Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A zord időjárás a cukorrépát sem kíméli

Franciaország nagy részén a fagyos hőmérséklet súlyos károkat okozhat az újonnan elültetett cukorrépában, mellyel tovább fokozódnak a növénytermesztési ágazat nehézségei a növénybetegségek és a termések alacsony árai mellett.

Az Elnökkel Készített Interjú Áldozatainak Sugárútja

Interjút készíteni Aleksandar Vučić elnökkel; ez a mai Szerbia egyik legnagyobb büntetésével ér fel – mindegy, hogyan irányítod a beszélgetést, mindegy, hogy mit kérdezel, keresztre

Nem maradhat az ország örökké bezárva!

Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár megismételte, amit Orbán Viktor szerdán mondott: április 19-től az óvodákban és az általános iskolák alsó tagozatában visszatér a jelenléti oktatás. A többi évfolyamon május 10-től lesz jelenléti oktatás - tette hozzá. Mindezt lehetővé tette az iskolai dolgozók oltása, valamint a lakossági oltás is jól halad. 

Áprilisban vonatjegyért sem kell fizetnie az alsó tagozatosoknak

Áprilisban díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok a MÁV-Volán-csoport járatain.

Giro dItalia: dopping miatt nem indul az olasz Vini Zabu

Párizs, 2021. április 15., csütörtök (MTI/AFP/Reuters) - Két kerékpárosának doppingolása miatt nem vesz részt a május 8-án rajtoló Giro dItalián az olasz Vini Zabu csapata.

Minden, amit az oktatásról tudni kell, de nem mert megkérdezni

Index
-
 Ma 16:05Színes

Mit tehet, aki egyelőre nem engedné közösségbe a gyermekét?

Férfivélemény: Erre gondol a nő, amikor nem mond semmit!

She
-
 Ma 16:00Életmód

"Ha ezt el kell mondani, akkor már régen rossz..." Egy párkapcsolatban legtöbbször a nők száját hagyja el ez a mondat. Mi, pasik, meg csak legyintünk rá: "Talán meg kellene tanulnom gondolatot olvasni?!"

Müpa Home: műsoron a Blahalouisiana, Ida Nielsen és a Solati

Librarius
-
 Ma 15:59Zene

Három népszerű könnyűzenei/dzsessz előadó online koncertje tekinthető meg a következő hetekben a Müpa Home kínálatában. A Solati Music április 16-án, a Sophie Brown & Blahalouisiana Moon Band 17-én, az Ida Nielsen & Band pedig 30-án látható és hallható. A Müpa az elmúlt évadok során több száz koncertet és előadást rögzített, amelyből…

Ennyi: idén sem lesz lagzi Kulcsár Edináéknál

Kulcsár Edináéknal idén is elmarad a templomi esküvő és egy hatalmas lagzit is. Három éve vágynak egy igazi lagzira Kulcsár Edináék. Habár 2018 nyarán Edina várandósan, szűk családi körben ment hozzá férjéhez, Szabó András Csutihoz, de már akkor is elmondták, hogy mindenképpen szeretnének templomi esküvőt és egy…

103 magyar olimpikon nem kérte a soron kívüli oltást: 665 sportoló kapta meg a vakcinát

Lezárult az olimpikonok oltási programjának első köre. Kiderült, hogy 103 sportoló nem kérte a soron kívüli vakcinát, 37-en még várólistán vannak.

Jó hír, hogy nem kell fagyoskodni a távfűtéses lakásokban!

A távhőszolgáltatásban a hivatalos fűtési időszak szeptember 15-től a következő év május 15-ig tart - közölte a Pétáv. A távfűtött lakóépületek 97 százalékának olyan megállapodása van a társasággal, amely leegyszerűsíti a fűtésindítási, leállítási eljárást a fűtési időszak elején és végén. A lakóközösség dönt A…

Prostitúcióra kényszerítettek magyar lányokat Svájcban és Németországban (videó)

A Fejér Megyei Főügyészség minősített emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta a két személy letartóztatásának meghosszabbítását.

Megkapta az oltást az Európai Bizottság elnöke

A Twitter-mikroblogon tudatta Ursula von der Leyen, hogy csütörtökön megkapta a koronavírussal szembeni oltóanyagot. Mint írta, örömmel tölti el, hogy miután százmillió európait beoltottak, ő is megkapta az első dózist.