Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 126 hír

„Már tudtam, hogy nem kaja, hanem valami vírus” – Koronavírusra gyanakodott Kovács András Péter, tesztet is csinált…

Blikk
-
  Ma 20:20 Bulvár

A dumaszínházas Kovács András Péter hosszan tartó gyomorproblémák miatt koronavírusra gyanakodott, így csináltatott is egy tesztet. A közösségi oldalán meg is osztotta a történetét és a koronavírus-teszt eredményét is.

Kovács András Péter COVID-19 tesztet csináltatott: ez lett az eredménye

Kovács András Péter COVID-19 tesztet csináltatott: ez lett az eredménye - Fotó

Helyreigazításra kényszerült a hirado.hu Pikó András józsefvárosi polgármester ügyében

Media1
-
  Ma 19:57 Média

Pénteken késő este hozta le az állami médiavállalat internetes híroldala azt a helyreigazítást, amelyre azért kényszerült, mert Józsefváros polgármestere jogi lépéseket tett a róla közölt valótlanságok miatt.

Az ország egyik legnépszerűbb papja, Hodász András nem nyilatkozhat arról, miért nem frissíti ezentúl közösségi oldala…

Hodász atya pénteken egy szűkszavú posztban tudatta, leállítja a Papifrankó YouTube csatornát és az Instagram-oldalt is. A bejelentés előtt Erdő Péter bíborosnál járt. Az RTL híradó úgy tudja, a videói miatt rendelték be a prímási palotába.

Hajós András fia magyar bajnok lett

Hajós András egy Facebook posztban jelentette be, hogy fia és társa első lett a magyar strandröplabda bajnokság U22-es korosztályában.

Kovács András Péter: Nagyon hosszú volt az a negyed óra, mire megjelent a csík a teszten

Bár próbáltam győzködni magam, hogy egy kis vírusos hasmenés és láz nélküli levertség még nem Covid, ahogy két köhintés sem az, nem sikerült meggyőznöm magam.

“Akárcsak a színpadon, az életben is egymásra vagyunk utalva” – Interjú Harangi Máriával

Deszkavízió
-
  Ma 17:59 Színpad

Augusztus 16-án rendezik meg a Városmajori Szabadtéri Színpadon az Összefogás Gálát, amely az idei év egyik legfontosabb és legkülönlegesebb eseménye lesz. Vasárnap délután és este több, mint 100 művész lép színpadra, bizonyítva, hogy a közösség ereje mindennél fontosabb. Ennek kapcsán Harangi Máriát, az est rendezőjét kérdeztük. A…

Ma van Szűz Mária halála és mennybevétele

Ma ünnepli a katolikus egyház a legfontosabb Mária-ünnepet, Nagyboldogasszony napját, vagyis Szűz Mária halálát és mennybevételét. Az ünnep alkalmából Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek délelőtt fél 11-kor az esztergomi bazilikában mutat be szentmisét. A szentmisén adják át az egyházmegye Szent Adalbert-kitüntetéseit.…

Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc megígérte Fekete-Győr Andrásnak, hogy többé nem akar kormányzati pozíciót

Fekete-Győr meg ezt lelkesen elhitte, szóval innentől lehet összefogni. De szép...

Petschnig Mária Zita: nem állunk jól!

Az április 30-val lezárt konvergencia-programban, amelyet a kormány az Európai Bizottságnak benyújtott (ez évi rendes kötelezettségünk), a pénzügyminisztérium az idei évre három százalékos visszaeséssel számolt, azzal a feltételezéssel, hogy „a március 23. és április 30. közötti mélypontot – a kormány intézkedéseinek köszönhetően – ismét…

Vásárhelyi Mária: Soros 90

Mandiner
-
  Ma 15:14 Vélemény

Az ellen a hazájából elmenekült filantróp ellen folyik ez a borzalmas kampány, aki élete egyik legfontosabb küldetésének tekintette, hogy hozzájáruljon Magyarország felemelkedéséhez.

Szent a béke Majka és Lovasi András között? Erről számolt be a Kiscsillag énekese

Blikk
-
  Ma 14:27 Bulvár

Lovasi András és Majka megbeszélték sérelmeiket.

Menczer Tamás szerint Fekete-Győr András "lelkesen elhitte", hogy Gyurcsány Ferenc nem akar kormányzati pozíciót

"Azt olvasom, Gyurcsány Ferenc megígérte a momentumos Fekete-Győr Andrásnak, hogy többé nem akar kormányzati pozíciót." - írja Facebook-oldalán Menczer Tamás.

Férfiruhában harcolt, majd tiszttársához ment feleségül Lebstück Mária

190 éve, 1830. augusztus 15-én született Zágrábban Lebstück Mária, aki – Lebstück Károly álnéven – az 1848-as bécsi forradalomban, majd a magyar szabadságharcban fegyverrel vett részt, több alkalommal kitüntetve magát a harcban bátorságával és tettrekészségével. Egyszerű katonából idővel huszártisztté avanzsált, egészen főhadnagyi…

Csodás hírrel jelentkezett Hajós András: Az egész család ünnepel

Blikk
-
  Ma 13:41 Bulvár

Van oka büszkeségre az egész családnak.