Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Milliárdos csalásokat göngyölített fel a NAV

A fuvarozással és használt autók értékesítésével foglalkozó elkövetői körök kamucégek alapításával kerülték el az útdíj- és adófizetést, amiért akár húsz év börtönre számíthatnak.

A lakótelepi kisember, aki milliárdos tolvajjá nőtte ki magát

Noizz
-
 Ma 10:36Film

A Netflix január 8-án mutatta be a Lupin című francia sorozat első évadját, mely rögtön itthon is hatalmas siker lett: a premier óta kirobbanthatatlan helye van a hazai toplistán. A sorozatában egy gazdagokat megrövidítő úri tolvaj, Arsene Lupin regények egyik nagy rajongója próbálja meg bebizonyítani apja ártatlanságát, miközben kedvenc regényhőse

Milliárdos a kár az erdőkben az elfelejtett vadtábla vagy a felelőtlen autósok miatt

A Soproni Egyetem statisztikája szerint, az ütközések következtében elhunyt vadállatok fele nagyvad. Számuk mintegy hatezer volt az elmúlt vadászidényben. Emellett közel tíz ezer róka, négy és fél ezer borz és közel négyszázötven vidra esett áldozatul az ütközések során.

Megint kiosztottak a németek egy több milliárdos GDPR-bírságot

A több mint 10 millió eurós büntetést ezúttal egy laptop-kiskereskedő kapta, amiért kamerával figyelte alkalmazottainak minden mozdulatát.

Milliárdos cégek tömeges összeomlása mutatja, hogyan lophattak szét egy állami programot

G7
-
 Ma 06:56Gazdaság

Rendszerszintű visszaélések ritkán válnak annyira egyértelművé, mint a kulturális tao-támogatások esetén. Hogyan uraltak le visszás cégek egy egész szektort?

Kijelölték a közel 2000 milliárdos Jász-Nagykun-Szolnok megyei fejlesztési terv főbb irányait

Portfolio
-
 Tegnap 16:49Gazdaság

Az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna 2030-ig szóló fejlesztési koncepciójának költségvetése Jász-Nagykun-Szolnok megyére vonatkoztatva 1600 milliárd forintot, Szolnok városára további 330-340 milliárd forintot tartalmaz és illeszkedik Magyarország gazdaságfejlesztési irányaihoz, a helyi vállalkozások igényeihez - közölte az…

Taroltak a vadállatok: 16 ezer autóval ütköztek tavaly, milliárdos a kár

Méhes Dóra, az Országos Magyar Vadászkamara szóvivője az Inforádiónak elmondta, hogy a 2019-2020-as vadászati idényben Magyarországon 16 ezer vad pusztult el gázolás miatt. A Soproni Egyetem statisztikái szerint  az ütközések következtében elhunyt vadállatok fele nagyvad, a számuk mintegy 16 ezer az elmúlt vadászidényben.…

Pecsét került a milliárdos magyar startup eladására

Forbes
-
 Tegnap 14:12Gazdaság

A felvásárló a világ egyik legnagyobb technológiai vállalata, a Cisco. The post Pecsét került a milliárdos magyar startup eladására first appeared on Forbes.hu.

10 milliárdos kerettel indul program építőipari cégeknek

Február 15-én nyílik meg az Építő-5 program.

5 milliárdos EU-pénzből új tűzoltólaktanya épül Kecskeméten

Több mint 5,3 milliárd forint európai uniós támogatásból új többfunkciós létesítmény épül Kecskeméten, amelyben új tűzoltólaktanya is helyet kap - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn MTI-vel.

Igazi horror: milliárdos károkat okozott a felelőtlenség a magyar erdőkben

A 2019-2020-as vadászati idényben 16 ezer nagyvad pusztult el gázolás miatt Magyarországon. Elsősorban nagyvadak esnek áldozatul, de az apróvadak is nagy számban pusztulnak el a gázolások miatt a magyar közutakon, mondta az InfoRádiónak Méhes Dóra, az Országos Magyar Vadászkamara (Omvk) szóvivője. A szakember hozzátette,…

Így csaltak használt autókkal - milliárdos a kár

Két, többek között az útdíjfizetés kijátszására épülő, milliárdos költségvetési csalást leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A fuvarozással és használt autók értékesítésével foglalkozó elkövetők kamucégek alapításával kerülték el az útdíj- és adófizetést, amiért akár húsz év börtönre számíthatnak - adta hírül a NAV.

Milliárdos költségvetési csalást leplezett le a NAV: akár húsz évet is kaphatnak

A milliárdos költségvetési csalás részeként az adókat és az útdíjakat is elcsalták az ügyben érintettek, akik komoly büntetésre számíthatnak.

Még két hétig jelentkezhetnek a vállalatok a gazdaság zöldítését támogató 10 milliárdos pályázatra

Február elsejéig jelentkezhetnek a vállalkozások a Zöld Nemzeti Bajnokok program 10 milliárd forintos keretösszegű pályázatára, amelynek célja az egyszer használatos és egyes egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának betiltásában közvetlenül érintett mikro-, kis- és középvállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének…

Milliárdos a kár az erdőkben az elfelejtett vadtábla vagy a felelőtlen autósok miatt

16 ezer nagyvad pusztult el gázolás miatt a 2019-2020-as vadászati idényben Magyarországon.