Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 80 hír

Még több pénzt öntenek az év bukásába

Portfolio
-
  Ma 09:07 Gazdaság

Előrehaladott tárgyalásokat folytat a Softbank a WeWorkkel a cég megmentése érdekében – állítják az ügyhöz közel álló források. A japán konglomerátum további milliárdokat önthet a problémákkal küszködő WeWorkbe, amiért cserébe megszerezheti a többségi részesedést, a csodabogár alapító pedig már csak tanácsadóként vehet részt majd a…

Beütött a kereskedelmi háború a legnagyobb svájci banknak

Portfolio
-
  Ma 08:10 Gazdaság

Az elemzők által várt értéket meghaladó harmadik negyedéves eredményt közölt a UBS. A svájci nagybank nyeresége 1,25 milliárd dollárról 1,05 milliárd dollárra csökkent ugyanakkor a gyenge befektetési banki tevékenység miatt.

Donald Trump elnök és pártja rekordösszegű pénzt gyűjtött az újraválasztási kampányra

ATV
-
  Tegnap 19:30 Külföld

A demokratákat aggasztja, hogy Donald Trump és pártja már rengeteg pénzt gyűjtött az amerikai elnök újraválasztási kampányára - írta a Politico című lap hétfőn.

A demokratákat aggasztja, hogy Donald Trump elnök és pártja rekordösszegű pénzt gyűjtött az újraválasztási kampány…

A Trump-kampány az idén eddig mintegy 23 millió dollárt költött televíziós és internetes hirdetésekre.

Nem is sejted, mennyi pénzt lehet keresni otthoni munkákkal

Bien
-
  Tegnap 18:02 Életmód

Eleged van a reggeli csúcsforgalomban araszolásból, a zsúfolt irodából és a végeláthatatlan mókuskerékből? Ha igazán környezetváltozásra...

Rengeteg pénzt talált a fémdetektorával egy Baranya megyei férfi

Blikk
-
  Tegnap 18:00 Külföld

Ritkaság számba menő leletet talált egy amatőr Baranya megye déli részén. A fémkeresővel kutató kincsvadász több mint kétezer darab pénzérmére bukkant.

A demokratákat aggasztja, hogy Trump rekordösszegű pénzt gyűjtött az újraválasztási kampányra

Dehir
-
  Tegnap 17:26 KülföldKampányUSA

Washington - Trump és a párt vezető szerve, a Republikánus Országos Bizottság (RNC) az év első kilenc hónapjában 300 millió dollár adományt gyűjtött az újraválasztási kampányban.

Lezártak egy kávézót a Szondi utcában, mert 2970 Ft többlet volt a pénztárban

Ittlakunk
-
  Tegnap 17:21 Budapest 06. ker

A Szondi utcában járva fotóztuk a fenti tájékoztatót. Ebből kiderül, hogy a NAV bezáratta 12 napra (pénzbüntetés mellett), mert - sokadik ellenőrzésre - 2970 forint többletet találtak a pénztárban. Oké, nem ismerjük a vonatkozó jogszabályokat, de minket meglepett a dolog. Mindenesetre 30-áig ne keressétek a 3 Pajamas-t.

Megfújta a talált pénztárcát egy nő, a melltartójában rejtette el

Parameter
-
  Tegnap 14:37 Határtalan

Az eset Sekule községben (Senicai járás) történt a napokban. Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő arról tájékoztatta portálunkat, hogy miután a férfi a játékteremben felejtette a pénztárcáját, a helyére érkező nő megtartotta azt. Az esetet kamera rögzítette. A videón látszik, amint a nő megfogja a pénztárcát, beszúrja azt a trikója alá, majd távo

Sok pénzt hoztak a világmárkák

Jóval az infláció feletti, sőt az államkötvényeknél és a prémium állampapírnál is magasabb hozamot biztosított vásárlóinak a CIB Világmárkák Származtatott Alap. A teljes futamidő alatti 35,6 százalékos nominális hozam, ami egy évre vetítve 7,92 százalék, jól mutatja, hogy biztonságos, tőke- és árfolyamvédett konstrukciókba is érdemes lehet…

Miskolcon lopott bankkártyáról hívtak le pénzt

Borsodihír
-
  Tegnap 13:17 Baleset-bűnügy

Segítségre van szükség az azonosításhoz.

Kiderült, mit terveznek a családtámogatásokkal: több pénzt kaphatnak a magyar családok

A családtámogatási rendszer bővülése és újabb gazdaságvédelmi program várható az Országgyűlés őszi ülésszakában - jelentette ki a Fidesz alelnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Vastagabbak maradhatnak a pénztárcák egy uniós rendelet miatt

VG
-
  Tegnap 09:59 Pénzügy

Nagyot zuhannak a banki díjak, olcsóbban lehet eurót utalni az ügyfeleknek.