Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Törvénybe foglalnák, hogy az iparűzési adót a tömegközlekedésre kell fordítaniuk az önkormányzatoknak

A kormány az önkormányzatok egyik legfontosabb feladatának a helyi tömegközlekedés finanszírozását tartja, és a meglévő jogszabályok is az önkormányzatok feladataként jelölik meg a tömegközlekedés biztosítását – fejtette ki Tuzson Bence.„Szeretnénk egyértelműsíteni ezt a feladatot, ezért törvénybe fogjuk foglalni, hogy az iparűzési adót…

Tuzson: Karácsonynak finanszíroznia kell a közlekedést

A kormány minden megállapodást betart, amit a fővárossal korábban kötött, de Karácsony Gergelynek tudnia kell finanszírozni a tömegközlekedést.

Hihetetlen, ami egyes egészségügyi intézményekben folyik: még az időpontkéréshez is időpont kell

Blikk
-
  Tegnap 21:45 Belföld

Jogellenes, ha az egészségügyi központok nem adnak rögtön időpontot, hanem ehelyett mondanak egy időpontot az időpontkérésre is – közölte Kovácsy Zsombor az RTL Híradónak.

Fantasy Island előzetes: A Blumhouse szerint így kell felújítani egy régi sorozatot

IGN
-
  Tegnap 21:36 Film3 hír a témában

Fantáziából rémálom Egy 70-es évekbeli tévésorozatot dolgoz fel a Felelsz vagy mersz alkotóinak legújabb filmje, a Fantasy Island, de ők természetesen horrort csináltak a fantasztikus történetből. A Blumhouse-féle rebootnak már előzetese is van.

Kell a Burger Kinges-es műhús az ízlelőbimbóidnak?

Promotions
-
  Tegnap 20:51 Recept

Innentől hazánkban is elérhető a húsmentes élvezet.

Címkeköteles izraeli termékek: bizonyos esetekben pontosítani kell a származási helyet

Népszava
-
  Tegnap 20:05 Gazdaság

Az eredetre és a készítés helyére is utalnia kell csomagoláson elhelyezett feliratnak.

Törvény lesz arról, hogy az iparűzési adót a helyi tömegközlekedésre kell fordítani

A HVG szerint Tuzson Bence mondta, hogy ami marad ebből a pénzből, az mehet másra. A fővárosi önkormányzatnak például nem maradna másra.

Élményfürdők, ahol nem kell mélyen a zsebbe nyúlni

Termálfürdő
-
  Tegnap 20:00 Utazás

Összegyűjtöttük azokat fürdőket, ahol a termál és wellness részleg mellett csúszdás élménymedencéket vagy hullámmedencét vagy exkluzív szaunavilágot, illetve télen is használható nyitott medencéket találunk, mégsem kell  többet fizetnünk a belépőért 3000 Ft-nál.

Benkő: Nem a NATO rovására kell a védelmi képességeket fokozni

Magyarország határozottan támogatja azokat az intézkedéseket, amelyek célja megerősíteni az Európai Unió cselekvőképességét a biztonság- és védelempolitika területén - jelentette ki kedden Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

Nagyobb figyelmet kellene fordítani a déli fenyegetésekre

Magyarország támogatja az Európai Unió cselekvőképességének megerősítését – jelentette ki Benkő Tibor honvédelmi miniszter Brüszelben.

Lejárt az idő: eddig kellett volna leszedni a választási plakátokat – Ez történik, ha ez nem jött össze

Lejárt a határidő: ma délutánig kellett eltávolítani az önkormányzati választáson indult pártoknak és jelölteknek a köztereken elhelyezett plakátjaikat.

Tuzson: Törvénybe foglalják, hogy az iparűzési adó bevételét a helyi tömegközlekedésre kell költeni

A Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára szerint a kormány az önkormányzatok egyik legfontosabb feladatának a helyi tömegközlekedés finanszírozását tartja, és a meglévő jogszabályok is az önkormányzatok feladataként jelölik meg a tömegközlekedés biztosítását.

Szinetár Dóra, mint jószolgálati nagykövet: „Hangszóróként kell működnöm”

Blikk
-
  Tegnap 19:10 Bulvár

Két hónapja nevezte ki jószolgálati nagykövetté az UNICEF Magyarország, és a Jászai Mari-díjas színésznő e minőségében is szerepet vállal a Várkert Bazár adventi programsorozatában, amelyet ötödjére rendeznek meg.

A helyi iparűzési adót tömegközlekedésre kellene fordítani

Az iparűzési adót elsődlegesen a helyi tömegközlekedés finanszírozására kell fordítaniuk az önkormányzatoknak, és ezt a jövőben törvénybe is foglalják - jelentette be a Miniszterelnökség fideszes államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján

Druckernek nem kell a Most-Híd közös jelöltlistája

A Most-Híd közös jelöltlistát akart állítani a Jó Választás (Dobrá Voľba) nevű párttal a 2020-as parlamenti választásokra. A Híd felajánlotta azt is, hogy ennek érdekében megváltoztatja a nevét. A Jó Választás visszautasította az ajánlatot, ugyanakkor nem zárta ki a választások előtti, és a választások utáni együttműködést sem.