Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kettészakadt a munkaerőpiac: egyes állásokra akár 200-szoros is lehet a túljelentkezés

Kettészakadni látszik a magyar munkaerőpiac: bizonyos pozíciókra akár 200-szoros is lehet a túljelentkezés, míg IT-szakemberből, műszaki végzettségűekből vagy mérnökből továbbra is nagy hiány van. Megfelelő jelöltet viszont a mostani helyzetben is nehezen találnak a cégek. Ebben jelenthet hatalmas segítséget a mesterséges intelligencia,…

Nyugaton még napsütés is lehet, keleten csak az eső vár

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 16 és 21 fok között valószínű.

A járványról, a választás tisztaságáról, és arról vitázott Trump Bidennel, hogy melyikük tartja butábbnak a másikat

Alig több, mint egy hónappal az amerikai elnökválasztás előtt megtartották Donald Trump és Joe Biden első elnökjelölti vitáját.

Koronavírus és vitaminok: mit, miért és mikor?

marie claire
-
  Ma 04:03 Egészség

Bármennyire is szeretnénk, a vitaminok közül egyelőre egyről sem bizonyosodott be, hogy megelőzné a koronavírus-fertőzést. Ráadásul nem is gyógyítja, ám így sem haszontalanok. Számos esetben és áttételes módon segíthetnek a leküzdésében.

Nem fogja eltenni vitatott műtárgyait a British Museum

Nem fogja eltenni szem elől vitatott műtárgyait a londoni British Museum, amely a jövőben inkább kontextusba helyezve vagy új értelmezéssel ellátva fogja bemutatni a szóban forgó tárgyakat – közölte az intézmény a BBC-hez eljuttatott közleményében.  A bejelentést megelőzően a brit kormány levélben figyelmeztette a múzeumot és a…

Koronavírus: mikor lehet vége a járványnak?

HáziPatika
-
  Ma 04:01 Egészség

Mindenki szeretné tudni, vagy legalább sejteni, mikor érhet véget a koronavírus-járvány, és mikor lélegezhetünk fel végre. Amerikai kutatók különböző tényezőket figyelembe véve megpróbálták felvázolni a lehetséges forgatókönyveket.

Így lehet őszi fesztiválozni egy múzeumban

Tágas és biztonságos múzeumi terekben rendezik meg az interaktív programokat, tárlatvezetéseket.

Magyar hírességek vitáztak a Michael Jackson körüli botrányokon

Liner
-
  Ma 03:20 Divat

Láthatóan és érezhetően nem volt egyetértés a kérdésben Hajdu Steve és Osváth Zsolt között a LifeTV műsorában. Michael Jackson minden kétséget kizáróan a valaha volt egyik, ha nem a legnagyobb sztárja a Földnek. Emellett számos legenda kering róla, hol pozitív, hol pedig negatív formában. Rengeteg a pletyka, de az tény, hogy az élete nem…

Trump vs. Biden – Amerikai elnökválasztási vita percről percre

Helyi idő szerint kedd este kilenckor, közép-európai idő szerint szerda hajnali háromkor kezdődik a november 3-i amerikai elnökválasztást felvezető kampány kulcsjelentőségű eseménye, a republikánus Donald Trump amerikai elnök és demokrata kihívója, Joe Biden első nyilvános vitája. Élő közvetítés!

Sértések, heves viták -ez volt az első Trump-Biden vita

A hivatalban lévő elnök és demokrata kihívója Clevelandben csap össze.

Nem fogja eltenni vitatott műtárgyait a British Museum

Nem fogja eltenni szem elől vitatott műtárgyait a londoni British Museum, amely a jövőben inkább kontextusba helyezve vagy új értelmezéssel ellátva fogja bemutatni a szóban forgó tárgyakat - közölte az intézmény a BBC-hez eljuttatott közleményében.

Botka Endre a lehető legerősebb csapatokat szeretné, Rebrov örülne a Dinamo Kijevnek

Origo
-
  Ma 00:14 Foci

Lesznek olyan csapatok, amelyeknek tízszer akkora a költségvetése, mint a Fradinak - mondta a vezetőedző a meccs után.