Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 342 hír

PL: Guardiola biztos benne, Tuchel sikeres lesz a Chelsea-vel

NSO
-
 Ma 11:57Foci

Pep Guardiola, a Premier League-ben éllovas Manchester City spanyol menedzsere örül, hogy Thomas Tuchel lett a Chelsea vezetőedzője.

A járványügyi előírások betartásával működnek a szervátültetési programok Magyarországon

A koronavírus-járvány elleni szigorú intézkedések betartása mellett működnek a szervátültetési programok Magyarországon – közölte Mihály Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Az Olasz Kultúrintézet programjai a holokauszt emléknapja alkalmából

Az Olasz Kultúrintézet idén koncerttel, filmekkel és beszélgetéssorozattal emlékezik meg a holokauszt tragédiájáról.

Szakértő: a járványügyi intézkedések betartásával működnek a szervátültetési programok Magyarországon

Mihály Sándor azt mondta, hogy a szervátültetettek életük végéig immunrendszert gyengítő gyógyszereket szednek, ezért náluk nagyobb a fertőzés kockázata.     A fertőzések elkerüléséért ellenőrző szűréseket vezettek be a szervtranszplantáció folyamatának minden pontján, és folyamatosan aktualizálják a szükséges járványügyi…

Köszönet és kreditek illetik a Covid-védekezésben segítő diákokat

Hazánkban eddig 152 704 fő kapta meg az első oltást, 17 772-en pedig már a második oltást is felvették.

Járványhelyzet: továbbra is zajlanak a szervátültetési programok itthon

A koronavírus-járvány elleni szigorú intézkedések betartása mellett működnek a szervátültetési programok Magyarországon - közölte Mihály Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Februári programok online a könyvtárból

Február 2-án M. Kácsor Zoltán felolvasásával indul a rendezvénysorozat, az író négy héten át ismerteti meg a kicsiket és a nagyobbakat is a Zabaszauruszok legújabb kalandjaival. Szintén a gyerekeknek kedveskednek februárban minden csütörtökön. Ekkor Töreky Zsuzsi, és Kerekítő Manó lesz a könyvtár Facebook oldalának a…

A gyógyítást segítő 3D nyomtatóközpontot alakítottak ki Szegeden

A gyógyítást és az élettudományi kutatásokat segítő 3D nyomtatóközpontot alakítottak ki több mint 600 millió forintból, uniós támogatással a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága szerdán az MTI-t.

Sűrűsödni fog még a komlói csapat programja

Bama
-
 Ma 09:58Sport

Rengeteg elmaradt meccset kell pótolni.

Ružić: Sikeres volt az online oktatás, a vírus nem tejedt az iskolákban

Branko Ružić oktatási és technológiai fejlesztésügyi miniszter elmondta, beigazolódott az előző tanév tapasztalata, amelynek alapján elmondható, hogy az iskolákban nem terjed nagy mértékben a koronavírus.

Még sikeresebb szezont remélnek a modellezők

Sonline
-
 Ma 08:40Sport

Mint sok más sportágban a modellezőknél is sok még a bizonytalanság az idei versenyszezont illetően. A hajós versenynaptár még nem, viszont az autós már elkészült, a Magyar Bajnokságot ebben az esztendőben is négyfordulósra tervezték.

Turizmus: a Heves megyei falvak nem mondtak le az idei programokról

Heol
-
 Ma 07:00Belföld

Az előző években ilyenkor már elkészültek az új év idegenforgalmi tervei az önkormányzatoknál. Most is terveznek, de tudják, az élet dönti el, mi valósulhat meg az elképzelésekből.

Újabb programokkal segítik a rászorulókat Balatonalmádiban

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Kovács Zoltán, Pápa országgyűlési képviselője javaslatára együttműködési megállapodást kötött a Pápai Hús Kft. és a Katolikus Karitász tavaly év végén.