Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ismert cseh biokémikus szerint az államnak joga van elrendelni a koronavírus elleni oltást

A koronavírus elleni oltóanyag ugyan még nem áll rendelkezésre, de már most komoly ellenzői akadnak a védőoltásnak. A legutóbbi felmérés szerint például az amerikaiak kétötöde ellenzi, holott a járvány komolyan sújtotta az USA lakosságát. A tudósok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a védőoltás elutasítása veszélybe sodorná a kollektív…

100 millió Ft-tal támogatja az Audi Hungaria a koronavírus elleni küzdelmet

Az Audi Hungaria hat regionális intézménynek nyújt támogatást a koronavírus elleni küzdelemhez.

Trump a “radikális baloldalt” is okolja az erőszak elharapódzásáért

A “radikális baloldalt” is okolta az országossá váló tüntetésekért és az erőszak elharapódzásáért Donald Trump amerikai elnök, amikor a SpaceX űrhajó ismételt felbocsátási kísérletére Floridába indulva újságíróknak nyilatkozott Washingtonban szombaton. Az elnök közölte, hogy Washington kész segítséget küldeni Minneapolisba, ahol kedd óta…

Hivatalosan is megnyílt a versenyszezon

Bár a vitorlázók már egy ideje vízen vannak, edzéseket tartanak, az évadot a koronavírus miatt az eredetileg tervezett május 13. helyett május 30-án nyitotta meg Kollár Lajos, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke.

Oroszország hamarosan embereken is teszteli a koronavírus elleni vakcináját

Index
-
  Tegnap 22:36 Tudomány

Az egészségügyi miniszter elmondása szerint már az önkéntesek is megvannak.

Trump szerint a radikális baloldal tehet az erőszakról

A "radikális baloldalt" is okolta az országossá váló tüntetésekért és az erőszak elharapódzásáért Donald Trump amerikai elnök, amikor a SpaceX űrhajó ismételt felbocsátási kísérletére Floridába indulva újságíróknak nyilatkozott Washingtonban szombaton.

Egymilliárdos felvásárlás – személyes találkozó nélkül

StartUP!
-
  Tegnap 21:31 Cégvilág

A Cisco egymilliárd dollárért felvásárolta a ThousandEyes nevű startupot, még hozzá teljes egészében online kapcsolattartás és szerződéskötés keretében. Ez az első ilyen nagyságrendű akvizíció, amely személyes találkozó nélkül zajlott le. 

Trump: A radikális baloldal felelős az erőszakos tüntetéshullámért

Az elnök közölte, hogy Washington kész segítséget küldeni Minneapolisba, ahol kedd óta nem szűnnek az erőszakossá fajult demonstrációk

Trump a radikális baloldalt is okolja az erőszak elharapódzásáért Minneapolisban

A tüntetések azt követően robbantak ki, hogy egy rendőrségi intézkedés után meghalt egy afroamerikai férfi, George Floyd.

Trump a "radikális baloldalt" is okolja az erőszak elharapódzásáért

A "radikális baloldalt" is okolta az országossá váló tüntetésekért és az erőszak elharapódzásáért Donald Trump amerikai elnök, amikor a SpaceX űrhajó ismételt felbocsátási kísérletére Floridába indulva újságíróknak nyilatkozott Washingtonban szombaton. Az elnök közölte, hogy Washington kész segítséget küldeni Minneapolisba, ahol kedd…

Egy évre elveszik a családi pótlékot, ha erőszakoskodik a gyerek

Az erőszak gyökere nem az iskolákban van, indokolta, hanem a családban, társadalmi környezetben, ahol a mintát látja a gyerek.

Kifutottak az első személyhajók

Kifutottak az első személy- és sétahajók, elkezdődött a 174. hajózási szezon a Balatonon.

Vasárnaptól hivatalosan is véget ért a járvány Szlovéniában

Origo
-
  Tegnap 18:22 Külföld

Napok óta nincs új fertőzött, de ettől még körültekintést kérnek az emberektől, mert a vírus jelen van.

Zúg majd a Hajrá, Loki! a stadionban a Honvéd elleni meccsen

Debrecen - Száz Loki-drukker lehet ott a Honvéd elleni idegenbeli bajnokin az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, szinte az összes vendégjegy elkelt.