Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál

Filmezzünk!
-
 Ma 11:38Film

20 borzalmas film, ami hatalmasat kaszált a pénztáraknál Alábbi összeállításunkban olyan filmeket igyekszünk bemutatni, ami annak ellenére, hogy kritikailag leszerepelt, a mozipénztáraknál óriásit kaszált. Nem szeretnénk ítélkezni a filmek felett, mivel lehet, hogy akad a produkciók között olyan, ami a kedves Olvasónak tetszett, így a Rotten…

Egy évvel meghosszabbodott három vidékfejlesztési pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszaka

Magro
-
 Ma 11:37Gazdaság

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium – a várható átmeneti időszak áthidalása érdekében – egy évvel meghosszabbította három pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Raktárból és tanyáról is lopott egy orosházi férfi

Egy raktárba és egy lakatlan tanyaépületbe tört be a gyanú szerint egy férfi 2019-ben Orosházán. A rendőrség az ügy vizsgálatát a minap befejezte.

Egy csapat, amely a zenéjével képes volt közösséget teremteni

Teol
-
 Ma 11:30Kultúra

Az egyetemista garaysta diákként írta meg a Szinkron együttes történetét.

Abrus Attila egy pár zoknin vitatkozott össze édesapjával

A Viszkis rabló gyermekkora nem felelt meg a gyermekközpontú, érzelemgazdag családi fészeknek, helyette a spártai szigor, a katartikus fordulatokban bővelkedő, az anyai szeretet megtagadása, az apai lét üressége jellemezte gyermekkorát. Apró nézeteltérés határozta meg felnőtt életét, édesapjával egy pár zoknin vitatkoztak össze, aminek…

Nem Trump lelépése az egyetlen dolog, aminek ma lehet örülni a piacon

Trump ujjait egyesével kell lefejteni a kormányrúdról, de lassan csak beletörődik abba, hogy át kell adnia a hatalmat - a befektetők örülnek a bizonytalanság elmúlásának, és a tömeges oltások közeledtével a gyors gazdasági fellendülésben bíznak, amit az USA-ban egy régi ismerős arc pénzügyminiszteri kinevezése is segíthet. Budapesten a…

Halálra verte, majd szemeteszsákban egy gödörbe dobta idős áldozatát a vámosmikolai pár

ma.hu
-
 Ma 11:22Belföld

A páros úgy bukott le, hogy a nő még aznap beszélt egy ismerősének a tettéről, aki értesítette a rendőröket.

Szemetet rakott le egy zöldterületre, büntetőeljárás indult ellene

Szemetet rakott le egy zöldterületre, büntetőeljárás indult ellene Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:21 Háztartási hulladékot vitt egy Pusztaföldvár külterületén lévő út melletti füves területre egy orosházi férfi. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Így érdemes nekifogni egy panellakás korszerűsítésének

Origo
-
 Ma 11:20Gazdaság

Januártól a kormány jelentős támogatást nyújt a lakások felújításához. Mutatjuk, mire érdemes figyelni.

Munkatársa mindkét kezét megvágta láncfűrésszel egy férfi

A rendőrök eljárást indítottak egy 47 éves szágyi férfi ellen.

Két bűncselekmény, egy gyanúsított

Két bűncselekmény, egy gyanúsított Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:15 Egy raktárba és egy lakatlan tanyaépületbe tört be a gyanú szerint egy férfi Orosházán. A rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

„Mintha aranyporral szórták volna be” – Szeged ősszel is az egyik legszebb magyar város

SzMo
-
 Ma 11:14Utazás

A város ősszel úgy néz ki, mintha egy tündér aranyporral hintette volna be.

„Szeretnék bejelenteni egy lopást! Lopták a fát, meg betörtek, de igyekezzenek, mert most rajtakaptam őket!”

„Szeretnék bejelenteni egy lopást! Lopták a fát, meg betörtek, de igyekezzenek, mert most rajtakaptam őket!” Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:14 Hatóság félrevezetése miatt indult eljárás a fonyódi bejelentő ellen.

Spielberg cápája lesz az Oscar-múzeum egyik sztárja

A cápa című Spielberg-film főhőse, Bruce, a cápa lesz az amerikai filmakadémia áprilisban megnyíló új múzeumának egyik sztárja.

Tűz ütött ki egy lakásban, odabent egy azonosíthatatlan holttestet találtak

A tűzoltókat és a rendőröket 18 óra körül riasztották a Pöstyénhez közeli Ostrov községbe, ahol tűz keletkezett egy lakásban. A lángok megfékezését követően a lakásban egy ismeretlen férfi holttestére bukkantak. A rendőrség több lehetséges forgatókönyvvel is dolgozik azzal kapcsolatban, hogy hogyan keletkezett a tűz: a holttest közelében, az ágy…