Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 66 hír

A csomagszállítók bírják, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

Elindult a vásárlási roham: a csomagszállítók még bírják az iramot, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal – írta a hirado.hu kedden.

A 65 éven aluliaknak üzent a Lidl, az Aldi és a Tesco

Nyomatékosan figyelmeztetnek a nagy üzletláncok az időseknek fenntartott vásárlási idősáv betartására.

A csomagszállítók még bírják a rohamot, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Amennyiben néhány más európai országhoz hasonlóan Magyarországon is be kell zárniuk a boltoknak, úgy várható, hogy a csomagszám-növekedés robbanásszerű lesz. Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal – írta a…

Érzékszervi elváltozást okozhat az egyik tejtermék

A Metro Kereskedelmi Kft. ARO UHT tej terméket hívott vissza.

A koronavírus második hulláma még nagyobb kárt okozhat az autógyártóknak

A második hullám intézkedései további 300 ezer autóval csökkentik az új autó eladásokat Európában.

BearID: már a macik arcfelismerése sem okozhat gondot!

Az arcfelismerő technológia már nem újdonság, ám a BearID megalkotói nem az emberek, hanem a medvék felismerését tűzték ki célul.  Az átlagemberek számára a medvék ugyanúgy néznek ki, és ugyanúgy viselkednek: mindannyian divatos barna “kabátot” viselnek, szeretnek halászni és pancsikolni a kellemesen jéghideg vízben. Melanie…

Visszahívta termékét az Auchan: allergiát okozhat a jelöletlen adalék

Visszahívta az Auchan Kft. az Auchan Dark Chocolate 76% Orange megnevezésű terméket, mert az a csomagolásán nem jelölt allergént, azaz tejet tartalmaz - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Visszahívta termékét az Auchan: allergiát okozhat a csomagoláson nem jelölt adalék

Visszahívta az Auchan Kft. az Auchan Dark Chocolate 76% Orange megnevezésű terméket, mert az a csomagolásán nem jelölt allergént, azaz tejet tartalmaz - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Bajt okozhat a jutalomfalat kutyáknál

Az emberekhez hasonlóan a kutyák között is nagy az eltérés abban, hogy mennyire érzékenyek a különféle jutalmakra, és ez az érzékenység akár túlzott mértéket is ölthet - állapították meg az ELTE Etológia Tanszék és az MTA munkatársai.

Súlyos sérülést szenvedett egy nő Szabadkígyóson

Szabadkígyóson közlekedési balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Itt a fájdalmas jóslat: a koronavírus második hulláma még nagyobb kárt okozhat az autógyártóknak

A koronavírus-járvány második hullámának megfékezése érdekében hozott szigorú intézkedések további 300 ezer autóval csökkentik az új autó eladásokat Európában az LMC Automotive előrejelzései szerint.

Innovatív csomagolás az Alditól

Új, innovatív élelmiszercsomagolással próbálkozik az Aldi Italia. A projekt a Carton Packkal és a Plastic Bankkal kooperációban zajlik. A kezdeményezés célja, hogy segítse a kiskereskedőt a fenntartható csomagolási megoldásokra fókuszálni

Megépült a századik ALDI e-töltő – már 68 üzletnél tölthetünk

Újabb 18 üzleténél adtak át e-töltőt, így a 100. ALDI e-töltő is elérhető. 68 üzletnél vehető igénybe a szolgáltatás, amelyhez az E.ON appja is kell.

Az 5 százalékos lakásáfa több mint 20 ezer új lakás árában hozhat csökkenést

Növekedés
-
 Tegnap 16:27Gazdaság

Az MNB Lakáspiaci jelentése alapján a tipikus piaci alku szintje nagyjából 4-5 százalékra emelkedett a korábbi 2-3 százalékról. A lakások irányárai a harmadik negyedévben Budapesten átlagosan 4 százalékkal, vidéken 3 százalékkal csökkentek. A járványhelyzet hatására az eladott új lakások száma Budapesten a harmadik negyedévben…