Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ekler Luca sprinterként nyert ezüstérmet a para-atlétikai világbajnokságon

Origo
-
  Ma 18:46 Sport

A magyar versenyzők már három kvótát gyűjtöttek a 2020-as Paralimpiai Játékokra.

A Kerek nyerte a presztízsrangadót

Baon
-
  Ma 18:41 Sport

Igazi presztízsmérkőzésnek számított a két megye egyes újonc, a Kerekegyházi SE és a Kecskeméti LC hétvégi összecsapása a megyei első osztályú bajnokságban.

Magabiztosan nyert idegenben a listavezető Zalaszentgyörgy az Északi-csoportban

A hét végén a korábbról elhalasztott 1. fordulóval folytatódtak a küzdelmek a megyei labdarúgó III. osztály Északi-, Déli- és Északnyugati-csoportjaiban.

Tömegsport: remek magyar eredmények a Spartan akadályfutó vébéken

Az elmúlt két hétvégén rendezték meg a Spartan akadályfutó versenysorozat trifecta- és ultra-világbajnokságait, amelyen számos magyar siker született.

Czeglédy Csaba pert nyert Újbuda DK-s polgármesterének a Pesti Srácok ellen

A portál azt állította László Imréről, hogy egy volt kolléganőjével erőszakoskodott.

A Holler nyert, a Hőgyész kikapott

Végig kézben tartva a mérkőzés otthon tartotta a két pontot a Holler UFC férficsapata az NB II dél-nyugati csoportjának hétvégi fordulójában.

A Tamási nyerte a megyei rangadót

Tamási sikerrel végződött a megyei rangadó Tolnán a női NB II dél-nyugati csoportjának 7. fordulójában, a Szekszárdi Fekete Gólyák KC Marcaliban győzött.

Helyreigazítási pert nyert László Imre: hazudott a Pesti Srácok a szexuális zaklatási vádakról

A propaganda portál az önkormányzati választások előtt vádolta meg a politikust azzal, hogy szexuálisan zaklatta egy kolléganőjét.

Pert nyert a Pesti Srácok ellen Újbuda polgármestere, László Imre nem zaklatta a kolléganőjét 2012-ben

László Imre, Újbuda DK-s polgármestere helyreigazítási pert nyert a Pesti Srácok ellen – közölte a párt. A kormánypárti revolverportál (valamint az álhírt átvevő Origo és TV2) az október 13-i önkormányzati választás előtt állította a politikusról azt, hogy 2012-ben többször is szexuálisan zaklatta egy kolléganőjét.

Eredményesnek titulálják az építőipart támogató intézkedéseket

VG
-
  Ma 17:03 Gazdaság

Az Európai Uniót tekintve a magyar építőipar az élmezőnyben szerepel.

László Imre pert nyert a PestiSrácok ellen

A DK közleményben tudatta, hogy Újbuda polgármestere korábban helyreigazítási pert indított, miután a portál azt állította róla, hogy egy volt kolléganőjével erőszakoskodott.

Helyreigazítási pert nyert Újbuda polgármestere

László Imrét a Pesti Srácok vádolta meg szexuális zaklatással.

Eredményesek az építőipart támogató kormányzati intézkedések

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:09 Gazdaság

A kormány támogatja az építőipar fenntartható, modern technológián alapuló fejlődését, annak érdekében, hogy eleget tudjon tenni a növekvő megrendelői igényeknek – jelentette ki Schanda Tamás.

A zalaegerszegi Ganz Ábrahám Szakgimnázium csapata nyerte a Techtogether Junior versenyt

Szabó Károly, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum kancellárja köszöntőjében kiemelte, a versenyen nem feltétlenül és elsősorban a lexikális tudás, hanem az együtt dolgozás képessége, a kreativitás a döntő tényező, és ez befolyásolja a versenyrészvételt is. Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztérium tudás- és…

Hamilton eredményei, összehasonlítva az F1 történetének legjobbjaival

Motorsport
-
  Ma 16:02 Forma1

A Mercedes versenyzője már hatszoros világbajnoknak mondhatja magát, amire eddig csak egyszer volt példa az F1 történetében. Immáron nemcsak Michael Schumacher élhette át azt, hogy milyen hat világbajnoki címet nyerni a Forma-1-ben, hanem Lewis Hamilton is, akinek jó esélye van arra, hogy jövőre beérje a német legendát.Még több…