Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 491 hír

10+1 kérdés: Porogi Ádám

Deszkavízió
-
  Ma 19:05 Színpad

10+1 kérdéses sorozatunkban olyan kulisszatitkokra derül fény hétről hétre, amelyeket mindig is tudni akartunk a színészekről, de soha nem kérdezte meg még senki. Ezúttal Porogi Ádám, a Radnóti Színház színművésze válaszolt nekünk. Mi az első színházi élményed? Az első színházhoz köthető emlékem egy bábszínházi előadás. Magára a…

Elhunyt Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

Librarius
-
  Ma 18:59 Kultúra

Elhunyt Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész – közölte Balog Zoltán romaügyi miniszterelnöki biztos Facebook-oldalán. “Isten veled, drága Barátom! Hálás vagyok, hogy ismerhettelek” – írta Balog Zoltán. Szentandrássy István 1957. augusztus 26-án született Budapesten. Állami gondozottként nőtt fel, szorongásait először versekbe…

Eiter István keramikus, faszobrász természetfotóit Balatonmagyaródon állították ki

Zaol
-
  Ma 17:30 Kultúra

Halak között vadászó jégmadár, ágon bohóckodó fülesbagolypár és naplementében vonuló daruhad. Eiter István amatőr fotós Szárnybontók című fényképkiállítása még látogatható a művelődési házban.

Búcsúzunk Csukás Istvántól

Klubrádió
-
  Ma 17:23 Vélemény

Szó lesz még egy magyar forgatókönyvíró komoly amerikai sikeréről, valamint Ferenczy Noémi életműkiállításáról is. Hallgassa Ön is szombaton 9-től!

Ezüstérmes a Péni István, Dénes Eszter vegyespáros a légfegyveres Eb-n

A magyar kettős a középdöntőben Európa-csúcsot lőtt.

Légfegyveres Eb: Ezüstérmes a Péni István, Dénes Eszter puskás vegyespáros

Péni István és Dénes Eszter ezüstérmet nyert a puskások vegyespáros számában a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

Légfegyveres Eb - Ezüstérmes a Péni István, Dénes Eszter puskás vegyespáros

Péni István és Dénes Eszter ezüstérmet nyert a puskások vegyespáros számában a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

Orbán Viktor Pásztor Istvánnal, a VMSZ elnökével tárgyalt

Orbán Viktor és Pásztor István a közelgő szerbiai általános választásokról is egyeztettek.

Orbán Viktor Pásztor Istvánnal, a VMSZ elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke péntek délután a Karmelita kolostorban fogadta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét, akivel a közelgő szerbiai általános választásokról is egyeztettek - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Pásztor István: Jelentősebb mértékben javult a magyarok életminősége, mint ahogyan azt a közhangulat mutatja

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke péntek délután a Karmelita kolostorban fogadta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét, akivel a közelgő szerbiai általános választásokról is egyeztettek – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár. A megbeszélésen elhangzott,…

Orbán Viktor Pásztor Istvánnal, a VMSZ elnökével tárgyalt

A miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (Vmsz) elnökét, akivel a közelgő szerbiai általános választásokról is egyeztettek.

Orbán Viktor a szerbiai választásról egyeztetett Pásztor Istvánnal

A Fidesz és a VMSZ stratégiai partnersége megerősítette a vajdasági magyar közösséget.

Külföldön is megemlékeztek Fekete István íróról

infoVáros
-
  Ma 15:16 Megyei

A 120 éves jubileumra való tekintettel az Amerikai/Kanadai Magyarság c. hetilap is leközölte Bodó Imre dombóvári helytörténész megemlékező cikkét.