Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Keresztes Lórántot indítja Hoppál Péter ellen az LMP

PécsiStop
-
  Ma 16:25 Megyei

Sajtótájékoztatón jelentette be Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke és Keresztes László Lóránt parlamenti frakcióvezető, hogy Keresztes fog indulni a Baranya 2-es választókerületben 2022-ben országgyűlési képviselőként. 

Magyarországon is indul a Facebook társkeresője

Rakéta
-
  Ma 16:00 Tudomány

A világ legnagyobb közösségi platformja az életünk újabb területét nézte ki magának. Valentin-napkor még csak arról tudtunk beszámolni a Rakétán, hogy az ír adatvédelmi hatóság elkaszálta a Facebook Dating európai indulását, mostanra azonban úgy tűnik, elhárították az akadályokat. Legalábbis reméljük.

Büntetőjogi kategóriát súrol a kormány járványügyi kezelése – véli Kökény Mihály

Hírklikk
-
  Ma 15:55 Belföld

Orbán Viktor egy hónapja kijelentette, hogy mindenki nyugodjon le, aki elkapja a fertőzést, meg fogják gyógyítani – majd gyorsan beoltatta magát. Az MSZP szakpolitikusa szerint indokolatlan a kincstári optimizmus.

A belaruszi demokratikus ellenzéket tüntették ki idén a gondolat szabadságáért járó díjjal

„Tartsatok ki, és ne adjátok fel a harcot” – üzente a képviselőknek az Európai Parlament elnöke.

Fáraók, indiánok, kincsek: hat híres átok a történelemből

Múlt-kor
-
  Ma 15:42 Kultúra

A történelem során számos eseményre adott már magyarázatot a különféle átkokba vetett hit. A sportcsapatok szurkolóinak megnyugvást adhat egy vesztes mérkőzés után, de a rejtélyes halálesetekre is válasszal szolgálhat, az egykori gyarmatosító országokban pedig rendre átkok formájában képeződött le az idegen vidékekről elhurcolt kincsek miatt…

Singh Viki menekült az indiai férjjelöltje elől

NLC
-
  Ma 15:27 Bulvár

A Vacsorakirály egyik e heti szereplője Singh Viki, aki a vendégeinek érdekes történetet mesélt el, amikor a párkapcsolatok kerültek szóba.

Saját gyártású magyar műsort indít az Euronews

A Business Class csütörtökönként érkezik a legfontosabb kereskedelmi témákkal.

Mi fog történni a Waberer'snél az Indotek beszállásával?

Portfolio
-
  Ma 15:19 Gazdaság

Az Indotek 24 százalékos részesedést szerez a Waberer'sben, a tranzakció része az is, hogy az eladó Mid Europa Partners (MEP) vételi opciót biztosít az Indotek számára a fennmaradó 47,99 százalékos tulajdonrészére. Ezzel, és a fuvarozó cég jövőjével kapcsolatban írt elemzést a Concorde.

Szerény elvárásokkal indulnak a judósok

Boon
-
  Ma 15:00 Sport

Szigorú járványügyi előírások mellett a hét végén rendezik a budapesti cselgáncs Grand Slamet.

Alapkőletétel Sopronban – indul a Múzeumnegyed-projekt

Magyar Nemzet
-
  Ma 14:58 Belföld

A Nemzeti Kastély- és Várprogram keretében összesen 60 milliárdból nyerik vissza régi szépségüket a magyarországi várak és kastélyok.

Nagy Elek nem indul Parragh László posztjáért

24.hu
-
  Ma 14:50 Gazdaság

A koronavírus-járvány miatt lépett vissza a jelöléstől.

Vasárnap hajnalban már a téli időszámítás szerint indulnak a vonatok

Október 25-én kezdődik a téli időszámítás, vasárnap három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint, a menetrendet azonban emiatt nem kellett módosítani.

Mozgást ösztönző játékot indítottak Bécsben

BDPST24
-
  Ma 14:15 Életmód

Több mozgást csempészni a mindennapokba és motiválni a klímavédelemre – ez a célja a “Street-Points” nevű bécsi játéknak, ahol jutalomban részesül az, aki gyalog, vagy akár biciklivel és rollerrel közlekedik. A programra már több mint hétezer iskolás jelentkezett. A koronavírus a gyerekek szabadságát is erősen korlátozza, így kevesebb…

Az Index volt munkatársa is ír a népszabis Fedél Nélkülben

Megjelent az ötödik olyan Fedél Nélkül újság, amelyben a Népszabadság egykori újságíróinak 12 oldalas melléklete található.