Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két év alatt 167 millió eurót fordított a repültér-fejlesztésére a Budapest Airport

Az elmúlt két évben a Budapest Airport 167 millió euró értékben valósított meg beruházásokat a repülőtéren, amelyeknek köszönhetően magas biztonsági színvonal mellett nagymértékben nőtt a budapesti légikikötő régiós jelentősége.

Nagy István: a mezőgazdaság az ország legfontosabb bástyája

Szon
-
 Ma 12:37Belföld

A koronavírus-járvány megmutatta, hogy a mezőgazdaság és a rá épülő hazai élelmiszeripar az ország legfontosabb bástyája – jelentette ki az agrárminiszter az Északi Agrárszakképzési Centrum gépjárműátadásán kedden Nyíregyházán.

Kormányhivatal: sérti a fogyasztók jogait a Meseország mindenkié című könyv

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor – közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel.

DK: a kormány nem képes elegendő vakcinát eljuttatni az idősotthonokba

ATV
-
 Ma 12:34Belföld

A kormány még arra is képtelen, hogy megfelelő számú koronavírus-elleni vakcinát juttasson el az idősotthonokba - állítja a Demokratikus Koalíció főpolgármester-helyettese.

Tüntettek Ungváron a megyei tanács rendkívüli ülésszaka előtt

Tumultuózus jelenetek játszódtak le ma délelőtt Ungváron, a megyei tanács

Kormányhivatal: tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Meseországot kiadó Labrisz

Budapest Főváros Kormányhivatala szerint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor.

A magyar kormányhivatal nem áll le: Még mindig egy könyvre terelné a problémákat

A fogyasztóvédelmi eljárás keretében állapította meg a hatóság – közölte a fővárosi Kormányhivatal.

Kiderült, mennyi pénzt vettek ki Rogán Cecíliáék a Nakama & Partnersből

Tavaly szeptemberben kellett volna megjelentetni a papírokat, ma kerültek fel az Elektromos Beszámoló Portálra. A dokumentumok szerint a cég 160 millió forint osztalékot termelt Sarka Katának és Rogán Antal volt feleségének. Ám ez csak az egyik társaságuk, a másik vállalkozásuk, a Top News Hungary Kft. további 150 millió forintot hozott.

Egy égen áthúzó meteort csíptek el Sokorópátkán

Telex
-
 Ma 12:27Tudomány

Az Időkép egyik felhasználója készítette a felvételt.

Tíz éve együtt! – a sokszínű színházat ünneplik Nagyváradon

Január 23-31. között előadásokkal, online premierrel és kiegészítő programokkal ünnepli alapításának százhuszadik és újraszervezésének tizedik évfordulóját a nagyváradi Szigligeti Színház. 

Tisztességtelen gyakorlat volt mesekönyvként árulni a Meseország Mindenkié című könyvet a Budapest Főváros Kormá…

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor – közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel. A hatóság fogyasztóvédelmi eljárásban állapította meg, hogy a kiadó tisztességtelen gyakorlatot végez – áll a közleményben. A közérdekű bejelentésre indult…

György István: Hangulatkeltés helyett az ellenzék inkább lobbizzon Brüsszelnél

A Pfizer a korábbinál kevesebb oltóanyagot fog szállítani - egyebek között erről is beszélt a területi közigazgatásért felelős államtitkár az operatív törzs tájékoztatóján.

A kormányhivatal szerint van, ahol megtévesztő a Meseország mindenkié mesekönyv értékesítése

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor - közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel.

Koronavírus: soha ilyen sok új fertőzöttet nem találtak Izraelben

A koronavírus-járvány kitörése óta először emelkedett tízezer fölé Izraelben az egy nap alatt azonosított új fertőzöttek száma - jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság hírportálja, a ynet kedden.

Verebes István nagyon kiakadt Bagi Ivánra

Korábbi adásokat is meghallgathatja az alábbi linken.