Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 467 hír

Egy újabb mesh eszköz,amivel internet nélkül lehet BTC-t adni-venni

A mesh hálózatokról már elég sokszor írtunk ez elmúlt években, hiszen ez egy olyan lehetőség, amely a korlátozott interneteléréssel bíró

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu
-
 Ma 14:04Belföld

„Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem.”

Kásler elrendelte a “vörös kódot” a hajléktalanok védelmében

Be kell fogadniuk a szociális intézményeknek a hajléktalanokat, ha a szállók és melegedők megteltek.

„Tudod, fiam, nálunk Szibériában oly kevés a néger” – Interjú Réz Andrással Hollywood agóniájáról

Réz András filmesztétával Hollywoodról, a tudatalattinkat közel egy évszázadon át uraló Negyedik Birodalom lassú agóniájáról beszélgettünk. Nem a birodalom összeomlása a kérdés számunkra, hanem az, hogy mi jön utána.

Interaktívvá válik a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása

Saját fejlesztésű, országosan egyedülálló interaktív elemekkel, okostükörrel és zenélő paddal bővül a gyulai Erkel Ferenc Emlékház kiállítása.

Kásler Miklós elrendelte a "vörös kód" kiadását

A nagy hidegre való tekintettel a rendelkezés a hajléktalanok életét hivatott megvédeni.

A tiltakozó diákokat kigúnyolta, leghíresebb interjúját le kellett törölni, tanítani nem igazán szeretett: ő lesz az Szfe új ok…

Velkovics Vilmos úgy interjúzott péntek este Szarka Gábor kancellárral a Hír tévé élő adásában, hogy elfelejtették megemlíteni: az SZFE-n fog tanítani.

Fenntartható, vízmegtakarító hajápolási technológiával állt elő a L’Oréal és a Gjosa

Delina
-
 Ma 12:13Divat

A CES 2021 ismét elhozta a legfontosabb szépségápolási újdonságokat. Az idén digitális rendezvényként megtartott expón a L’Oréal egy innovatív vízmegtakarító, fenntartható hajápolási rendszert mutatott be, melyet egy környezetvédelmi innovációs vállalattal, a Gjosaval hoztak létre.

Visszatérhet Olaszországba a Juve és a Roma egykori védője

FociClub
-
 Ma 11:59Foci

Bennmaradásért küzdő csapat szerződtetné...

Olyan dolgokat talált saját húgáról az interneten a budapesti testvér, hogy rohant vele a rendőrségre

Kizsákmányolták a férfitól érzelmileg függő nőt és prostitúcióként másnak közvetítették szolgáltatásait. Az ügyészség fegyházbüntetésre ítélésüket indítványozza vádiratában.

Anyagilag padlóra került Pásztor Anna: A szakadék szélén álltam!

Az énekesnő számára sem volt könnyű a koronavírus okozta helyzet, hónapról hónapra élt.

Serie A - Sima Lazio-siker a római derbin

A futballtörténelem első pénteken rendezett római derbijén a hazaiak Ciro Immobile és Luis Alberto góljaival bő húsz perc játék után már 2-0-ra vezettek, a végeredményt pedig utóbbi második találata állította be. A közös stadionon osztozó, ám egymással hagyományosan feszült viszonyt ápoló csapatok a bajnokságban 153. alkalommal csaptak…