Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

György István: "versenyt futunk az idővel, tovább gyorsítunk az oltáson"

György István szavai szerint Magyarország már a harmadik helyen áll az európai uniós oltási ranglistán azzal, hogy az első oltást több mint 721 ezren, a másodikat 252 847-en kapták meg.     Emellett ugyanakkor a járvány "harmadik hullámának meredeken felszálló ágában vagyunk", rohamosan nő az aktív fertőzöttek és a kórházban ápolt…

Nemek közti egyenlőség a munkahelyen: még van hová fejlődni

Napi.hu
-
 Ma 15:08Infotech

A technológiai területen dolgozó nők több mint fele úgy látja, hogy az elmúlt két évben javult a helyzet a nemek közötti egyenlőség terén a munkahelyükön, bár még mindig kevés nő dolgozik az ágazatban, de a távmunka javított az elfogadottságon.

Nőtt az álláskeresők száma a németeknél

Németországban először nőtt a munkanélküliek száma februárban június óta.

Nem egyszerű rögtön észrevenni, hogy gond van: itt van öt kérdés a hisztamin intoleranciáról

Blikk
-
 Ma 15:06Bulvár

A szerteágazó tünetek miatt hosszú idő eltelhet a diagnózisig.

Súlyos bírságot kaphatsz ezért a magyar erdőkben: csak így szedheted idén a medvehagymát

A szakemberek előrejelzése szerint az enyhe tél miatt az átlagosnál hetekkel korábban, akár már március elején elkezdődhet a medvehagyma idei szezonja. Ennek alapján most azt néztük meg, hol érdemes medvehagymát gyűjteni, illetve összeszedtük a szedésre vonatkozó legfontosabb szabályokat is. Lássuk, merre érdemes indulni, ha…

Lukasenka nem adja át a hatalmat

168.hu
-
 Ma 15:02Külföld

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök kedden közölte, hogy nem lesz semmiféle hatalomátadás Fehéroroszországban, és ez a kérdés szóba sem került Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tartott csúcstalálkozóján Szocsiban.

Semmit nem tanult az őszödi beszédből a baloldal vezére

888.hu
-
 Ma 15:00Vélemény

Gyurcsány Ferenc hétfői Facebook-bejegyzése azt bizonyítja, hogy semmit nem tanult az őszödi beszédből, és számára semmi sem drága, még az emberélet sem – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden a Facebookon közzétett, a DK elnökének címzett videóüzenetben.

Ez az 5 jel azt jelzi, hogy a kapcsolatért már nem érdemes harcolni

Mirage
-
 Ma 15:00Életmód

Harcolj érte, szokás mondani. Ne add fel az első nehézségnél!, tanácsolják, és ebben sok igazság van. De néha mégis az a legjobb, ha elköszönünk...

Értéktőzsde: Elindult a jegyzés

A Budapesti Értéktőzsde árupiaci szekciójában február 22. óta újra jegyzik a takarmánykukoricát (Iscc Nuts II fenntartható takarmánykukorica). A pénzügyi befektetők 74 000 forint/tonna áron kereskedhettek a terménnyel (2021. májusi lejárat) és február 25-ig két szerződést kötöttek.

Zalatnay Cini aggódik Koós János özvegyéért: Nem tud és nem is akar tovább lépni!

Ma két éve, hogy az égi színpadra költözött Koós János. A 81 éves korában elhunyt táncdalénekes imádott feleségét, két gyermekét és unokáját hagyta mögött, akik Zalatnay Sarolta szerint ma sem ocsúdtak fel a mérhetetlen veszteségből.

Egyre több premier marad el, nem kockáztatnak a színházak

Fidelio
-
 Ma 15:00Színpad

A járványhelyzet folyamatos kihívás elé állítja a kulturális intézményeket és produkciós irodákat, nem elég, hogy csak az online térben közvetíthetik előadásaikat, a próbák és a streamelt bemutatók is el-elmaradoznak az egészségügyi kockázat miatt.

Napelemes tetőt kapott a Hyundai villanyautója

A Hyundai a napokban mutatta be új elektromos crossoverét, az Ioniq 5-öt, amely nemcsak szupergyorsan tölthető, de akár más villanyautókat is feltölthetünk vele. A járgányhoz extraként kérhető napelemes tető is, amellyel ideális körülmények között évente akár kétezer kilométert is nyerhetünk.

Kinevezték a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház új orvosigazgatóját

Szon
-
 Ma 14:56Belföld

Az új orvosigazgató a járványhelyzet kezdete óta a megye Covid-intenzív ellátásának szakmai vezetőjeként dolgozik.

Nem akarta, hogy az öccse haragudjon rá, így az autója után kötötte

A vádlott 25-30 km/óra sebességgel haladt a gépkocsival, öccse pedig a szánkón ült, amely többször átcsúszott a szemközti oldalra.

Hadházy: ha tudja valaki, hogy kiért ment, vagy kit vitt Grazba a honvédségi luxusrepülő, annak fizetek egy sört!

Ha valaki tudja, hogy kit vitt, vagy kiért ment a honvédségi luxus repülő Grazba február 11-én, annak fizetek egy sört,