Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 393 hír

Bajnokok Ligája – Rebrov: a Juventus elleni mérkőzés bizakodásra ad okot

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencvárosnak a múlt kedden a Juventus vendégeként nyújtott teljesítménye bizakodásra ad okot a szerdai, Barcelona elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.     “A BL-hez tapasztalat is kell. Az első három találkozón sok tapasztalatot gyűjtöttünk, ez pedig hasznunkra vált. Ennek láthattuk jeleit a…

Miért indulnak el a régi PS2 játékok Xbox Series X-en és S-en?

Kiderült, hogy az Xbox Series X és S jobban tudja futtatni a PlayStation 2 játékokat, mint a PlayStation 5. Legalábbis úgy tűnik egy nemrég megjelent videóból, melyet egy játékos tett közzé. Ezt természetesen nem alapállapotban érték el, hanem a konzol Developer Mode-jának használatával, ami az Xbox One konzolokon is megtalálható. Egy okos…

Újabb családtámogatásokról döntöttek a Parlamentben

A korábban már bejelentett támogatásokról szavazott az országgyűlés, egyhangúlag fogadták el a képviselők. Az új építésű otthonok áfája csökken, a csecsemőgondozási díj nő.

A Fradi edzője szerint a Juventus elleni mérkőzés bizakodásra ad okot

"A BL-hez tapasztalat is kell. Az első három találkozón sok tapasztalatot gyűjtöttünk, ez pedig hasznunkra vált. Ennek láthattuk jeleit a Juventus otthonában" - mondta keddi sajtótájékoztatóján az ukrán szakember, aki hozzátette, továbbra is az a legfontosabb, hogy versenyképesek legyen az együttes, e tekintetben kifejezetten bíztatónak látta a tor

Sörök, lakásáfa, kismamák, koncertek, netes vásárlás - jelentős változásokról döntött az Országgyűlés

Nagyüzem volt az Országgyűlésben, a határozathozatalok, a fentieken túl, érintik például a közbeszerzési szabályokat, a Balaton Fejlesztési Tanácsot és az Egyenlő Bánásmód Hatóságot.

Hasznos funkciókat hozott az első Xbox Series rendszerfrissítés

Dinamikus hátterek, Game Pass előtöltés és más újdonságok is helyet kaptak az új Xbox update-ben.

“Ki és miért döntött úgy, hogy ezt a bulit, és ott Szájert, ‘meg kell ütni'”?

Nem tudjuk, hogy igaz-e. Belga újsághír, hogy a pénteken "megütött" karantén-gangbang partin állítólag maga Szájer József bukott meg. Ennek a hivatalos megerősítése még várat magára. Ezzel kapcsolatban két dolog: Ha ez így van, az nem véletlen. Az, hogy a "brüsszeliták" között ki homoszexuális, drogos, asszonyverő,…

Szerhij Rebrov: a Juventus elleni mérkőzés bizakodásra ad okot

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencvárosnak a múlt kedden a Juventus vendégeként nyújtott teljesítménye bizakodásra ad okot a szerdai, Barcelona elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.

Rebrov: A Juventus elleni mérkőzés bizakodásra ad okot

A Ferencváros vezetőedzője szerint szerint minden poszton megvan a megfelelő konkurencia, a különbség pedig elenyésző a játékosok között a Barcelonánál, vagy éppen a Juventusnál.

Rebrov: a Juventus elleni mérkőzés bizakodásra ad okot

A Ferencváros edzője nem foglalkozik a Barcelona hiányzóival, szerinte csapatának a saját játékára kell majd koncentrálnia.

Harmincéves rekordot döntött meg a svájci GDP

Az alpesi ország negyedéves GDP-je 1980 óta a legnagyobb mértékben nőtt.

A Serie A-ból hozna védőt a Tottenham!

FociClub
-
 Ma 14:15Foci

Mourinho szerint még erősíteni kell ezen a szekción.

Döntöttek: Indiában a sportolók kaphatnak elsőként koronavírus elleni vakcinát

A koronavírus-járványtól különösen sújtott Indiában elsőbbséget fognak élvezni a sportolók az oltásnál, ha meglesz a szükséges vakcina.

Soha nem látott ünnepi csúcsot döntött az Amazon

HWSW
-
 Ma 14:08Infotech

A járvány megtette a hatását, csak a marketplace partnerek 4,8 milliárd dollárnyi forgalmat csináltak.

PS2 játékok is futtathatóak az Xbox Series gépeken

Emulátor segítségével rengeteg régi konzolra írt játék megy rajtuk.