviselje, életkörülményeik javítását, integrációjukat segítse.

Soros György és Gyurcsányék háborút indítottak Magyarország ellen a bevándorlók betelepítéséért

Soros kiadta a parancsot Brüsszelnek, hogy ne adjon uniós pénzt azoknak az országoknak, akik nem fogadnak be migránsokat.

Hihetetlen, de ő lesz a Feleségek luxuskivitelben új szereplője

November 30-án indul a Feleségek luxuskivitelben új évada a Viasat3-on, amibe új szereplő is érkezik.

„Ki lett mondva: aki beengedi a migránsokat, az jogállam, aki nem, az nem jogállam”

Orbán Viktor: a napi népszerűségi mutatók mellett van egy történelmi dimenzió is: milyen hatással lesz az, amit csinálunk egy év, két év, öt év múlva?

Svájcban hatalmi játszmák áldozata lett a püspökválasztás

A Szentszék kiadott egy listát három, Ferenc pápa által jóváhagyott püspöki jelölttel, ám az érintett svájci katolikus egyházmegye számára egyik...

Fehérváron parkoló autó katalizátorát akarták ellopni, vádemelés lett belőle

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a testvérpárral szemben, akik Székesfehérváron egy parkoló autó katalizátorát akarták ellopni.

Egyre több a kamu szerelő: most bírósági ügy lett a kontár szaki munkájából

Facebookon egyre többen panaszkodnak, hogy sok az olyan szerelő, karbantartó, aki magát ácsnak, gázszerelőnek, vízszerelőnek, áramszerelőnek vagy épp más szakmai tudást igénylő szakembernek adja ki magát, közben semmiféle képzettsége sincsen. Na de, hogyan lehet kiszűrni a csalókat?  Egyre több kamu szerelőről szóló történet…