Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Így sikerült, maradhat? – újabb gyöngyszem a dunaszerdahelyi Max parkolójából

Parameter
-
  Ma 10:48 Határtalan

Egy szemfüles olvasónk ezúttal a dunaszerdahelyi Max bevásárlóközpont parkolóházában kapott lencsevégre egy BMW-t. „Mert a bömbisek megengedhetik. Biztosan két autó után fizeti kötelező biztosítást, mert hát két helyet foglalt el egyszerre” – fűzte hozzá a fotóhoz. (para)

Kiderült, hogyan sikerült azonosítani a kettős gyilkosság elkövetőjét

A Makón és Csongrád megye területén élet- és vagyonelleni, erőszakos bűncselekményeket elkövetők ujjlenyomatainak tüzetes átvizsgálása során sikerült azonosítani a 15 évvel ezelőtti, makói kettős gyilkosság elkövetőjét - mondta a rendőrség főosztályvezetője.

Nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely az Európai Néppárt és a Fidesz között zajlik

Az úgynevezett bölcsek tanácsának nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely már hosszú hónapok óta zajlik a Fidesz és az Európai Néppárt között - mondta Deák Dániel, a  Xxi. Század Intézet vezető elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Nem sikerült megoldani a konfliktust

Egyfajta zsákutca volt ez a bölcsek tanácsa - véli a XXI. Század Intézet elemzője.

Nem sikerült megoldani a konfliktust az Európai Néppárt és a Fidesz között

Az úgynevezett bölcsek tanácsának nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely már hosszú hónapok óta zajlik a Fidesz és az Európai Néppárt között.

Elemző: nem sikerült megoldani az Európai Néppárt és a Fidesz közti konfliktust, de enyhült a helyzet

Az úgynevezett bölcsek tanácsának nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely már hosszú hónapok óta zajlik a Fidesz és az Európai Néppárt között – mondta Deák Dániel, a  XXI. Század Intézet vezető elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.   Az elemző elmondta, a háromtagú testületet – amelynek tagja Herman Van

Elemző: nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely az Európai Néppárt és a Fidesz között zajlik

Az úgynevezett bölcsek tanácsának nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely már hosszú hónapok óta zajlik a Fidesz és az Európai Néppárt között - mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Mi lesz Írországban, miután nem sikerült miniszterelnököt választani?

Azonnali
-
  Ma 08:10 Vélemény

Hiába szavaztak az új miniszterelnök személyéről csütörtökön az ír parlamentben, egyik jelölt sem szerezte meg a szükséges 80 mandátumot. Mikor lesz kormánya Írországnak vagy inkább jöhetnek az előrehozott választások? Elmagyarázzuk!

Egy elemző szerint nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely az Európai Néppárt és a Fidesz között zajlik

Az úgynevezett bölcsek tanácsának nem sikerült megoldani azt a konfliktust, amely már hosszú hónapok óta zajlik a Fidesz és az Európai Néppárt között – mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán. Az elemző elmondta, a háromtagú testületet – amelynek tagja Herman Van Rompuy, az…

Gyurcsánynak sikerült szétverni az MSZP

Kiss László, Óbuda, illetve Szaniszló Sándor Pestszentlőrinc szocialista polgármestere is elhagyja az MSZP-t és jövőhéten csatlakozik a Gyurcsány-párthoz – írja az Index.

Albon: Sikerült kijavítanunk a tavalyi hibákat

Formula
-
  Tegnap 20:43 Forma1

A második tesztnapon Alexander Albon vette át a volánt a nyolcszoros futamgyőztes Max Verstappentől, aki a negyedik legjobb időt autózta a csütörtöki napon, a Hondával azonban gond akadt.

Látványosabbra sikerült a gyorsulási verseny, mint gondolták

Totalcar
-
  Tegnap 12:44 Autó-motor

Óriásit mentett a sofőr a repülés után.

Harmadik alkalommal, de sikerült a Toldi úti fák kivágása – Délutánra befejezik a munkákat

Nyíregyháza
-
  Tegnap 11:24 Belföld

Noha a lakosság figyelmét már hetekkel ezelőtt felhívta a favágási munkálatokra a NYÍRVV Nonprofit Kft., sokan nem vették figyelembe a felszólítást, és gépjárművüket a munkaterületen hagyták.