Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kettészakadt a munkaerőpiac: egyes állásokra akár 200-szoros is lehet a túljelentkezés

Kettészakadni látszik a magyar munkaerőpiac: bizonyos pozíciókra akár 200-szoros is lehet a túljelentkezés, míg IT-szakemberből, műszaki végzettségűekből vagy mérnökből továbbra is nagy hiány van. Megfelelő jelöltet viszont a mostani helyzetben is nehezen találnak a cégek. Ebben jelenthet hatalmas segítséget a mesterséges intelligencia,…

Átírhatja a számításokat a Matolcsy-hitel? Akár 45 millió is jöhet új lakásra

Bank360 blog
-
  Ma 05:05 Gazdaság

Szokatlan elképzeléssel rukkolt elő Matolcsy György, amikor a jegybank által közvetlenül folyósított, 0 százalékos kamattal felvehető lakáshitelek lehetőségéről írt. Mit lehet tudni a felvázolt termékről, és miben lenne más, mint a jelenleg elérhető konstrukciók?

Hercegszántónál hatan akartak ismét az országba jutni illegálisan

Police
-
  Tegnap 23:13 Baleset-bűnügy

Hercegszántónál hatan akartak ismét az országba jutni illegálisan Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 29., k - 23:13 A rendőrök a külföldieket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Varga Judit: A Momentumnak a hatalom megszerzéséért semmi sem drága

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 22:00 Belföld

A liberális párt azzal a Jobbikkal is összeáll, amelynek politikusai többször antiszemita kijelentéseket tettek.

Átlag amerikaiakat kérdeztek Trump adóbotrányáról: szerintük semmi gond nincs vele

Pedig az öt meginterjúvolt választó mindegyike sokkal több adót fizetett, mint az elnök.

Nem semmi videó: utcán verekedett össze a két bikinis nő, egyikről letépték a felsőjét is

Megdöbbentő felvétel került fel az internetre, amely két fiatal nő összecsapását mutatja be, majd egy férfi becsatlakozását.  A mindig pörgős és vidám Rio de Janeiro utcái kivételesen nem csak a bulizástól volt a hangos a közelmúltban – ugyanis két csinos fiatal nő elég durván összeveszett. Az erről készült videón jól látható, ahogy az egyik nő

Volvo-gate: Egy hónap múlva előkészítő tárgyalás jön Kaposváron – Akár még aznap befejeződhet az ügy

Különösen jelentős gazdasági hátrányt okozó gazdasági csalás miatt tartanak a jövő hónap végén, majdnem napra pontosan egy hónap múlva előkészítő ülést Kaposváron a pécsi Volvo-gate ügyében, értesült a hírről a Szabad Pécs. Azt már korábban megírtuk, hogy a Volvo-gate néven elhíresült pécsi korrupciós ügyben történt vádemelést…

Hadházy Ákos nagyon kiakadt Müller Cecíliára: "Ha egy tesztet sem végeznek, akkor 0 lenne az esetszám és vége lenne …

Müller Cecília jó hírként számolt be arról, hogy ezer alatt marad a naponta regisztrált új fertőzöttek száma – idézi fel közösségi oldalán Hadházy Ákos. Bejegyzésében arra is rámutat: az utóbbi napokban drámaian visszaesett az elvégzett tesztek mennyisége.

Merkel asszony sem kér az újabb országos zárlatból

Mindenképpen újabb országos zárlat nélkül kell megfékezni a koronavírus-járvány erősödését Németországban, ezért a térségi és a helyi szintre kell helyezni a védekezés súlypontját - mondta Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben, a tartományi kormányfőkkel folytatott megbeszélése után.

Elhunyt vendégének hamvaival reklámozza éttermét egy férfi, aki jót akar az embereknek

Nosalty
-
  Tegnap 20:48 Életmód

Kevés olyan gyorsétterem van, amelyik nyíltan vállalja, mennyire egészségtelenek az ott kapható ételek. Ez a Las Vegas-i étteremtulajdonos inkább büszkélkedik vele. 

Tusk elismerte: nincs meg a többség a Fidesz kizárásához, de a maradásához sem

Már több mint másfél éve húzódik a Fidesz Európai Néppárt-beli tagságának felfüggesztése. Döntésről most szó sem volt, de Donald Tusk, a pártcsalád elnöke nyíltan beismerte: se a kizárás-, se a reintegrálás-pártiak nincsenek többségben, és hogy mélyebb a pártcsaládon belüli megosztottság, mint gondolnánk.