Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két kamionnyi higiéniai papírterméket kapott a Máltai Szeretetszolgálat

Az adomány annak a jelzése, hogy a rászorulók támogatóinak is vannak segítői – hangsúlyozta a Vajda-Papír Kft. vezérigazgatója.

Nascar: Ötszörös bajnok csapat érkezik a Cup Seriesbe

USAracing
-
 Ma 21:08Sport

Immár hivatalosnak tekinthető, hogy a 2022-es szezonban becsatlakozik a Nascar Cup Series küzdelmeibe a Gms...

Felgyújtotta a munkásszállót, 14 év fegyházat kapott

Index
-
 Ma 21:01Belföld

A 25 éves elkövető akár 11 embert is megölhetett volna, ha nem észlelik időben a tüzet.

Erős Antónia váratlanul meglepte Szellő Istvánt: erre egyáltalán nem számított a híradós

Blikk
-
 Ma 20:14Bulvár

– Ugyan a tényleges dátum július elején van, Szellő István már most ünnepelni kezdete az 54. születésnapját. Az RTL Klub híradósa partnernője, Erős Antónia meghívására érkezett az Egy Csepp Figyelem sajtótájékoztatójára, hogy támogassa a műsorvezetőt a cukorbetegség elleni harcában, ám – meglepetésére – egy pár percre ő maga is…

Tordai Bence nem kapott rendes választ, mikor a Fudanról kérdezett

Tordai Bence (Párbeszéd) aziránt érdeklődött a Parlamentben, hogy a kormány visszavonja-e a népszavazásig a Fudan Egyetemmel kapcsolatos törvényjavaslatokat.

Váratlan fordulat történt Maddie McCann ügyében: Hatalmasat tévedtek!

A helyi zsaruk biztosak benne, hogy a Madeleine McCann holttestének lelőhelyét megálmodó látnok tévedett.

13 édes és sós recept, ha van otthon egy csokor friss kapor

Ha létezik ízig-vérig nyári fűszer, akkor az a kapor: nélküle nincs kovászos uborka, sem zsenge tökfőzelék, így nem csoda, hogy friss összetéveszthetetlen ízés és illatát a meleggel, a napsütéssel, a vakációval azonosítjuk. A következő recepteknek is elengedhetetlen kelléke, ne hagyjátok ki egyiket sem, míg tart a szezon!

Remeghetsz League of Legends – Megjelenési dátumot kapott a Pokémon MOBA

Leet
-
 Ma 19:00Gaming

Úgy gondolom, kellő magabiztossággal jelenthető ki, hogy amihez a Pokémonnak köze van, az potenciálisan sikerre van ítélve. A nagy és jól csengő név persze nem számít sokat, ha egy alapvetően hibás portékára sütik rá, a Nintendo eddig különösen jó érzékkel választotta ki az alapot hozzá – főleg, ha játékról van szó. A Pokémon GO sikerét

Ütős előzetest kapott a Star Trek: Picard folytatása

SG
-
 Ma 18:57Film

2022-ben érkezik a Star Trek: Picard második szezonja.

Váratlan vendég: medve jelentkezett be egy szlovákiai hotelbe

Medve járt kedden este a Magas Tátrában lévő üdülőtelepülés egyik hoteljában. A váratlan látogatóról természetesen felvétel is készült.

Jogtalanul kapott bírságot az ellenzéki Józsefváros

A Fővárosi Törvényszék jogerős ítéletében megsemmisítette a Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottságának korábbi rendelkezéseit.

5 modern filmbeli otthon, ahová azonnal beköltöznénk

Bien
-
 Ma 18:31Életmód

Vannak filmek, amelyekben a történet és a szereplők mellett nagy szerep jut a helyszíneknek is, konkrétan az otthonoknak, amelyekben a jelenetek egy része játszódik. Lássuk, hogy az utóbbi évek mely filmes otthonai voltak olyan emlékezetesek, hogy szívünk szerint azonnal beköltöznénk!

Hölgyek tornájával folytatódik a World Boxing Super Series

Profiboksz
-
 Ma 18:09Boksz

Hatodik kiadásához érkezett a 2017-ben elindított World Boxing Super Series, a Muhammad Ali trófeáért pedig első ízben mérhetik össze az erejüket a hölgyek. A szervezők szerdai, hivatalos bejelentése szerint ezúttal

Új, akadálymentes kisbuszt kapott a szociális szolgálat

Az önkormányzat 9 millió forint támogatást nyert a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatán, ebből pedig kisbuszt vett, ezt később akadálymentesítették. A jármű kerekesszékesek szállítására is alkalmas, ami nagyban megkönnyítheti az Újbudai Szociális Szolgálat további munkáját. Az…