Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fellobbant a lángja az első gyertyának városunk adventi koszorúján

Csendesen…, ünnepség és ünneplő közönség nélkül…

Fekete Mikulás miatt kapott névtelen rasszista levelet egy amerikai férfi

HVG
-
 Ma 09:54Életmód

De aztán jöttek a szomszédok, és kiálltak mellette.

A spanyoloknál durván elverte a PS5 az Xbox Series X-et az első eladási eredmények alapján

Noha globális eredmények még nincsenek, azonban Spanyolországból befutottak az első hivatalos számok a PS5 eladásáról, így megtudtuk, hogy a kérdéses régióban a Sony újgenerációs konzolja nagyon csúnyán elverte az Xbox Series X-et. A hírek szerint ugyanis már #kover#az első héten 43 ezer PS5 talált gazdára a spanyoloknál, a...

Az első kerület ellenzéki vezetése elfogadhatatlannak tartja Demeter Szilárd személyét, szerződést bontanak

Az I. kerületi önkormányzat eddig évi egymillió forinttal támogatta a PIM által működtetett Mesemúzeumot. A Budavári önkormányzat hétfőn közölte, hogy elfogadhatatlannak tartja, hogy olyan ember vezette

Magyar Gazdaságért díjban részesült dr. Polay József a NAKKIK elnöke

A pénzügyminiszter által adható legjelentősebb szakmai tárcakitüntetésben, Magyar Gazdaságért díjban részesült dr. Polay József a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Jön A zátony 2. része!

Jön A zátony 2. része! Folytatást kap az elmúlt évek egyik legjobb cápás horrorfilmje! A 2010-ben bemutatott A zátonyban valódi cápákat használtak a hatás növelésére, emiatt elég nagy rajongótábora van a filmnek. Andrew Traucki rendező 2010-ben mutatta be A zátony (The Reef) című cápás horrort (nem összekeverni a Blake Lively…

Túl vagyunk a ValóVilág 10 első párbaján

iFaktor
-
 Ma 09:03Bulvár

A ValóVilág tizedik évadának első párbajára szombat este került sor. A két vetélytárs VV Bálint és VV Digo voltak, akiknek a nagy pillanat előtti hete keményen sikerült.

Vírusnyertes webáruházak: rekordforgalom az idei első háromnegyed évben

Minden olyan járványügyi intézkedés, ami más szektorokban kedvezőtlenül hatott, az online kiskereskedelem malmára hajtotta a vizet.

Elhunyt a 2002-es foci vb első gólját szerző szenegáli Diop

"A FIFA szomorúan értesült arról, hogy elhunyt a szenegáli legenda, Papa Bouba Diop. Aki egyszer hős lesz egy világbajnokságon, az mindörökre hős marad" - áll a nemzetközi szövetség vasárnapi bejelentésében. Diop - aki régóta komoly betegséggel küzdött - pályafutása során a többi között megfordult angol klubcsapatokban, hazája…

Döbbenetes adatok! Már ennyi idősen elszívják az első cigijüket a magyar tinik!

Metropol
-
 Ma 08:45Bulvár

A magyar kamaszok élvonalban járnak az alkohol, cigaretta és drogok kipróbálásában.

Bill Gates megjósolta, mikor jöhet a következő világjárvány

Bill Gates most újra megkongatta a vészharangot és miközben a világ versenyt futva az idővel küzd a láthatatlan ellenség ellen, a világ harmadik leggazdagabb embere arra figyelmeztet, néhány éven belül újabb pandémiára lehet számítani.

Alakul a VV10 első villapárkapcsolata

Noizz
-
 Ma 08:36Bulvár

Merci és Moh között alakulni látszik egy szoros kötelék és úgy fest, hogy egyre többet jelentenek egymásnak.

Megnőtt a szorongó fiatalok száma a járvány első hulláma alatt

Csaknem megkétszereződött a szorongó fiatal felnőttek száma az új típusú koronavírus okozta világjárvány tavaszi hulláma idején.