Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány és a Jász-Plasztik Kft.

A cég közel három évtizedes sikertörténete bizonyítja, hogy egy magyar családi vállalkozás kitartó munkával nemzetközi sikereket – mondta Szijjártó Péter.

Kormányinfó: Így indult a jelenléti oktatás

Az óvodákat és az általános iskolák alsó tagozatait április 19-én, hétfőn kinyitották, így az alsósok számára újraindult a jelenléti oktatás.

Magyar termékek vásárlására buzdít a kormány

Alon
-
 Ma 12:02Megyei

Erősíteni szeretnék a tudatos fogyasztói döntést, hogy a magyar vásárlók sokkal inkább a magyar termékeket részesítsék előnyben.

Elsőként a rokonlátogatást fogja engedélyezni a kormány a határok nyitásakor

SzMo
-
 Ma 11:55Belföld

A kormány álláspontja szerint aki beoltott, az egyben védett is, ezért számukra lehetséges lesz az utazás belföldön és külföldön is.

Bár egy-két nap csúszásban vagyunk az oltási tervhez képest, a kormány szerint a tervezett cél hamarabb összejön

Telex
-
 Ma 11:53Egészség

Az eredetileg május elejére tervezett 4 millió beoltottat már jövő hét elejére ígérik.

Karácsony Gergely: mi folyik itt kormányzás címén?

Ez pont az a világ, az a vircsaft, amitől ez az ország meg akart szabadulni 30 évvel ezelőtt - írta Budapest demokrata főpolgármestere a közösségi oldalán.

A járvány elleni védekezés alapja a Zala Megyei Kormányhivatal szervezőmunkája

Zaol
-
 Ma 11:30Megyei

A magyar lakosság átoltottsága mára duplája a legtöbb uniós országénak, ami komoly lépés a járványból kivezető úton. Az unióban is kiemelkedő hazai oltási eredmények azt bizonyítják: Magyarország, a magyar egészségügy, a közigazgatás és a rendvédelem példaértékű teljesítményre, összehangolt munkára képes. Az elmúlt héten hazánk oltott a…

Kormányinfó: szombaton nyithatnak a teraszok, 23 órától kezdődik a kijárási korlátozás

Orbán Viktor a következő napokban jelenti be az újabb kormányzati döntéseket, amelyek a 4 millió oltás elérése után nyitják tovább az országot.

Félmilliárdot ad a kormány, hogy még több instant tésztaleves készülhessen Kecskeméten

Egy új beruházással ötödével több Nissin instant tésztaleves készülhet a kecskeméti gyárban, és háromszor annyit tudnak tárolni belőle.

Kormányinfó: kitolják a kijárási tilalmat, nyitnak a teraszok

A kormány korábban már döntött arról, hogy az újranyitás lépcsőzetesen fog megtörténni – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Itt a kormány bejelentése: szombaton kinyithatnak a teraszok, módosul a kijárási tilalom ideje

Gulyás Gergely csütörtöki kormányinfóján szokás szerint ismertette az előző napi, szerdai kormányülésen született döntéseket. Szombaton nyitnak a teraszok, később kezdődik a kijárási tilalom - jelentette be az április 22-én tartott Kormányinfón Gulyás Gergely.

Részleges nyitás lesz – mondták a mai kormányinfón

Néhány napon belül elérhetjük a 3 és félmillió beoltottat, mely után részleges nyitást tervez a kormány. Sok részletszabály, például a védettségi igazolványok kérdése, vagy éppen az, miért tervezik a veszélyhelyzet őszig tartó meghosszabbítását még nem tisztázott. A szerdai kormányülésen született döntésekről Gulyás Gergely…

Kormányinfó: jövő héten elérhetjük a 4 millió beoltottat

Várhatóan pénteken meglesz a három és félmillió beoltott, szombaton nyithatnak a teraszok.