Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Kína harci gépekkel tesztelte Bident

Infostart
-
 Tegnap 20:30Külföld

Alig lépett hivatalba az új amerikai elnök, máris fokozódott a Kína és Tajvan közötti feszültség. 15 kínai katonai gép repült be abba a légtérbe, amelyet Tajvan védelmi zónája részének tart. Amerika szerepe azért számít a térségben, mert az el nem ismert szigetállam pártfogója.

Mely légitársaságok lehetnek a járvány győztesei?

A légi közlekedésre hosszú hónapok óta enervált haldoklás jellemző. Alig van járat, senki sem tud semmit, senki sem repül sehova. Ehhez képest a Wizz Air és a Ryanair árfolyama az egekben van, mintha nem is lenne világjárvány. Az emberek megőrültek? Vagy ezek a cégek tudnak valamit, amit a versenytársak nem?

Sikeresen teszteltek a szarvasi kézisek

Javában készül az NB II-es női bajnokság tavaszi folytatására a Szarvasi NKK csapata, amely Száva Flórián edző irányításával január 4-én kezdte meg a felkészülést.

Sikeresen pályázott Szentimrefalva

Veol
-
 Tegnap 11:00Megyei

Négy pályázatot nyert a Magyar falu programban a 205 lelkes település. Az egyiken 6 985 000 forintot kaptak közterületek karbantartására használt eszközök beszerzésére.

Idén is sikeresen zárult az U14-es bajnokság

Haon
-
 Tegnap 10:53Sport

Ismét a Teknős-csarnok adott otthont az UNIDEB U14-es korosztályos magyar teniszbajnokságnak, amelyen három DEAC-versenyző is részt vett.

Szlovákiában 1,3 millió embert teszteltek egy nap alatt

Index
-
 Tegnap 06:21Külföld

Egy százalék alatt volt a fertőzöttség.

Sikeresen pályázott az egyetem az Erasmus+ program újabb 7 éves ciklusára

Semmelweis
-
 Tegnap 06:00Karrier

Az új pályázati ciklusban az eddigiek mellett számos friss lehetőség is megnyílik a hallgatók és munkatársak előtt.

Mely légitársaságok lesznek a Covid-járvány nyertesei?

A légi közlekedésre hosszú hónapok óta enervált haldoklás jellemző. Alig van járat, senki sem tud semmit, senki sem repül sehova. Ehhez képest a Wizz Air és a Ryanair árfolyama az egekben van, mintha nem is lenne világjárvány. Az emberek megőrültek? Vagy ezek a cégek tudnak valamit, amit a versenytársak nem?

Nagyrőcén tovább nőhet a pozitívan teszteltek aránya

Körkép
-
 21.01.24 21:05Határtalan

A Nagyrőcei járásban az országos tesztelés során mért magas pozitivitási ráta nem annyira meglepő, ugyanakkor a valódi számok jóval magasabbak lehetnek a mértnél, az önkormányzat pedig már érzékelte a pozitív PCR- és antigéntesztek számának növekedését – nyilatkozta Ján Buchta nagyrőcei polgármester a TASR hírügynökségnek. “Ez…

Sikeresen teljesítette a SpaceX a rekordkilövését, 143 műholdat állítottak pályára

Óriási vállalást tett a SpaceX, ugyanis az első megosztott küldetésük keretein belül a Falcon 9-es rakétával 143 szatellitet állítottak pályára - 133 kis műholdat más cégektől, valamint tíz szatellitet a Starlink infrastruktúrához kapcsolódóan. Eredetileg még tegnap lezavarták volna a kilövést, ellenben akkor az időjárási k

Szlovákiában teszteltek és találtak is tízezer fertőzöttet

Csaknem tízezer új koronavírusos fertőzöttet regisztráltak Szlovákiában az általános országos tesztelés szombati napján, és 0,77 százalékos fertőzöttségi arányt mértek - jelentette be Igor Matovic szlovák miniszterelnök pozsonyi sajtótájékoztatón.

1,3 millió embert teszteltek 1 nap alatt Szlovákiában

Klubrádió
-
 21.01.24 17:35Vélemény

Az 5,5 millió lakosú országban most tartott tesztelés elvileg önkéntes, ugyanakkor január 27-től a negatív Covid-teszttel nem rendelkezőkre kijárási korlátozások vonatkoznak majd.

Koronavírus: ebben az országban sikeresen lassult a járvány

Ukrajnában kis mértékben lassult a koronavírus-fertőzés terjedése, szombatra négyezer alatti, az előző napinál mintegy ezerrel kevesebb új beteget jegyeztek fel, a halálos áldozatok száma sem érte el ezúttal a százat, viszont ismét sokan, több mint kétezren kerültek kórházba.

Országos tesztelés – Szombaton több mint 1,3 millió embert teszteltek le az ország 3800 mintavételi helyszínén

Körkép
-
 21.01.24 11:09Határtalan

Nyitókép forrása: körkép.sk/KZS   A szombati napon az ország 3791 mintavételi helyszínén tesztelték a lakosságot, több mint 20 ezer egészségügyi alkalmazott és adminisztratív munkaerő, illetve a fegyveres erők 2472 tagjának bevonásával. A tesztelés lebonyolításában részt vett 391 járási hivatali alkalmazott – beleértve a járási…

Több mint egymillió embert teszteltek le szombaton, Matovič elégedett az eredménnyel

A nap folyamán 1 303 949 antigéntesztet végeztek el a mintavételi pontokon, és összesen 9979 fertőzött személyt szűrtek, ami 0,77 százalékos pozitivitásnak felel meg. Igor Matovič elégedett az eredménnyel, és hozzátette, hétfő óta megközelítőleg 1,8 millió embert teszteltek le. A kormányfő meglepőnek nevezte, hogy szombaton a Nagyrőcei…