Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 410 hír

Belógatják a mézesmadzagot az oroszok

Napi.hu
-
 Ma 09:55Külföld

Oroszország úgynevezett aranyvízumot vezet be azok számára, akik jelentős befektetést visznek az országba. A papír sok előnyt és jogosultságot ígér azoknak, akik megszerzik.

Mobil robot segítségével automatizál a Schneider Electric is

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) területén piacvezető Mobile Industrial Robots (MiR) termékét, egy MiR500 mobil robotot állított munkába a Schneider Electric Industries bukownói gyárában, Lengyelországban. A MiR500 autonóm mobil robot akár 400 kg súlyú áruval is megpakolt raklapokat szállít a gyárterület és a raktár között, melynek…

2021 áprilisától robotokra bízzák a buszok töltését

A legtöbb elektromos busznak elég éjszaka töltődni, de kellemetlen, ha elfelejtik bedugni. A teljes anyag 2021 áprilisától robotokra bízzák a buszok töltését címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Telekocsival küldött kokaint a fővárosból Miskolcra egy díler, elkapták

Origo
-
 Ma 08:48Belföld

A férfi a gyanú szerint többször is személyesen adta el a kábítószert, hol Budapesten, hol Miskolcon.

Az 5 legkínosabb hazugság Orbán Viktor Sorosnak küldött válaszleveléből

Tipikus fideszes trükköket alkalmazott a felcsúti miniszterelnök. Válaszlevelében olyasmikkel vádolta meg Soros Györgyöt, amiket ő követett el! Összegyűjtöttük az öt legpofátlanabb hazugságát!

Történelmi rekordot dönthet az orosz búzaexport

Origo
-
 Ma 08:23Gazdaság

Mindenkori csúcsra futhat az orosz mezőgazdaság.

Meglepődünk? Sorozathibákra bukkantak az oroszok által felújított metrókocsikon

Orbánék egyik hatalmas üzlete volt ez Putyinnal, de láthatjuk, milyen eredménnyel zárult ez számunkra. A felújított orosz metrókocsiknál felfedeztek egy sor hibát, derül ki a Népszava birtokába jutott titkos jelentésből, amit az orosz metrókocsi-beszerzését vizsgáló szakértők készítettek. Az átfogó vizsgálatot még Karácsony Gergely főpolgármester…

Változások a Universal Robots menedzsmentjében

A Teradyne, Inc. (NASDAQ:TER) bejelentette, hogy Jürgen von Hollen a Universal Robots elnöke, úgy döntött, hogy 2020. december 31-el távozik a vállalattól, hogy új területen próbálja ki magát. Jürgen von Hollen 2016 októbere óta tölti be az elnöki pozíciót a Universal Robotnál. “Köszönöm Jürgennek az elmúlt négy év vezetői munkáját, ami…

Telekocsival is küldött kokaint Miskolcra

A 26 éves budapesti férfit őrizetbe vették. 

Több milliárd forintos kiírások Pakson – mozgolódnak az oroszok

Ismételten tendereztet az orosz fővállalkozó ASZE cégcsoport Paks II beruházásért felelős magyarországi fiókirodája – az az igényeik változásából is látszik, hogy a beruházás dübörög előre.

Több milliárd forintos kiírások Pakson – mozgolódnak az oroszok

Ismételten tendereztet az orosz fővállalkozó ASZE cégcsoport Paks II beruházásért felelős magyarországi fiókirodája – az az igényeik változásából is látszik, hogy a beruházás dübörög előre.

Kaliforniában indulhat a fizetős robottaxi-szolgáltatás

Rakéta
-
 Tegnap 21:25Infotech

Kalifornia állam mindig is élen járt az önvezető járművek teszteléséhez szükséges engedélyek megadásában, mondhatni igyekezett magához vonzani a futurisztikus technológia gyártóit és fejlesztőit. Azt azonban eddig még soha nem engedélyezték, hogy egy ilyen járművel bárki személyfuvarozásba, közkeletű nevén taxizásba kezdjen.…

Kipróbálták az új orosz szuperfegyvert

Újabb sikeres lövészetet hajtott végre az Admiral Gorskov fregatt a Cirkon hiperszonikus manőverező robotrepülőgéppel a Fehér-tenger medencéjéből.

A kormány lélegeztetőket küldött a Vajdaságba

Szijjártó Péter elmondása szerint az ott élő magyarok jelezték, hogy segítségre van szükségük.