Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 215 hír

Elvenné a volt kommunista nagykutyák kiemelt nyugdíját az állam – csökkenhet az 1989-es csehszlovák miniszterelnök,…

Megvonná a szocialista rendszerben – az 1948 és 1989 között – magas posztot betöltő politikusok, a szlovák és a csehszlovák kormányok, az akkori szlovák és csehszlovák szocialista „parlamentek” tagjainak nyugdíját, pontosabban a nyugdíjnak azt a részét, amit a kommunista rendszerben betöltött funkció alapján kapnak. Ugyanilyen…

Szabadon engedték a Fidesz mocskairól kiteregető Bige Lászlót

Bige László április 28-ától semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll – közölte a Nitrogénművek Zrt. Az ország egyik leggazdagabb vállalkozóját, aki nem volt hajlandó beállni

Ennyi! Megszüntették Bige László -“a magyar nábob”- háziőrizetét

December közepén vették őrizetbe, majd házi őrizetbe került az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó, a hűtlen kezeléssel és vesztegetéssel gyanúsított Bige László, akinek házi őrizete a közelmúltban véget ért – tájékoztatta Bige egyik jelentős cége, a Nitrogénművek Zrt. a közvéleményt, írta meg a Telex.

Hoppá: kiengedték a milliárdos Bige Lászlót a házi őrizetből

Bige László április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék döntése alapján semmilyen kényszer-intézkedés hatálya alatt nem áll. A vállalkozó ellen indított ügyészségi intézkedést a Nyíregyházi Járásbíróság először 2021. március 24-én szüntette meg, ám az elsőfokú határozat ellen a vádhatóság fellebbezéssel élt, majd néhány nap múlva indítványt tett…

Megszüntették a milliárdos Bige László házi őrizetét

Az üzletember ellen hűtlen kezelés és vesztegetés, valamint felbujtóként elkövetett hamis magánokirat felhasználása miatt indult eljárás.

Remekeltek az ifjú pécsi szinkronúszók

Bama
-
 Ma 16:31Sport

Nagyszerű eredményeket ért el a pécsi Hullám Kupán a Psn Zrt. szinkronúszó szakosztálya.

Megszüntették Bige László milliárdos házi őrizetét

Több ügyészségi kísérlet után, amellyel meg akarták hosszabbítani Bige László milliárdos házi őrizetét a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntésével megszüntette a kényszer-intézkedést.

Nitrogénművek: megszüntették Bige László házi őrizetét

Bige László a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll – közölte a cég.

Bige László szabadulhat a házi őrizetből

Az Ügyészség többször is fellebbezett az ítélet ellen, azonban azt a Nyíregyházi Járásbíróság és Törvényszék is elutasította.

Már nincs házi őrizetben Bige László

A milliárdos vállalkozót semmilyen kényszerintézkedés nem korlátozza.

Szabadul a házi őrizetből Bige László

Bige László 2021. április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll – írja a 24.hu a Nitrogénművek közleménye alapján. A Nyíregyházi Járásbíróság 2021. március 24-én szüntette meg a milliárdos házi őrizetét, de az ügyészség kétszer is fellebbezést nyújtott be az elsőfokú…

Most érkezett a hír: kiengedték Bige Lászlót a házi őrizetből

Véget ért Bige László házi őrizete, a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján 2021. április 28. napjától a műtrágyakirály semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll. Az Ügyészség többször is fellebbezett az I. fokú határozat ellen, a törvényszék azonban mindegyik esetben elutasította azokat.

Megszüntették Bige László házi őrizetét

A Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa, Bige László 2021. április 28. napjától a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll – derül ki a cég MTI-nek eljuttatott közleményéből.

Juszt László: Lala! Ezért a sajátjaid nem dicsérnek meg téged…

Ezt az összehasonlítást a kormány és csicskái készítették.

Megszüntették a házi őrizetét Bige Lászlónak

Bige László 2021. április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll, olvasható a Nitrogénművek közleményében.