Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Balhé van a NATO-ban Törökország miatt

24
-
  Ma 20:40 Külföld

A törökök szerint cserbenhagyták őket a szövetségeseik a terrorizmus elleni harcban.

Orbán Viktor olasz barátja nagyon szerette a Nutellát, de már nem, mert megtudta, hogy török mogyoróból készül

Matteo Salvini pálfordulásáról a Financial Times számolt be, mint a lap írja, Salvini egy éve még nutellás kenyérrel pózolt, így demonstrálva tiszteletét és támogatását az olasz Ferrero cég terméke iránt:

Ankara szerint a Nato magára hagyta Törökországot a terrorizmus elleni harcban

Ankara – Törökország magára maradt a terrorizmus elleni harcban, miután a NATO londoni csúcstalálkozóján nem született egyezség – mondta Hulusi Akar török védelmi miniszter pénteken Ankarában.

Ankara: A Nato magára hagyta Törökországot

A Nato sokadik kérésre sem minősítette terrorszervezetté a Ypg-t, így cserben hagyva a törököket a védelmi miniszter szerint.

A török védelmi miniszter szerint a NATO magára hagyta Törökországot a terrorizmus elleni harcban

A NATO nem minősítette terrorszervezetnek az észak-szíriai Népvédelmi Egységek nevű kurd milíciát.

Amikor hatalmas katedrálist terveztek a Szent István parkba - Bolla Zoltán: Újlipótváros építészete, 1861-1945 - könyvajá…

Index
-
  Ma 18:57 Otthon

Utána meg tornyos városházát. Sörgyár viszont valóban volt a Vígszínház helyén. Izgalmas könyv jelent meg Újlipótváros építészetéről.

Nem minden NATO-tagállam lakosát érdekli Közép-Európa, Törökországnak szinte senki nem segítene

Azonnali
-
  Ma 18:28 Vélemény

A németek és a franciák nem támogatják különösebben a többi NATO-tagállam megvédését egy orosz támadás esetén, a britek és az USA viszont sokkal tettrekészebb egy új felmérés szerint.

Köztársasági Elnöki Hivatal: Magyarország képes elérni a klímasemlegességet 2050-re

Klubrádió
-
  Ma 17:49 Vélemény

A madridi klímacsúcs apropóján kerestük meg a Köztársasági Elnöki Hivatalt a magyar célokról, szempontokról, értékekről. Kőrösi Csaba fenntarthatósági igazgató válaszolt.

Mourinho egyeztetett Eriksennel a jövőjével kapcsolatban

FociClub
-
  Ma 17:17 Foci

Vajon meghosszabbítja-e lejáró szerződését a dán klasszis?

Vallásos konzervatív tévésztár ütheti ki a lengyel elnöki székből a PiS-t

Sokáig úgy volt, hogy Donald Tusk lesz Andrzej Duda lengyel államfő kihívója, de ő inkább beállt elnökölni az Európai Néppártot az alacsony otthoni népszerűsége miatt. Így sem lesz unalmas a 2020-as elnökválasztás illiberális testvéreinknél: azon ugyanis úgy néz ki, elindul majd a legnépszerűbb tévésztár is, egy Böjte Csabába oltott Márki-Zay…

Komoly riválisa akadt a török elnöknek

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:11 Külföld

Ha minden a tervek szerint halad, Törökországban legközelebb csak 2023-ban tartanak választásokat. Néhány közvélemény-kutatás máris azt mutatja, hogy meg lehetne szorongatni Erdoğant.

A nap, amikor az orbánista szervezet vezetője a békemenetes szervezet elnökének fejét követeli :D

Zsúrpubi
-
  Ma 17:00 Belföld

Mi pedig mindeközben hátradőlünk és kérünk még egy kávét. Az orbánista szervezet szerint az orbánista Csizmadia László nem érti meg, hogy "BÉKEMENET-HARCIMENET"-re van szükség.

Nemzeti oldalról követelik Csizmadia László, CÖF-CÖKA elnök fejét

Mi van itt? Már Csizmadia László, a Béke menetek fő-főszervezője sem elég kemény? A Honfoglalás 2000 Egyesület közleményben keménykedett, Csizmadia leváltását követelve, jelezve: van mááááásik! Balhé a jobb fertályon? Kicsinek bizonyul az a bizonyos lábos? “Csizmadia távozzon! Keseredetten, felháborodva tapasztalja a nemzeti oldal…