Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az okostelefonunk is lehet divatkellék

Carrie
-
  Ma 11:15 Életmód

Számos példa bizonyította már, hogy egy apró

Négy ország van térségünkben, ahová minimális kockázattal lehet utazni

Év végére normalizálódhat a foglalkoztatás a kormány szerint.

Fullon lesz a Balaton környéke a hosszú hétvégén: ennyiért lehet szállást foglalni

Az átlagos foglalási érték 12 százalékkal több idén nyáron a Balaton térségében, mint tavaly. Az aktív foglalások darabszáma 6 százalékkal nőtt 2019-hez képest. Siófok, Balatonfüred és Hévíz a legnépszerűbb úti célok a magyar

A fertőzöttek negyede migráns lehet Olaszországban

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:00 Külföld

Francesco Boccia olasz regionális ügyekért felelős miniszter véletlenül felfedte, hogy a koronavírus-fertőzöttek mintegy negyede „külföldi származású”. Erre akkor derült fény, amikor a miniszter kijelentette, hogy a pozitívként azonosított esetek 75 százalékában olasz állampolgárok a fertőzöttek.

Augusztusi csillaghullás – Hol lehet nézni Magyarországon?

Minden év augusztusában nagy lelkesedéssel várjuk a Perseidák meteorraj érkezését, a Perseidák maximumát pedig csak Hullócsillagok Éjszakájaként emlegetjük. A Hullócsillagok Éjszakája 2020-ban az elhúzódó maximum miatt augusztus 11/12, illetve 12/13-án lesz, tiszta időben érdemes az estéket, éjjeleket a szabadban tölteni. Az…

A nő legyen olyan, akit meg lehet hódítani

Style
-
  Ma 10:22 Életmód

Ne csupán cipelje a nemét, hanem legyen sugárzó, vibráló, valódi Nő. Legyen gerince, tartása, büszkesége. Nem kell azonnal kitárnia a szívét, és nem kell múltja részleteit ismertetni egyáltalán senkivel. Nem ő fogja helyére illeszteni a múlt puzzle darabkáit, ez nem az ő feladata.

Végzetes lehet a FED által fűtött infláció hatása Pomp szerint

Anthony Pompliano szerint a FED által fűtött infláció hatására mind a Bitcoin, részvény, arany és az ingatlan árak is tovább szárnyalhatnak a jövőben.   Visszaüthet a FED inflációs stratégiája a szakértő szerint A Morgan Creek Digital alapítója, Anthony Pompliano szerint a FED (Amerikai Egyesült Államok központi bankrendszere) törekvése az…

Lehet-e csalásból működő szerelmet építeni?

A Hab című romantikus vígjátékban Kerekes Vica egy csak családoknak elérhető programra jelentkezik, hogy ne menjen csődbe a cége. Csak épp nincs családja.

Péntek délig lehet még szavazni a fényképekre

Szon
-
  Ma 09:48 Életmód

 Már csak másfél nap van hátra, hiszen A hónap fogása játékunk júliusi fordulójára augusztus 7-én 12 óráig lehet szavazni.

A panellakást lehet eladni a leggyorsabban

A panellakások értékesítési ideje a tavalyi átlagnak a negyedével nőtt az idén, és elérte a 88 napot. Ennek ellenére továbbra is ez az ingatlantípus értékesíthető a leggyorsabban - közölte az Otthon Centrum.

Lehet szándékos robbantás történt Bejrútban

Megdöbbentette az egész világot a bejrúti robbanás. A detonációban már 135 ember halt meg és több mint ötezer a sérültek száma. Ráadásul kiderült mindez megelőzhető lett volna, a hatóságok fél évvel ezelött jelezték a vegyianyag veszélyes el kell távolítani a kikötőből. Azt továbbra sem tudják mitől robbant be az ammónium-nitrát. A nyomozók a…

Egy társadalom jövőképét gyermekek nélkül nem lehet elképzelni

Demokrata
-
  Ma 09:29 Belföld

A népesség fogyatkozása lefelé ágazó szakaszt jelent egy ország életében – hangsúlyozta Kovács Árpád.

Kovács Árpád: Egy társadalom jövőképét gyermekek nélkül nem lehet elképzelni

„A gyermekszaporulat javítása az ország túlélőképességét jelenti”.