Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 311 hír

Osztrák vadaskertben nevelt szarvasbikát kínáltak fel kilövésre egy francia vadásznak Zalában

444.hu
-
 Ma 10:07Belföld

A francia vadász 35 ezer eurót fizetett a vadásztársaságnak a trófeáért.

Osztrák vadaskertben nevelt szarvasbikával csaptak be egy francia vadászt Zalában

Csalás és közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat négy ember ellen Zalában, mert egy osztrák vadaskertben nevelt gímszarvasbikát hoztak a megyébe, majd egy francia vendégvadásznak helyi trófeaként kínálták fel kilövésre – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Osztrák vadaskertben nevelt szarvasbikával csaptak be egy francia vadászt Zalában

Csalás és közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat négy ember ellen Zalában, mert egy osztrák vadaskertben nevelt gímszarvasbikát hoztak a megyébe, majd egy francia vendégvadásznak helyi trófeaként kínálták fel kilövésre – tájékoztatott a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

Ismét csónakkal, a Tisztán keresztül próbáltak bejutni az országba a migránsok

Két csoport is csónakkal lépte át illegálisan a magyar-szerb határt Szegednél a Tiszán keddre virradóra – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 08:40 A külföldiek jogellenesen jutottak be az országba.

Illegális migránsok Kübekháza közelében

Illegális migránsok Kübekháza közelében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 08:35 A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére.

Francia pénzügyminiszter: A magyar és a lengyel kormány nagy károkat okoz saját népének

Bruno Le Maire sürgette, hogy Budapest és Varsó adja fel ellenállását, mert őket is beleértve mindenkinek az a legjobb. A román miniszterelnök is közölte, hogy Magyarországnak és Lengyelországnak fel kell adnia a költségvetés ellen belengetett vétót, mert ez a megközelítés ellentétes egész Európa érdekeivel.

Fehérváron szerepeltek a jászberényiek

Szoljon
-
 Ma 07:30Sport

Szettet ugyan nem tudott nyerni, de helytállt a fiatal jászberényi csapat a feljutásra is esélyes Székesfehérvár otthonában.

Egymás után próbáltak csónakokkal Magyarországra szökni a migránsok a Tiszán

Origo
-
 Ma 06:48Belföld

A járőrök a mobil hőkamerákon keresztül vették észre őket.

Illegális migránsok Mórahalomnál

Police
-
 Tegnap 23:21Baleset-bűnügy

Illegális migránsok Mórahalomnál Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 23:21 15, magát afgán állampolgárnak valló férfi akart jogellenesen bejutni az országba.

Rendőrségi vizsgálatot sürgetnek, mert muszlim férfi és hindu nő csókolózik egy netflixes sorozatban Indiában

A hindu nacionalisták attól félnek, hogy a muszlimok a „szerelemdzsihád” által gyengítenék a hindu többséget.

Franciaországban is leölik a nyérceket

hirado.hu
-
 Tegnap 21:45Külföld

Koronavírus-mutációt azonosítottak egy Párizstól alig száz kilométerre található farmon.

Világfutball: a francia növendékek uralják a topligákat

NSO
-
 Tegnap 21:16Foci

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb tanulmányában azt vizsgálta, hogy a világ 126 profi bajnokságába mely nemzetek adják a legtöbb légióst.

Illegális bulikat szerveznek Franciaországban

Tizenhat embert megbüntetett a francia rendőrség a Párizshoz közeli Joinville-le-Pont-ban egy illegális partin, amelyet ugyanabban a házban rendeztek, ahol egy héttel ezelőtt több mint háromszázan buliztak a koronavírus-járvány miatti lakhelyelhagyási és gyülekezési tilalom ellenére - írja az MTI.

EU: Franciaországban biztosítani kell a szabad munkavégzést a média számára

Magyar Hang
-
 Tegnap 18:23Külföld

A nemzetbiztonsági törvény küszöbön álló módosítása értelmében a rendőrség tagjairól munkájuk elvégzése közben készült képek miatt bírságolhatnának.