Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 374 hír

Pontokat raboltak a Titánok Erdélyben

Az Erste Ligában nyolcadik alkalommal lépett jégre a Titánok csapata, amely a Gyergyói Hk ellen játszott először erdélyi túrája során. Kétgólos mínuszból felállva hosszabbításra, és szétlövésre mentették a meccset.

A Tesco brit üzleteiben románul figyelmeztetik a tolvajokat, kiakadt a román külügy

A román külügy tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy Nagy Britanniában a Tesco áruházlánc román nyelvű feliratokon figyelmeztette üzleteiben a tolvajokat cselekedetük következményeire, Bukarest szerint ugyanis ez a diszkriminatív üzenet “nem tükrözi reálisan az ott élő román közösség helyzetét”.   A román külügy azt követően fejtette ki…

Megmenthető-e még a Barcelona-Messi románc?

Rangadó
-
 Tegnap 20:03Foci

A zseni, akit mindenki csodált, hogy úgy dönt el meccseket, hogy lerí róla a futball élvezete, fásult, kedvetlen és látszólag szenved. Nyáron el akart menni a Barcából, és nem kizárt, hogy Guardiola manchesteri hosszabbítása jól jön még neki.

Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az oltás megszervezését

Kolozsvár - Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az új típusú koronavírus elleni védőoltás beszerzésének és tárolásának a megszervezését, valamint az ehhez szükséges emberi erőforrások biztosítását - jelentette be hétfőn Klaus Iohannis államfő miután az egészségügyi, a védelmi és a belügyminiszterrel tárgyalt az oltási kampány…

Roma színészek jöhetnek a nappalinkba a karantén idején

Index
-
 Tegnap 19:36Színpad

A pandémiát dolgozza fel a Roma Színházi Fesztivál online megnézhető előadása.

Koronavírus-járvány: Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az oltás megszervezését

Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az új típusú koronavírus elleni védőoltás beszerzésének és tárolásának megszervezését, valamint az ehhez szükséges emberi erőforrások biztosítását – jelentette be hétfőn Klaus Iohannis államfő, miután az egészségügyi, a védelmi és a belügyminiszterrel tárgyalt az oltási kampány…

Románul figyelmezteti a brit Tesco a tolvajokat

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 19:00Külföld

Közleményben tiltakozott a bukaresti külügy.

A román külügy tiltakozott a Tesco nagy-britanniai üzleteiben a tolvajoknak szóló román nyelvű felhívások miatt

A román külügy tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy Nagy-Britanniában a Tesco áruházlánc román nyelvű feliratokon figyelmeztette üzleteiben a tolvajokat cselekedetük következményeire, Bukarest szerint ugyanis ez a diszkriminatív üzenet „nem tükrözi reálisan az ott élő román közösség helyzetét”. A román külügy azt követően fejtette ki…

Koronakörkép: Több mint tízezren haltak meg Romániában

Meghaladta a tízezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma Romániában. Vasárnap reggelre 131-gyel nőtt a fertőzésben elhunytak száma, hétfőn pedig újabb 130 halottat vettek nyilvántartásba, ezzel keleti szomszédunknál már 10 177 ember halt bele a koronavírusba a járvány kezdete óta.

A botrányhős énekesből előtört a romantika - ezt üzente dögös feleségének

BorsOnline
-
 Tegnap 17:45Bulvár

Justin Bieber felköszöntötte 24 éves modell feleségét Hailey-t, aki mellesleg Alec B

LoL: Bemutatkozott Rell, a legújabb támogató hős

Esport 1
-
 Tegnap 17:33Gaming

Egy nagyon dühös hölgy érkezik meg hamarosan az Idézők Szurdokába.

Románia londoni nagykövetsége kéri a román közösségre nézve diszkriminatív tartalmú plakát eltávolítását

Románia nagy-britanniai nagykövetsége felszólította az érintett londoni áruházat: távolítsa el üzleteiből azt a plakátot, amelyen román nyelven figyelmeztetik a bolti tolvajokat arra, hogy ne lopjanak.   

Miért éppen a romantikus rosszfiúkat imádjuk?

Rosszul áll a rosszfiúk és jófiúk szénája is. A férfiideálok sorában ugyanis egy új, izgalmas karakter követel magának helyet, sőt Hollywoodban már főszerepet is játszik. Bemutatjuk a soft bad boyt, vagyis a romantikus rosszfiút.

Miért éppen a romantikus rosszfiúkat imádjuk?

Rosszul áll a rosszfiúk és jófiúk szénája is. A férfiideálok sorában ugyanis egy új, izgalmas karakter követel magának helyet, sőt Hollywoodban már főszerepet is játszik. Bemutatjuk a soft bad boyt, vagyis a romantikus rosszfiút.